2025 LGS Anneleri

Alabilirsin bence ,öylece koridora bırakıyorlardi gecen yıllarda, güzel gelmiş bence sonucunuz yuzdelikler düşer diyorlar puan olarak bakma .Masallah güzel iş çıkarmış ,darisi başımıza
Çok acayip sonuçlar çıktı okulda. Denemeleri çok yüksek olanlar lgs de aynı sonuçları alamadı. Birinci beklediklerimden birisi 3 yanlış çıkardı fen mat. Denemeleri berbat olan 470 lere çıktı. Çok acayip bir yıl oldu 2025 lgs

Stresi yönetenler becerebilmis, büyük beklentileri olanlar da stres yapıp yanılmış işte.
Ne çok ağlayan gördüm bugün çok yazık.
Bi de erkenden çıkanlar vardi ,sayısal kolay heralde dedim arada sözel zor diye duyunca .Bi çıktılar sayısal da zordu diyorlar ,degisik bir sınav oldu ,insallah lehimize olur ben öyle düşünüyorum

Puani unut ceycey bu senenin 470 i gecen senenin 470 inden önde olacak görünüyor, herkes öyle diyor herkes
İnanamıyorum buna işte. Çalıştığı konulardan çarpanlar çıkmadı mesela. Fen soruları korkunç uzundu. Kim hazırlıyorsa bunları ? Yks nasıl olacak haftaya onu bile merak ediyorum

İnşallah. İnkilap din eledi ya. Aklımıza gelmezdi hiç mesela. Hep full du. Acayip bir sınav oldu .

Bakmadı bile Teyzesiyle biraz fen baktılar bana çekil dedi .Iyi iyi dedi ,yarin görürsün dedi .O kadar
Psikolojileri bozuldu. Bizimki de sinirli ağlıyor gene . Şu okullar nasıl gelecek ? Gelmezse açıkta kalıyoruz.teknik liseleri istemiyoruz, Sincan da oturmak asla istemediğim biryer onu da eleyince seçenek 3 4 e düşüyor. Yandık ki ne yandık .

Eklentiler

• IMG_0560.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 98
Duser gibi duruyor merak etme,olumlu dusun
Stres iste , bunu mezunlar konusmasinda yapmislar. Kizimin yakin arkadasi da anne babasi dr. , cok calisti.o kadar agladi uyuyamadi ki dedi. Ne yapti soramadim. Hayirlisi olsun. Bizimkiler yonetemedi stresini. Hepimiz tecrube edindik.
İnanamıyorum buna işte. Çalıştığı konulardan çarpanlar çıkmadı mesela. Fen soruları korkunç uzundu. Kim hazırlıyorsa bunları ? Yks nasıl olacak haftaya onu bile merak ediyorum
Aynen ya boyle bir sene yok.
Herkes zor isterken ,ben acikcasi kolay istiyordum. Cunku stresi yonetmek daha kolay olurdu.
Benim kizim kolay denemelerde hep siralamasini yukseltiyordu. Zorlarda, stres sebebiyle dusuyordu.Bunu ogretmeni de diyordu. O an ki ruh haline gore..
Beni dinlemedigi icin, yardimci olamadim.

13 yasindasin sen her seyi bilemezsin.

Arastiriyordu o da . Lgs ye girenlerin tecrubelerini vs.. neyse Allah guzel sonuclarini gostersin

sınava girdiği okula gideceğiz. Kendi okuluna gitmek istemedi yorgunum diye. O soru doğruysa bir fakir sevindireceğim. Taban puanları da düşecek deniyor. Geçen yılı 471 küsürle kapatan okul 469 la da alınır gibi geliyor. Atatürk Anadolu idi en çok istediğimiz 478 taban puanlı. Taban puanı 469 lara düşer mi bilmiyorum. En yüksek puanlı Anadolu lisesi o Ankara da. Talep yüksek olacaktır. Sınav bitti. Hesap kitap zamanı geldi. Bitmedi stres

Sınav chat gbt ye göre en zor sınavmış . Hayal kırıklığı oldu derece öğrencilerine özellikle. Türkiye birincisi en az 3 kişi bekliyorduk olmadı1 kişi de kaldık. Herkes bi şok da

Bu yüzdelik değişmeli allahım değişmeli . Çok emek verdi. 2024 e göre yüzdelik bu biz de.1.78 yüzdelikte. Herkesin kötü geçtiyse yüzdelik yükselir yırtarız. Yoksa yandık

Eklentiler

• IMG_0567.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 54
Yorumlara bakıp bakıp ağlıyorum.
okadar emek veren yavrular vardı 13 14 yaşındaki çocuklardan 20 yaş performansı göstermelerini istedik ki gösterdiler.
Bayram yok özel gün yok bazen iterek bazen güzellikle ama her gün oturdu bu çocuklar dersin başına, daha ne yapabilirlerdi bilmiyorum oğlum bakmak istemiyor hala ama ben ağlayan yavrularla ağladım çünkü bu sürecin zorluğunu stresin boğazlarına lokmaların dizildiğini gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…