- 7 Nisan 2016
- 1.158
- 2.018
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #2.741
Canim benim ağlama annesi,cocuklar büyük stresten çıktılar arada umitlendiler .Simdi ters köşe.Sabahtan beri göz yaşım durmadı elimde olmadan dökülü veriyor. Sanki bişeyleri çok güzel dizmişimde şöyle bi bakim derken biri gelip tekme atmış gibi evet tam olarak hissim bu. Hakkıyla kazanan çocuklara duam o ki çok iyi yerlere gelsinler ama başka türlü ne yapıldıysa 1 soru bile olsa Allah hesabını sorsun hem bu dünyada hem ahirette hiç bi hedeflerine ulaşamasın hiç biri, zaten hırsızlıkla çocuğunu bi yerlere taşıyan ailelerin yetişdirdikleri de onlar gibi olacaktır.
Yok ben çocuğu çağırdım bu kitle yks de senin rakiplerin ona göre çalışıyorsun dedim kendim sorguluyorum doğa mesaj attı 46 birincimiz var diye birkaç kolej attı bişi diyemiyorum akademik kadrolarına ama bir şehir çok üstün başarı birden yapıp da orada öğretmen de tutuklandıysa sorgulaırmDiyarbakır olayı da doğru değil bence .Aklım almıyor bu kadar dolabi dümeni.
Bu sistem buna bir çözüm bulmalı,birinciler bile yerleşememe riski taşırken digerleri ne olacak ?
Soyle düşünün bundan 10 puan daha yüksek almis olsalar da aynı sıkıntıyı yaşayacaktık, insanın aklı almıyor.
Oglum bugun iyi bari 500 yapmamışım, yapıp da İstanbul Erkeğe gidemesem yirtardım ortalığı diyor .
Yine de geçmişte türlü türlü örneklerini üniversite sınavında, kpss de görmüş yaşamış biri olarak,minicik bir hak ihlali varsa burunlarindan gelsin diyorum .
Çocukların yanında çok bahsedip nasil olsa olmuyor fikrini düşürmeyelim akıllarına.
Bu bir sınav olmadı ya da bura oldu nasip diyeceğiz her ne kadar sindiremesek de .
En nihai amaç üniversite sınavı sonuçta bu sinavi bile o sınava hazırlanmak için verdik şaka gibi ...
Ogretmen mi tutuklanmış?Yok ben çocuğu çağırdım bu kitle yks de senin rakiplerin ona göre çalışıyorsun dedim kendim sorguluyorum doğa mesaj attı 46 birincimiz var diye birkaç kolej attı bişi diyemiyorum akademik kadrolarına ama bir şehir çok üstün başarı birden yapıp da orada öğretmen de tutuklandıysa sorgulaırm
42 birinci 46 nereden çıktı?Yok ben çocuğu çağırdım bu kitle yks de senin rakiplerin ona göre çalışıyorsun dedim kendim sorguluyorum doğa mesaj attı 46 birincimiz var diye birkaç kolej attı bişi diyemiyorum akademik kadrolarına ama bir şehir çok üstün başarı birden yapıp da orada öğretmen de tutuklandıysa sorgulaırm
of bu ihtimali hiç düşünmedimTam bir hayal kırıklığı.
Herkes şaşkın. Okullarin yuzdelikleride düşecek.gecen seneye aynı olmaz
Ben artık sorgulamıyorum. 2024 den de düşük puan geldi standart sapma ile ki zor soruların hepsi doğru idiSosyal medyada bir sürü birinci var diye haber olunca o kadar da değil olsa olsa 500 civarı vardır diyordum. Bizim okul Türkiye genelindeki başarıyı yansıtmıyor. Kursta öyle. Evet tam puan yapanlar kadar 1-2 yanlista yapan çok ama neden yakın çevremde yok.
Kontenjanlar pazartesi değil mi?of bu ihtimali hiç düşünmedimne kadar düşer acaba kontenjanlar 180 den 90 a 120 den 60 a düştü benim radardaki liseler oda bizi buldu birine hoca gelir dedi ama ciddi azalmış
T.C. Millî Eğitim Bakanlığı E-Okul Yönetim Bilgi Sistemi T.C. Millî Eğitim Bakanlığı E-Okul Yönetim Bilgi Sistemi bunu arkadaş attı ama doğru değil mi ben buradan gördüm düştüğünüKontenjanlar pazartesi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?