- 7 Nisan 2016
- 1.294
- 2.354
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #2.381
Ben gene banlandımNasılsıniz anneler ?yazamadım ne zamandır.
Havalar sıcak elim kolum kalkmıyor hiç.
Lgs de bitti düştüm bir boşluğa.
Ben gene banlandım11 temmuzu bekliyoruz. Orta kolaylıkta okyanus 9.sınıf mat kitabı aldık bugün. Boş durmamak lazım. Obp çok önemli lisede
Az az başlamalı. Zaten sabahları çok geç kalkıyor artık. Alışverişe gidiyoruz, arkadaşlarına gidiyor vs.günde 1 saat çalışsa yeter.Dur daha banlanma bak yuzdekik ,tercih çok konular var .
Cok da acele etmesin başlamak için, yoruldular iyice dinlenip sonra insallah .
Selamlar o boşluk hepimiz de var ya biz Alanyadayuz yarın döneceğiz şöyle dönünce hemen açıklansa idi keşkeNasılsıniz anneler ?yazamadım ne zamandır.
Havalar sıcak elim kolum kalkmıyor hiç.
Lgs de bitti düştüm bir boşluğa.
Biz taşınacağımızdan tatile geç gideceğiz. Şu an evde . Yüzdelik araştırmaktan yoruldumSelamlar o boşluk hepimiz de var ya biz Alanyadayuz yarın döneceğiz şöyle dönünce hemen açıklansa idi keşke
Ben de bunun endişesini yaşıyorum acaba hep iyi çocukların olduğu yerde olsa ,kendini gösterebilir mi diye .Sonra düşünüyorum Türkiye birincilerinin 1 2 yanlış yapanların arasında okusa çok zorlanır. Ego tavandır orada. Bi tık başarısız olsa depresyona girer. 480 altı okullarda daha çok değer görür diye düşünüyorum. Büyük denizde küçük balık olacağına, küçük denizde büyük balık olur.
Siz de Galatasaray robert falan var. Biz de en yüksek Ankara Fen. İstanbul okullarıyla farklı öğrenci profili.Ankara fen de okuyan tanıdığım var. Çok egolu öğrenci profili dedi. Sınav bitti rahatlayamadık aynen. Benim kız duygusal. Bir sınavda düşük yapınca denemelerde a sıjıfından B ye düşmüştü, Whatsapp grubundan daha sonuçlar açıklanmadan çıkın diyen öğrenciler olmuştu düşenlere . Ha çıktık noldu? Bazılarını lgs de geçtik bazılarına da çok yakın puan aldık. Bu tip arkadaşları olsun istemiyorum. Biz gurur duyduk yüksek puan alanlarla mesela. Size çok sevindim baştaBen de bunun endişesini yaşıyorum acaba hep iyi çocukların olduğu yerde olsa ,kendini gösterebilir mi diye .
Ama benimkinden ve bi arkadaşından örnek verirsem cocuk 1 mat yanlisi yaptı, oğlum 2 Türkçe hic oyle ego falan yok ya .
Hepsi aynı yaş grubu ,bir kaç okul gezdim cocuklar normal yurdum cocugu gibiler ,ellerinde telefon
Okul tanitimlarinda nasil klupler var falan diye soruyorlar ,bildiğimiz cocuk .Tabi vardır oyle ego yapanlar da bizim gibi ailelerin çocukları oyle bildiğin cocuk hele erkekse
Allahim hepsine güzel yazılar yazsin ,Türkiye nin her yerinden gelmişler okul gezmeye hep ailelerde aynı endişe ,nasil olur yapabilir mi ?
Hani biz sinav bitince rahatlayacaktik ya yuzdelik beklemek daha belirsiz bir süreç.
Tercihleri 2 günde yapıp tatile oyle çıkacağız biz de .
Gunaydin ceycey valla masallah kızına. Ders deyince bana bile fenalık geliyor. Ama hedefleri olanlar böyle başarılı oluyorAz az başlamalı. Zaten sabahları çok geç kalkıyor artık. Alışverişe gidiyoruz, arkadaşlarına gidiyor vs.günde 1 saat çalışsa yeter.
Ben de ayni seyi dusundum. Bir kaç yerde soruları sığdırmış haberleri vardı. Umarım doğru değildir.Heryerden Türkiye birincileri fışkırıyor. Uleynnnn hani sınav zordu diyorum. Kimi puanlar 20 puan düşecek diyor kimi yok düşmez diyor. Kime inanalım bilmiyoruz. Kaç kolej de aradı ha burs teklif etti daha sonuçlar ortada yokken
Yakinimin cocuguda erkek ve tam puan yaptı. Gayet naif aileler. Egolu insanlardan hoc hoşlanmıyorum. Allah herkese kendileri gibi olanları yakın etsinBen de bunun endişesini yaşıyorum acaba hep iyi çocukların olduğu yerde olsa ,kendini gösterebilir mi diye .
Ama benimkinden ve bi arkadaşından örnek verirsem cocuk 1 mat yanlisi yaptı, oğlum 2 Türkçe hic oyle ego falan yok ya .
Hepsi aynı yaş grubu ,bir kaç okul gezdim cocuklar normal yurdum cocugu gibiler ,ellerinde telefon
Okul tanitimlarinda nasil klupler var falan diye soruyorlar ,bildiğimiz cocuk .Tabi vardır oyle ego yapanlar da bizim gibi ailelerin çocukları oyle bildiğin cocuk hele erkekse
Allahim hepsine güzel yazılar yazsin ,Türkiye nin her yerinden gelmişler okul gezmeye hep ailelerde aynı endişe ,nasil olur yapabilir mi ?
Hani biz sinav bitince rahatlayacaktik ya yuzdelik beklemek daha belirsiz bir süreç.
Aynen öyle. Hakkıyla yüksek alanlarla anca gurur duyarız. Bizim hedefte zaten hiç yoktu Ankara Fen ayarında okullar. Herkes çocuğunu tanır çünkü. En iyi okullardan olması yeterli idi. Aldık onları da şu an. Allah kısmet ettiyse yğzdelikle daha üstleri de gelir. Kısmet de yoksa kazandıklarına gider. Hepimizin yavrularının okul başarısı da , bahtı da açık olsunBen de ayni seyi dusundum. Bir kaç yerde soruları sığdırmış haberleri vardı. Umarım doğru değildir.
Yakinimin cocuguda erkek ve tam puan yaptı. Gayet naif aileler. Egolu insanlardan hoc hoşlanmıyorum. Allah herkese kendileri gibi olanları yakın etsin
Oy oluruna bırak canım düşer bence ya taşınma okula göre bizim de gündem de bakalım öyle zor geliyor ki kolaylıklar dilerim şimdiden sanaBiz taşınacağımızdan tatile geç gideceğiz. Şu an evde . Yüzdelik araştırmaktan yoruldum6 7 puan düşüşe ihtiyacımız var. Düşer mi düşmez mi düşün dur
Ailede egolu insan varsa çocuğa da sirayet ediyor. Benim oğlan Türkiye birincisi bile olsa el ense meselaBen de bunun endişesini yaşıyorum acaba hep iyi çocukların olduğu yerde olsa ,kendini gösterebilir mi diye .
Benimki de aynen öyle, bazen seviyorum sen şu okula mı gideceksin falan diye .Anne abartma yaa .Ailede egolu insan varsa çocuğa da sirayet ediyor. Benim oğlan Türkiye birincisi bile olsa el ense meselaÇocuğun yapısı ile ilgili. Benim etrafımda da egolu 1-2 tip var yetişkin... Eğitim, kariyer, zenginlik, güzellik falan olsa egosunu bunlardan alıyor diyeceğim..Ama onların da anne babalarinda ego vardır diye düşünüyorum..
Bizimki tepe okullardan değil bir altı. Olabilir o yüzden. Kolejde kalsın zenginler. Dolanmasın ayağımızaCok merak ediyorum neye benzeyecek yuzdelikler .
İlk 3 okuldan birine gittik geçtiğimiz hafta, düşecek diyorlar ama bize gelen telefonlar var ,yurt soruyorlar hic de öyle düşecek gibi değil bu dilimdeki okullar dediler .
Tepedeki o ilk 3 okulun yuzdeliginin düşmesi, okulun yuzdeligi düşmez de alınan pua lakin o yuzdelige gelmesi zor gibi .
Sana umut vermek istemiyorum ceycey ama sanki seninki olacak gibi geliyor bana .
En tepede belki anlamlı fark olmaz ama ,sizinki olur bence ama yine sen umutlanma ,olan supriz olsun .En hayırlısı nereyse orası olsun hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?