- 19 Şubat 2021
- 6.700
- 19.181
- 198
- 39
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #2.041
Kesinlikle almıştırBen de takip ediyordum yazilarinizi o zaman, hatirliyorum bu mesajini da.
Benim kizim da ayni seyi soyluyor. Ama bence emeklerinin karsiligi bosuna degil. Yegenimin lisesi cok iyi puanli sayilmaz. Ama mezunlari hep iyi okullarda. Tip kazanani da var. Benim ki de itü de ic mimar.
Yegenlerimin hepsi iyi bolum okudu. Bu son degil.
Benim icin cevre cok onemliydi. Puanina gore bakicam artik.
Ben plansiz olusuna cok kizdim butun sene. Ergen beni dinlemedi. Catistik
Lise de buna bir bakicaz, bir musibet bin nasihattan iyidir. Umarim ders almistir
Aynen ya iyi liseler ve iyi universitelerin egitimi gectim, ortamlari bile farkliKesinlikle almıştır
çok iyi yerler de olanlar çok çok iyi liselerde mi tabi ki hayır
Bizim çabamız güzel lisede güzel lise hayatı geçirmeleri yoksa kendileri çalıştıktan sonra her lisede başarılı olurlar
O yüzden bu saatten sonra hangi bölüm istiyorlarsa ona odaklanacaklar
Yaşları küçük yine iyi bile çalışıyorlar
Çok zor sorular soruluyor
Açıp bakınca geçmiş lise sorularına aradaki fark uçurum
Bu saatten sonra hepsinin hakkında hayırlı olan olsun
Benim yorumlarda okuduğum zor bir sınav olduğuOğlum az önce geldi yanıma anne gerçekten zor bi sınavdı değilmi diyoriçten içe kendinimi suçluyor acaba.
Herkes zor olduğunu söylüyor rahatlatın çocuğunuzu elinden geleni yaptı sonuçta bu yaşta bu kadar stresOğlum az önce geldi yanıma anne gerçekten zor bi sınavdı değilmi diyoriçten içe kendinimi suçluyor acaba.
Sınav bittiğindendir izliyip okuyorum görüşler hep aynı 3 ana ders, 3 üde eleyiciyfi deniliyorBenim yorumlarda okuduğum zor bir sınav olduğu
İnşallah öyle gelmiştir herkese
Yüzdelikler düşer o zaman
rahatlatmaya çalıştım ama...Herkes zor olduğunu söylüyor rahatlatın çocuğunuzu elinden geleni yaptı sonuçta bu yaşta bu kadar stressüre sıkıntısı yaşayan çok çocuk olmuş...
İzlediğim videolarda geçen sene 420 alan bu sene 440 450 puana denk gelir diyor uzmanlar... yani ne hesaplıyorsanız 20 30 oynayacak...
Birde merkezde ders alan mı dersin dershaneye giden mi dersin kaynak vs herşeye sahip çocuklar var.... Ama türkiyede heryerde bu konuda eşit değil ilçe kasabadaki öğrenciler bunlardan daha mahrum vs vs ortalama düşecek bence rahat olun.....
Bir hoca dinliyorum diyor ki çocuklar okulda ders görüyor soru çözüyorrahatlatmaya çalıştım ama...
Takip ettğim bütün hocalar şok geçirmiş gibiler matematik kolay diyorlardı ama resmen kaç yılın öcünü almışlar
Evet hamile olunca çok giremedim kızım iyi yapadi pek nasıl geçti sınav genel olarakYa aklıma geldiniz bir ara yazdınız sonra yoktunuz başarılar dilerim kızınıza, yavruma tüm çocuklarımıza benide uyku tutmadı oğlum dışında hepimiz ayaktayız
Aynı kişiyi dinlemişiz sanırım. Okadar haklıydı ki hoca, yani daha ne yapılabilir bakan çıkıp bi anlatsın gerçektenBir hoca dinliyorum diyor ki çocuklar okulda ders görüyor soru çözüyor
Dershaneye gidiyor
Özel ders alıyor
Her denemeye giriyor
Yani bu çocuklar daha ne yapsın diyordu
O kadar doğru ki daha ne yapsınlar
Alabilirsin benceSınav kitapçığını okuldan çocuk gitmese de alabilir miyim çocuğun kimliği ile gitsem?
Evet yani bu çocuklar elinden geleni yapıyorAynı kişiyi dinlemişiz sanırım. Okadar haklıydı ki hoca, yani daha ne yapılabilir bakan çıkıp bi anlatsın gerçekten
Sınav kitapçığını okuldan çocuk gitmese de alabilir miyim çocuğun kimliği ile gitsem?
Şaibeli bir soru var fen. Doğru yaptım diyor ama emin de değil. Onu mutlaka bilmemiz lazım. Okulları çok etkiliyor yüksek puanlı soru olduğundan.Ben bizim okuldakilerinkini de alacağım geçen sene vermişler ceycey başka gidenlere kendileri olmasa da sana her şekil vermeleri lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?