- 10 Nisan 2014
- 43.636
- 116.111
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #2.401
Hiçbir okula gitmedik. Tutanlar bile nerede bilmiyoruz. 11 temmuzdan sonra bakarız artıkBenimki de aynen öyle, bazen seviyorum sen şu okula mı gideceksin falan diye .Anne abartma yaa .
Gittiğimiz okullarda herkes hatıra fotoğrafı çektirdi, ben çektiremedim ne saçma bisey anne çekip de ne olacak sanki ?
Sanarsın her gün geldiği okul ,gel oğlum hazır gelmişken çekelim. Abartma anne ne var okul işte...
Ya beğenirsek daha düşük puanlıyı? Ya o okul bizi isterse? Ya uğursuzluk olursa? Bekleyelim en iyisi az dahaGidip görmelisiniz bence ,hem vakit geçer hem de fikriniz değişebilir, yeri ,ulaşımı, fiziksel olanakları gidip görünce tam oturuyor .Hep tanitim gunleri var bu zamanlarda
Bir yegenimin okulu dusuk puanliydi. 475 480 ler de vardı o okulda. Evlerine yakin diye tercih etmiş olabilirlerYa beğenirsek daha düşük puanlıyı? Ya o okul bizi isterse? Ya uğursuzluk olursa? Bekleyelim en iyisi az daha
Tam puanını bilmiyorum ama bir tanesi, okul birincisi kontenjanından direkt tipYa beğenirsek daha düşük puanlıyı? Ya o okul bizi isterse? Ya uğursuzluk olursa? Bekleyelim en iyisi az daha
Istanbulda tanıtım günleri suanda yapılıyor sanırım. Ankara da 14 temmuzda başlıyor tanıtım günleri.Gidip görmelisiniz bence ,hem vakit geçer hem de fikriniz değişebilir, yeri ,ulaşımı, fiziksel olanakları gidip görünce tam oturuyor .Hep tanitim gunleri var bu zamanlarda
Siz Ankarada misiniz ?Ben de mesaj atacaktım özelden nereleri düşünüyorsunuz diye .Istanbulda tanıtım günleri suanda yapılıyor sanırım. Ankara da 14 temmuzda başlıyor tanıtım günleri.
Canım benimBenimki de aynen öyle, bazen seviyorum sen şu okula mı gideceksin falan diye .Anne abartma yaa .
Gittiğimiz okullarda herkes hatıra fotoğrafı çektirdi, ben çektiremedim ne saçma bisey anne çekip de ne olacak sanki ?
Sanarsın her gün geldiği okul ,gel oğlum hazır gelmişken çekelim. Abartma anne ne var okul işte...
Anacığımmmm sizin puan gayet güzel . Keyfinize bakın . İş bizlerin işiSiz Ankarada misiniz ?Ben de mesaj atacaktım özelden nereleri düşünüyorsunuz diye .
2 okula gittik biz ,instagramdan pervinkaplan canlı yayın yapıyor okul tanıtımı için.
Tatilimiz sebebiyle 2 3 .gün tercih yapmamız lazım o yüzden değerlendirdik fırsatı.
Yolları hic içime sinmedi ,aktarma değil ama yine de uzun surecek ,oglan hevesli ben tedirgin ,hayirlisi hep hakkımızda insallah
Özel okullar ve devlet okulları puan/kontenjan artık neyse sonuçlardan sonra aciklayacaklar değil mi? Özel ve devlet okulları aynı anda mi açıklıyor? Nasıl ilerliyor sistemBir de okul kontenjanları önemli yine bu büyük okullar geçen seneye göre az kişi alırsa yuzdeliler de ise yaramaz .Ne kadar belirsiz süreç ya .
Sen yine gez okullari sor kontenjan nasil.diye
Amin hepsine insallahCanım benimyolu açık olsun. İyi insanlar çıksın yollarına
Kolejler çoktan peşimize düştüler.puan falan beklemiyorlar .Özel okullar ve devlet okulları puan/kontenjan artık neyse sonuçlardan sonra aciklayacaklar değil mi? Özel ve devlet okulları aynı anda mi açıklıyor? Nasıl ilerliyor sistem
Evet. İstanbul hiç düşünmedik tam yapsaydi bile. Hocalar okuldayken gidip görmek çok mantıklı ama bizde çok seçenek yok ne yazık kiSiz Ankarada misiniz ?Ben de mesaj atacaktım özelden nereleri düşünüyorsunuz diye .
2 okula gittik biz ,instagramdan pervinkaplan canlı yayın yapıyor okul tanıtımı için.
Tatilimiz sebebiyle 2 3 .gün tercih yapmamız lazım o yüzden değerlendirdik fırsatı.
Yolları hic içime sinmedi ,aktarma değil ama yine de uzun surecek ,oglan hevesli ben tedirgin ,hayirlisi hep hakkımızda insallah
Ben gezdiğim okulların kontenjanlarını okula sordum söylediler, tercih sürecinde hepsi resmi olarak ilan edilecek ,yuzdelik dilimler de bilincinde 11 temmuzda ,gecen yılın dilimine göre tercih süreci başlayacak.Özel okullar ve devlet okulları puan/kontenjan artık neyse sonuçlardan sonra aciklayacaklar değil mi? Özel ve devlet okulları aynı anda mi açıklıyor? Nasıl ilerliyor sistem
Sadece 2 yanlışı mı var? Allahım çok şükürEvet. İstanbul hiç düşünmedik tam yapsaydi bile. Hocalar okuldayken gidip görmek çok mantıklı ama bizde çok seçenek yok ne yazık kisadece bir okul kafamı karıştırıyor. Yoksa sıralama belli bizde. İnşallah 500 tam puan yapanlar çok değildir. Yoksa 2 yanlışla %1 e girmekte hayal olur yığılma çok olacak gibi duruyor.
Önceki senelere göre ustu gibi görünüyor insallah öyledir çünkü çok birinci var deniyor. Gruplar kaynıyor. 1, 2 yanlis yapan çok deniyor. Bizim okulda 500 yapan bir kişi.Dirim 485 üstüsünüzdür inşallah. Daha alt okulları bi bise bırakın amaaaaaaa
1 de biz de var 500. Fazla çıkarsa birinci yandık ki ne yandık. Puanların düşmesi hayal olur .Önceki senelere göre ustu gibi görünüyor insallah öyledir çünkü çok birinci var deniyor. Gruplar kaynıyor. 1, 2 yanlis yapan çok deniyor. Bizim okulda 500 yapan bir kişi.
Olur mu hiç?Gecen yıl bile 0.22 geliyor yuzdelikEvet. İstanbul hiç düşünmedik tam yapsaydi bile. Hocalar okuldayken gidip görmek çok mantıklı ama bizde çok seçenek yok ne yazık kisadece bir okul kafamı karıştırıyor. Yoksa sıralama belli bizde. İnşallah 500 tam puan yapanlar çok değildir. Yoksa 2 yanlışla %1 e girmekte hayal olur yığılma çok olacak gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?