- 10 Nisan 2014
- 43.438
- 115.755
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #2.781
Hazırlıklı okul galiba. Valla çocuğa bağlı. Bünyesi güçlü ise olur. Narin sık hastalanan vs bir çocuksa olmaz.Biz de başka planlara geçtik mecburen .Oglan hevesli şurayı isterim diyor ama yol o kadar karmaşık ki 2 3 vasıtaları 5 yıl okula gidilir mi yahu ?
Bi basla gerekirse tasiniriz dedik ama nasil olacak beynim yandı?
Geçen yılın yüzdeliği bu yıl geldiyse o okul olur mu yani? Artık korkuyoruz olmaz diye.Puan çöp ceycey .Derslerin katsayıları da girenlerin hepsinin ortalamalarıyla alınıyor, birinciler kadar hepimizin etkisi var .
Yuzdelik dilimler birinciler ve onumuzdekilerle alakalı.
Puan 5 daha az olsaydı da yuzdelik daha önde olsaydı keşke
Ben hersey bekliyorum artık ya. Olmaması gerek ama. Yazacağım okulda 30 kontenjan düşmüş.Yuzdelik zaten çocukların sıralaması değil mi ya .Nasıl değişecek yuzdelik ki ?
Yani eğer kontenjan artışı ya da azalması olmadığı sürece, çok çok büyük iynamalar olmaması gerek miyor mu ?Ben mi bisey kaçırıyorum.
Yani bi gecen seneki sonuca göre 0.20 ye girdik ,bu sene olduk 0.40 .Okulların yüzdeleri nuye böyle kalmayacak zaten bizim sıramı değişmedi mi ?
30 a şükredin. Bizde 120 kişi azaldıBen hersey bekliyorum artık ya. Olmaması gerek ama. Yazacağım okulda 30 kontenjan düşmüş. Birde ilk yuzdeligimiz daha geride
Hepimizin öyle.Ben hersey bekliyorum artık ya. Olmaması gerek ama. Yazacağım okulda 30 kontenjan düşmüş.
Birde il yuzdeligimiz genel yuzdeligimize göre daha geride
Olmalı mantığıma göre ,eğer kontenjan çok artıp azalmadiysa. Gerçi bu sene allak bullak oldu hersey ama .Geçen yılın yüzdeliği bu yıl geldiyse o okul olur mu yani? Artık korkuyoruz olmaz diye.
Yapma ya30 a şükredin. Bizde 120 kişi azaldı
Ankaradaysan genel yuzdelige bakılmalı ama 30 kontenjan azalması düşündürür, b c d planlarımiz olmalı hepBen hersey bekliyorum artık ya. Olmaması gerek ama. Yazacağım okulda 30 kontenjan düşmüş.
Birde il yuzdeligimiz genel yuzdeligimize göre daha geride
İnşallah öyle olur. Bir de bu stres var şimdi hepimizde. Rahat yok hiçbirimize.Olmalı mantığıma göre ,eğer kontenjan çok artıp azalmadiysa. Gerçi bu sene allak bullak oldu hersey ama .
Yuzdelik dilim sıra demekse ,o okul da bu yıl ekstra bi rağbet gormediyse minik oynamalar dışında değişmemesi gerekiyor .
Gazi Anadolu . 120 kişi eksiltti. Küfretmeyeceğim küfretmeyeceğimYapma ya
0,9 la almış gecen sene. Bakalım neredeyse kendi okulunda devam ettirecegimAnkaradaysan genel yuzdelige bakılmalı ama 30 kontenjan azalması düşündürür, b c d planlarımiz olmalı hep
Ankara Gazi Anadolu Lisesi.O hangi okul yau 120 azalan ?
30 ar kişiden 4 sinif az alacak yani ,o okulda yuzdelik her türlü değişir üzgünüm
Düşünülebilir çocuk da isterse.1 saat 20 dakikaya pansiyonlu vereyim mi sizce kızlar
Başlarında gözetmen gibi bir öğretmen oluyor ders çalışıyor ve ödev yapıyorlar diye biliyorum ben. Nöbetçi öğretmenler de oluyor pansiyonlu okullardaBizde pansiyonlu düşünüyoruz. İnşallah gelir. Tek kafama takılan etüt saatleri varmış onu anlayamadım çocuklar dersmi çalışıcak kendi başlarına, yoksa öğretmenlemi çalışıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?