- 10 Nisan 2014
- 43.636
- 116.109
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #2.461
500 puan alanları tam bursla alıyorlardı. Yegenimin okulda vardı. Yemek servis ,her sey dahil. O da tıp kazanmıştı.Yüzde 90 burs teklif edeni oldu. Sanki çok yüksek puan gelecek de lgs den. Okul başarısını öğrenip de teklif ediyor da olabilirler. Zaten burs sadece eğitime. Yemek kitap servis yok içinde.
3 500 tam puan alan var yakinimda. Imtada yorumlarda daha çok gibi duruyor . Cok merak ediyorum sonuçları.1 de biz de var 500. Fazla çıkarsa birinci yandık ki ne yandık. Puanların düşmesi hayal olur .
Evet dönüyordu maalesef hatta davalık olan soru yüzünden birinci sayısı söylenmiştiAcaba gecen senelerde sinav sonucu açıklanmadan yine bu şekilde bir sürü birinci dönüyormuydu bende onu merak ediyorum. Bunlar bize hep tecrübe olacak maalesef
Ama bende çok bekliyorum derece
Tecrübeli bir anneEvet dönüyordu maalesef hatta davalık olan soru yüzünden birinci sayısı söylenmişti
Davada savunma 351 birinci var o yüzden soru iptal edilemez gibi bişey yazıyormuş
O da YouTube da yazılmıştı
Tecrübeli bir anneinşallah bizimkide sadece lafta kalır. Yoksa çok birinci çıkarsa vay halimize.
Davada savunmada yer alan birinci sayısının da görünmesi çok yanlış. Keşke herşey herkese bu kadar açık olmasa. Birde gecen seneki sinavda da sayısal sınavı bitmeden sözel sınavı soru ve cevapları paylaşılmış sanırım. Bu sene de aynı sıkıntı. İnşallah seneye böyle şeyler yaşanmaz.
Bir sınavla herşey bitecek değil ya. Daha 9. Sınıf grubu kuracağız. Obp kasacağız. İş çokkkkkkinşallah düzelir ama zor gibi
Umarım çocuklarımızın hakkı yenmez
İnşallah çıkmaz ama çıkarsa da başarılı çocuk her okulda başarılı oluyor
Ellerinden geleni yaptılar
Guzel gelecek bence500 puan alanları tam bursla alıyorlardı. Yegenimin okulda vardı. Yemek servis ,her sey dahil. O da tıp kazanmıştı.
3 500 tam puan alan var yakinimda. Imtada yorumlarda daha çok gibi duruyor . Cok merak ediyorum sonuçları.
Kizimda beni şaşırtacak mi üzecek mi bilmiyorum.
Ilk bakmadi ama ortama 450 civarı olur dedi. Sonra ,sorular önüne dusuyor. Daha düşüşte olabilir dedi. Şıkları saymış, zaman kaybetmiş kesin biri yanlış ama bulamadım diyor. Yukari da okudum. Galiba sikki aynı olan sorularda da şaşırtmıyor.
Bekleyeceğiz. Ak koyun kara koyun 11 temmuzda ortaya çıkacak. Bazı tanıdıklarım lgs puanlarını fazla söylüyorlar. Denemelerde hep 350 lerde olanlar 470 üstü yaptıklarını söylüyorlar. Bana mümkün görünmüyor. Hele böyle zor bir sınavda. Türkiye birincisi oldum diyenlerde olabilir yanlışları varken. Herşey olabilir .Sinan Kuzucu aldığım haberlere göre 200 üstü diyordu bir daha da sesi çıkmadı.
Onun iletişimde olduğu denemelerini yaptırdığı merkezlerden haberi olmuştur demiştim ama kesti paylaşımı hic konusunu açmıyor artık.
Eda Dilhan hoca da bu sene büyük şehirlerden çok anadoludan birinciler çıkıyor gibi bi paylaşım yapmıştı..
Bekleyip göreceğiz, sadece birinci sayısı değil, sınava girenlerin sayısı bile önemli ,okul kontenjanları v.s 11 temmuzu beklemekten başka çare yok maalesef
İnanın bende aynıyım. Kitapciga bakmadık. Çocukta bir şey demedi. Ara da gel kazanamayacakmişsin gibi plan yapalım diyorum. Boşver yüzdelikleri görelim belki ben iyi yaptın nereden biliyorsun diyor. Bakalım bize iyi bir sürpriz olacak. Ben ikametgahı aldirmistim. Biraz ondan rahatım. Kısmet dedik bekliyoruz.Guzel gelecek benceKaça üzülürsün kaça şaşırırsın bilmiyorum ama bence cocuk bakmıştır ya ..
Ya da sen nasıl kitapçığı almadan duruyorsun ben olsam gizli gizli de olsa lir bakardım
Sonuc gelince şaşır ve sevin inşallah
Sen de şaşır ve cok sevin inşallahİnanın bende aynıyım. Kitapciga bakmadık. Çocukta bir şey demedi. Ara da gel kazanamayacakmişsin gibi plan yapalım diyorum. Boşver yüzdelikleri görelim belki ben iyi yaptın nereden biliyorsun diyor. Bakalım bize iyi bir sürpriz olacak. Ben ikametgahı aldirmistim. Biraz ondan rahatım. Kısmet dedik bekliyoruz.
Ilk yarıda kizimin yanına babası gitti, ağlıyordu dedi. Son hafta çok stres yapmisti zaten. Demek ki kötü geçti dedik. Sınavdan çıkınca beni görünce yine agladi.Guzel gelecek benceKaça üzülürsün kaça şaşırırsın bilmiyorum ama bence cocuk bakmıştır ya ..
Ya da sen nasıl kitapçığı almadan duruyorsun ben olsam gizli gizli de olsa lir bakardım
Sonuc gelince şaşır ve sevin inşallah
Amin inşallah.Sen de şaşır ve cok sevin inşallah
Allah yavrularımızın yollarını açık etsin ,güzel yerlerde olsunlar inşallah
Allah gönlünüze göre versin inşallahIlk yarıda kizimin yanına babası gitti, ağlıyordu dedi. Son hafta çok stres yapmisti zaten. Demek ki kötü geçti dedik. Sınavdan çıkınca beni görünce yine agladi.
Sınav zor diyorlar malum. Bizim dersanede hep kolay olacak diyerek motive ettiler. Zor da cocuk sok oldu heralde.
Bir de sayisala fenden başlardı hep, mata sure çok kalsın diye. Fena 18 ,19 ,20 lerdeydi hep. Fenden de uzun sorular, zaman yetiştirememis net.
Kizimin bakmadigini dusunuyorum. Cunku duygularini belli eder. Onune belli zor sorular dusmus ,onlarla ilgili yorum yapti.Ben de moralimiz bozulmasın diye almadim
Güzel okullar buldum. Oralara yeter inşallah puani
Çocuklarımızın durumu hemen hemen aynı. Benim oğlumda fenden başlar. Genelde fen 19-20 olurdu ve 20 dakikada fen biterdi. Gene fenden başlamış. Bu sefer yarım saat fene gitmiş. Mat geçmiş ve 2 soruyu yetistirememiş. Birde fenden şık saymış. Bir şık biraz fazlaymış.Ilk yarıda kizimin yanına babası gitti, ağlıyordu dedi. Son hafta çok stres yapmisti zaten. Demek ki kötü geçti dedik. Sınavdan çıkınca beni görünce yine agladi.
Sınav zor diyorlar malum. Bizim dersanede hep kolay olacak diyerek motive ettiler. Zor da cocuk sok oldu heralde.
Bir de sayisala fenden başlardı hep, mata sure çok kalsın diye. Fena 18 ,19 ,20 lerdeydi hep. Fenden de uzun sorular, zaman yetiştirememis net.
Kizimin bakmadigini dusunuyorum. Cunku duygularini belli eder. Onune belli zor sorular dusmus ,onlarla ilgili yorum yapti.Ben de moralimiz bozulmasın diye almadim
Güzel okullar buldum. Oralara yeter inşallah puani
Aynen öyle bir seyler.Çocuklarımızın durumu hemen hemen aynı. Benim oğlumda fenden başlar. Genelde fen 19-20 olurdu ve 20 dakikada fen biterdi. Gene fenden başlamış. Bu sefer yarım saat fene gitmiş. Mat geçmiş ve 2 soruyu yetistirememiş. Birde fenden şık saymış. Bir şık biraz fazlaymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?