2025 LGS Anneleri

Kesinlikle almıştır

çok iyi yerler de olanlar çok çok iyi liselerde mi tabi ki hayır
Bizim çabamız güzel lisede güzel lise hayatı geçirmeleri yoksa kendileri çalıştıktan sonra her lisede başarılı olurlar

O yüzden bu saatten sonra hangi bölüm istiyorlarsa ona odaklanacaklar

Yaşları küçük yine iyi bile çalışıyorlar
Çok zor sorular soruluyor
Açıp bakınca geçmiş lise sorularına aradaki fark uçurum
Bu saatten sonra hepsinin hakkında hayırlı olan olsun

Aynen ya iyi liseler ve iyi universitelerin egitimi gectim, ortamlari bile farkli ne diyim hayirlisi

Oğlum az önce geldi yanıma anne gerçekten zor bi sınavdı değilmi diyor içten içe kendinimi suçluyor acaba.
Herkes zor olduğunu söylüyor rahatlatın çocuğunuzu elinden geleni yaptı sonuçta bu yaşta bu kadar stres süre sıkıntısı yaşayan çok çocuk olmuş...
İzlediğim videolarda geçen sene 420 alan bu sene 440 450 puana denk gelir diyor uzmanlar... yani ne hesaplıyorsanız 20 30 oynayacak...
Birde merkezde ders alan mı dersin dershaneye giden mi dersin kaynak vs herşeye sahip çocuklar var.... Ama türkiyede heryerde bu konuda eşit değil ilçe kasabadaki öğrenciler bunlardan daha mahrum vs vs ortalama düşecek bence rahat olun.....

rahatlatmaya çalıştım ama...
Takip ettğim bütün hocalar şok geçirmiş gibiler matematik kolay diyorlardı ama resmen kaç yılın öcünü almışlar

rahatlatmaya çalıştım ama...
Takip ettğim bütün hocalar şok geçirmiş gibiler matematik kolay diyorlardı ama resmen kaç yılın öcünü almışlar
Bir hoca dinliyorum diyor ki çocuklar okulda ders görüyor soru çözüyor
Dershaneye gidiyor
Özel ders alıyor
Her denemeye giriyor
Yani bu çocuklar daha ne yapsın diyordu

O kadar doğru ki daha ne yapsınlar

Yorumları ancak okuyabildim, herkes şikayetçi oglan suskun .Bir an önce sabah olsun da iyi kötü bilelim artık.
Youtube instagram hep taradım zordu diyor bütün derslerde zor sorular vardı, Türke en zorunda matematik de gecen yıllara göre zordu diyorlar ,okuldan ve dershaneden hic full haberi gelmedi dediler .
Oglum çok kötü değil buradaki fen kesin olur üstünü bilemiyorum diyor .
Hayirlisi artık yarın geç gitme izni aldım kitapçığı alıp gelecek babası bakıp kontrol edip öyle gideceğiz hayirlisi artık yapacak bir şey yok .

Ya aklıma geldiniz bir ara yazdınız sonra yoktunuz başarılar dilerim kızınıza, yavruma tüm çocuklarımıza benide uyku tutmadı oğlum dışında hepimiz ayaktayız
Evet hamile olunca çok giremedim kızım iyi yapadi pek nasıl geçti sınav genel olarak

Sınav kitapçığını okuldan çocuk gitmese de alabilir miyim çocuğun kimliği ile gitsem?

Bir hoca dinliyorum diyor ki çocuklar okulda ders görüyor soru çözüyor
Dershaneye gidiyor
Özel ders alıyor
Her denemeye giriyor
Yani bu çocuklar daha ne yapsın diyordu

O kadar doğru ki daha ne yapsınlar
Aynı kişiyi dinlemişiz sanırım. Okadar haklıydı ki hoca, yani daha ne yapılabilir bakan çıkıp bi anlatsın gerçekten

Aynı kişiyi dinlemişiz sanırım. Okadar haklıydı ki hoca, yani daha ne yapılabilir bakan çıkıp bi anlatsın gerçekten
Evet yani bu çocuklar elinden geleni yapıyor
Üstelik bu şartlara sahip olamayan bir sürü çocuk var

Ne kadar zeki çalışkan olursa olsun bir yerde bu destekler olmadan da olmuyor işte

Her şey o kadar yanlış ki
Çocuklar fiziksel zihinsel yıpranıyor aileler maddi manevi
Durumu olmayanlara hiç değinemiyorum bile

Ben bizim okuldakilerinkini de alacağım geçen sene vermişler ceycey başka gidenlere kendileri olmasa da sana her şekil vermeleri lazım
Şaibeli bir soru var fen. Doğru yaptım diyor ama emin de değil. Onu mutlaka bilmemiz lazım. Okulları çok etkiliyor yüksek puanlı soru olduğundan.

Hala stres bitmedi. İmdattt. Hani kolay olacaktı bu yıl? Tam tersi kazık oldu. Taban puanları düşer mi ya? Düşmeli , düşmek zorunda. Çok emek verdik. 9 puan düşebilir miki? Atatürk anadoluyu çok istiyordu

Eger gerçekten dedikleri kadar zorsa 9 puan ne ki tabii düşer.
Lütfen puana bakıp gecen yılla kıyaslamayın, bir hoca 150 civari 1.bekliyorum dedi .
Gecen yıl 350 .
Biz baştan beri zor sınav olsun diyorduk ,yığılma olmasın yuzdelikler güzel olsun .Oyle olmuş görünüyor iş bizim yaptığımıza kaldı.
Su an 480 485 hesaplayıp ,sinav kolay olsa yuzdelikler kötü gelecekti.
Gecen yılla kıyaslamayın, kac kişi girdi Gecen yıldan az ,kontenjan hemen hemen aynı diye düşünürsek, eğer birinci de Gecen yıldan azsa
Sıralama güzel gelir .
Puana göre değil yuzdelige göre tercih yapacaklar sonuçta .Puanla moral bozmayın 11 temmuzu bekleyeceğiz, bugünden daha iyimser olacağız, yorumlar o yönde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…