- 11 Ağustos 2008
- 12.271
- 1.520
- 773
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #2.421
Yok dusunmuyoruZ. Ama o okul yeni açıldı. Başarısı belli değil. Neden sihhiyedekini yazmiyorsunuz? Hazırlıkta var.Sadece 2 yanlışı mı var? Allahım çok şükürYenimahalle fen yazmazsınız siz. Yırttık
Hazırlık olduğu için yazmıyoruz . Yoksa harika bir okul. Tıp zaten 6 yıl. Hazırlıkta okursa 7 yıl olacak. Çocuk istemiyor asla.Yok dusunmuyoruZ. Ama o okul yeni açıldı. Başarısı belli değil. Neden sihhiyedekini yazmiyorsunuz? Hazırlıkta var.
Zelal hocayı dinledim böyle durumlarda başka bir okulun yurdunu ayarlayabiliyorlarmis. Orayı kazandıktan sonra kalma işi bir şekilde halledilir.Olur mu hiç?Gecen yıl bile 0.22 geliyor yuzdelikBu yıl hadi yukarısı sıkışık diyelim gecen yıl kadar yine olmaz ,hadi hadi oldu diyelim yine 0.22 den kötü olmaz .
500 yapan da çoksa bile gecen yıldan yine azdır bence hadi olsun 250 -300
Istanbulda en iyi okullarda bile yatılilik için yurt sorunu var
Kabatas ta bile yurt binamız yeni yapıldı ama eski öğrenciler kalacak ,hazırlıklar diğer yurtlara dağıtılacak, açıkta kalan da olabilir bunu bilerek yazin dediler .
Bir arkadaşın oğlu da 2 Türkçe yanlışı yaptı. Ankara fen istiyordu o da hep. Aziz sancar da olur diyorlar artık. Siz aziz sancar ya da Pursaklar fen rahat alırsınız.Zelal hocayı dinledim böyle durumlarda başka bir okulun yurdunu ayarlayabiliyorlarmis. Orayı kazandıktan sonra kalma işi bir şekilde halledilir.
Evet 2023 e göre bile baktım. En kötüsü o yıl zaten. Biz ankara fen istiyorduk hiç birsekilde olmuyor zaten. Mümkün değil.
Hayirlisi hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun dedik en başında, böylesi hayırlı besbelliZelal hocayı dinledim böyle durumlarda başka bir okulun yurdunu ayarlayabiliyorlarmis. Orayı kazandıktan sonra kalma işi bir şekilde halledilir.
Evet 2023 e göre bile baktım. En kötüsü o yıl zaten. Biz ankara fen istiyorduk hiç birsekilde olmuyor zaten. Mümkün değil.
Anladım haklı cocuk. Gazi anadolu, resulzade nasıl peki yüzdelik olarak? Yenimahalle fen ilerde iyi olabilir. Çünkü aziz sancar gecen sene atak yaptı yüzdelik dilim olarak. Hangi okulun tercih edileceği belli olmuyor. Cumhuriyet fenden yüksekti ama yarisamadi.Hazırlık olduğu için yazmıyoruz . Yoksa harika bir okul. Tıp zaten 6 yıl. Hazırlıkta okursa 7 yıl olacak. Çocuk istemiyor asla.
Gazi oluyor şu an .taşındığı için uzak olacak biraz. Servisle vs gönderirim Yenimahalle fen tutmazsa.Atatürk Anadolu zor görünüyor. 465 puan 478 puana çıkmaz sanırım .Anladım haklı cocuk. Gazi anadolu, resulzade nasıl peki yüzdelik olarak? Yenimahalle fen ilerde iyi olabilir. Çünkü aziz sancar gecen sene atak yaptı yüzdelik dilim olarak. Hangi okulun tercih edileceği belli olmuyor. Cumhuriyet fenden yüksekti ama yarisamadi.
Pursaklar ankara fenden daha başarılı aslında. Ama çok uzak. Bence mesafede önemli cocuk için.zaman kaybı. Aziz sancar, ataturk anadolu da iyi. Ama aziz sancarda yeni açıldı hiç mezun vermedi.Bir arkadaşın oğlu da 2 Türkçe yanlışı yaptı. Ankara fen istiyordu o da hep. Aziz sancar da olur diyorlar artık. Siz aziz sancar ya da Pursaklar fen rahat alırsınız.
Mezun vermedi Yenimahalle fen gibi , sma aziz sancar ın puanı aşırı yükseldi. Sebebi konumu mu eğitimi mi bilemiyorum.Pursaklar ankara fenden daha başarılı aslında. Ama çok uzak. Bence mesafede önemli cocuk için.zaman kaybı. Aziz sancar, ataturk anadolu da iyi. Ama aziz sancarda yeni açıldı hiç mezun vermedi.
Gazinin yks başarılarına bakmak lazım. Tasininca puanda düşüyor yoksa çok iyi bir okuldu önceden. Resulzade de öyle olmuştu sanırım. Oda tasinmisti. Betul canda iyiydi eskiden adı değişti bakmak lazım.Gazi oluyor şu an .taşındığı için uzak olacak biraz. Servisle vs gönderirim Yenimahalle fen tutmazsa.Atatürk Anadolu zor görünüyor. 465 puan 478 puana çıkmaz sanırım .
Whatsap gruplarında dönen konuşmalarda bir sürü 1.var deniliyor. Öte yandan da sınav çok zor deniliyor. Anlamadım birşey bu iştenÖnceki senelere göre ustu gibi görünüyor insallah öyledir çünkü çok birinci var deniyor. Gruplar kaynıyor. 1, 2 yanlis yapan çok deniyor. Bizim okulda 500 yapan bir kişi.
Yazı kim değerlendirirse o kazanıyor. Bizim birincimiz yazın dershaneye gitmiş mesela. Benim kız da Türkçe yi yazın halletmişti . 19 doğru 1 yanlış yaptı ki Türkçeyi zor sordular yoksa fullerdi hep. Kitap okunacak . Dilbilgisi halledilecek , paragraf sorusu çözülecek bu yaz.Whatsap gruplarında dönen konuşmalarda bir sürü 1.var deniliyor. Öte yandan da sınav çok zor deniliyor. Anlamadım birşey bu iştenSonuçlarınızı heyecanla takip ediyorum arkadaşlar, çocuklarınızin gönüllerinden geçen ve en hayırlısı olsun inşallah Biz 7'ye geçtik, henüz sınavın ciddiyetinin farkında olmamasi doğal mi benimkinin? 2 lafımdan biri ... eğer kitap okumazsan, test çözmezsen, yanlışlarının peşine düşmezsen vb. vb. Hep böyle gideceğinden korkuyorum önümüzdeki 1 senede olgunlaşır ve idrak etmeye başlar umarım
Bence normal. Biz 8 in başında da böyleydik. Sınava 3-4 ay kala oturdu hersey. Bence matematik şaşırttı sadece. Hep kolay bekleniyordu. Yoksa Türkçenin zorlayacagini herkes biliyordu.Whatsap gruplarında dönen konuşmalarda bir sürü 1.var deniliyor. Öte yandan da sınav çok zor deniliyor. Anlamadım birşey bu iştenSonuçlarınızı heyecanla takip ediyorum arkadaşlar, çocuklarınızin gönüllerinden ]geçen ve en hayırlısı olsun inşallah Biz 7'ye geçtik, henüz sınavın ciddiyetinin farkında olmamasi doğal mi benimkinin? 2 lafımdan biri ... eğer kitap okumazsan, test çözmezsen, yanlışlarının peşine düşmezsen vb. vb. Hep böyle gideceğinden korkuyorum önümüzdeki 1 senede olgunlaşır ve idrak etmeye başlar umarım
O mat bitirdi biziBence normal. Biz 8 in başında da böyleydik. Sınava 3-4 ay kala oturdu hersey. Bence matematik şaşırttı sadece. Hep kolay bekleniyordu. Yoksa Türkçenin zorlayacagini herkes biliyordu.
Bizde yazın çalıştık ama bizim netlerimiz hep bu civardaydi zaten. Bazı cocuklarda acayip bir ilerleme oluyor ikinci döneme dogru.Yazı kim değerlendirirse o kazanıyor. Bizim birincimiz yazın dershaneye gitmiş mesela. Benim kız da Türkçe yi yazın halletmişti . 19 doğru 1 yanlış yaptı ki Türkçeyi zor sordular yoksa fullerdi hep. Kitap okunacak . Dilbilgisi halledilecek , paragraf sorusu çözülecek bu yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?