2025 LGS Anneleri

719 birinci çok garip ama aralar da çok dolmuş arkadaşlar.
Ayni dersten bir yanlış yapanla 2 yanlış arasında 3600 kisi var kabaca .
%1lik dilim sinav zorluğundan falan etkilenmemis ,hadi şaibe var diyelim 1 yanlışlar da çok bunu hiç söylemek istemezdim ama azımsanmayacak kısım da yapmış.
Kendi dilimimize göre 2024 2023 ortalaması bile değil, ondan bile çok, kaldı ki 2024 olsa razıydık .
Ama hayırlısı hangi yol güzel olacaksa o olsun, elbet girecekler bir yere ,şoku bi atlatalım başka planları devreye sokacağız artik .
Bu arada 719 gerçekten çok çok garip ,kızsam hakkıyla yapan cocuklari düşünüyorum, kizmasam aklım almıyor.
Özetle 500 tam puan yapmış olsalardı bizim çocuklar İstanbul Erkek Galatasary gelmeme ihtimali vardi .Hatta çok yüksek.
Yani 500 almis olsalar bile oh be garanti denmeyecek bir sonuç var karşımızda.
Kim mutlu bu sonuçlardan?Kimse değil, ama yolu bilmiyoruz ki ,belki iyi ki diyecek cocuklar .
Hep dedim yine diyorum elimizden geleni yaptık, cocuklar da yaptı, iş nasibe kaldı.
O zaman öyle üzüldük ama bak iyi ki bura olmuş denecek yerler nasip olsun her bir yavrumuza insallah

Diyarbakır olayı da doğru değil bence .Aklım almıyor bu kadar dolabi dümeni.
Bu sistem buna bir çözüm bulmalı,birinciler bile yerleşememe riski taşırken digerleri ne olacak ?
Soyle düşünün bundan 10 puan daha yüksek almis olsalar da aynı sıkıntıyı yaşayacaktık, insanın aklı almıyor.
Oglum bugun iyi bari 500 yapmamışım, yapıp da İstanbul Erkeğe gidemesem yirtardım ortalığı diyor .
Yine de geçmişte türlü türlü örneklerini üniversite sınavında, kpss de görmüş yaşamış biri olarak,minicik bir hak ihlali varsa burunlarindan gelsin diyorum .
Çocukların yanında çok bahsedip nasil olsa olmuyor fikrini düşürmeyelim akıllarına.
Bu bir sınav olmadı ya da bura oldu nasip diyeceğiz her ne kadar sindiremesek de .
En nihai amaç üniversite sınavı sonuçta bu sinavi bile o sınava hazırlanmak için verdik şaka gibi ...

Sabahtan beri göz yaşım durmadı elimde olmadan dökülü veriyor. Sanki bişeyleri çok güzel dizmişimde şöyle bi bakim derken biri gelip tekme atmış gibi evet tam olarak hissim bu. Hakkıyla kazanan çocuklara duam o ki çok iyi yerlere gelsinler ama başka türlü ne yapıldıysa 1 soru bile olsa Allah hesabını sorsun hem bu dünyada hem ahirette hiç bi hedeflerine ulaşamasın hiç biri, zaten hırsızlıkla çocuğunu bi yerlere taşıyan ailelerin yetişdirdikleri de onlar gibi olacaktır.

Sabahtan beri göz yaşım durmadı elimde olmadan dökülü veriyor. Sanki bişeyleri çok güzel dizmişimde şöyle bi bakim derken biri gelip tekme atmış gibi evet tam olarak hissim bu. Hakkıyla kazanan çocuklara duam o ki çok iyi yerlere gelsinler ama başka türlü ne yapıldıysa 1 soru bile olsa Allah hesabını sorsun hem bu dünyada hem ahirette hiç bi hedeflerine ulaşamasın hiç biri, zaten hırsızlıkla çocuğunu bi yerlere taşıyan ailelerin yetişdirdikleri de onlar gibi olacaktır.
Canim benim ağlama annesi,cocuklar büyük stresten çıktılar arada umitlendiler .Simdi ters köşe.
Evet şok etkisi yarattı hepimizde ama bunlar bizim çocuklarımız, o ya da bu okulda desteklemeye devam edeceğiz, biz sakin olacağız ki ,olamasak da caktirmayacagız,onlar atlatsın.
Biz böyle hissediyorsak onlar nasıl kim bilir .
14 yaşindalar çok küçükler, hem altin yere düşse pul olur mu ?
İlgilenen aileleri var sağlıklı çocuklarımız var ,şu şoku atlatalım ve umutsuzluğu bırakalım artık.
Zaten kötü durumdaki cocuklari bi de biz etkilemeyelim.

Diyarbakır olayı da doğru değil bence .Aklım almıyor bu kadar dolabi dümeni.
Bu sistem buna bir çözüm bulmalı,birinciler bile yerleşememe riski taşırken digerleri ne olacak ?
Soyle düşünün bundan 10 puan daha yüksek almis olsalar da aynı sıkıntıyı yaşayacaktık, insanın aklı almıyor.
Oglum bugun iyi bari 500 yapmamışım, yapıp da İstanbul Erkeğe gidemesem yirtardım ortalığı diyor .
Yine de geçmişte türlü türlü örneklerini üniversite sınavında, kpss de görmüş yaşamış biri olarak,minicik bir hak ihlali varsa burunlarindan gelsin diyorum .
Çocukların yanında çok bahsedip nasil olsa olmuyor fikrini düşürmeyelim akıllarına.
Bu bir sınav olmadı ya da bura oldu nasip diyeceğiz her ne kadar sindiremesek de .
En nihai amaç üniversite sınavı sonuçta bu sinavi bile o sınava hazırlanmak için verdik şaka gibi ...
Yok ben çocuğu çağırdım bu kitle yks de senin rakiplerin ona göre çalışıyorsun dedim kendim sorguluyorum doğa mesaj attı 46 birincimiz var diye birkaç kolej attı bişi diyemiyorum akademik kadrolarına ama bir şehir çok üstün başarı birden yapıp da orada öğretmen de tutuklandıysa sorgulaırm

Yok ben çocuğu çağırdım bu kitle yks de senin rakiplerin ona göre çalışıyorsun dedim kendim sorguluyorum doğa mesaj attı 46 birincimiz var diye birkaç kolej attı bişi diyemiyorum akademik kadrolarına ama bir şehir çok üstün başarı birden yapıp da orada öğretmen de tutuklandıysa sorgulaırm
Ogretmen mi tutuklanmış?🤐
Cocuklar çok iyi de yapsa bu iste bir gariplik var ama yapabileceğimiz bir şey yok maalesef .Mecbur toparlanacgiz

Böyle giderse bizim zamanımızda 1500 kişi full yapar 🙄🙄🙄 inanın sizler kadar bende takip ediyorum okuldan hocalarla konuştum belki bana deli mi ne diyorlar daha kızım 7ye yeni geçti..bizim okulda full yok onu öğrendim ...

Valla bir kişiyi yakin tanıyorum. Zatrn son sene tam burslu bilfene girdi. Cok çalışıp çabaladı. Dersanemizde ki öğrenci de keza öyle.

Toplu birincilikle bizi şüpheye düşüren.

Bahcesir kolejinde tanıdıklarım var . Okuldan bile memnun degiller🙈 eğitiminden yani. Birinciler var diye reklam yapıyorlar.

42 birinci 46 nereden çıktı?🙈B planına geçtik yoktu ama bugün bulduk. 3 puan altı bir okul daha kadroya kattık 🙈🙈kolejler de arıyor ha 🤣yüzde seksen yüzde doksan yardırıyorlar. Cidden trajikomik durumdayız🙈

Sosyal medyada bir sürü birinci var diye haber olunca o kadar da değil olsa olsa 500 civarı vardır diyordum. Bizim okul Türkiye genelindeki başarıyı yansıtmıyor. Kursta öyle. Evet tam puan yapanlar kadar 1-2 yanlista yapan çok ama neden yakın çevremde yok.

Tam bir hayal kırıklığı.
Herkes şaşkın. Okullarin yuzdelikleride düşecek.gecen seneye aynı olmaz
of bu ihtimali hiç düşünmedim 😕ne kadar düşer acaba 🤔 kontenjanlar 180 den 90 a 120 den 60 a düştü benim radardaki liseler oda bizi buldu birine hoca gelir dedi ama ciddi azalmış

Sosyal medyada bir sürü birinci var diye haber olunca o kadar da değil olsa olsa 500 civarı vardır diyordum. Bizim okul Türkiye genelindeki başarıyı yansıtmıyor. Kursta öyle. Evet tam puan yapanlar kadar 1-2 yanlista yapan çok ama neden yakın çevremde yok.
Ben artık sorgulamıyorum. 2024 den de düşük puan geldi standart sapma ile ki zor soruların hepsi doğru idi🙈Bir liseye yerleşip Obp kasacağız. Bu sınav doğru yolda olduğumu gösterdi .Nitelikli bir lise artı özel ders son sınıfta iyi dershane, hangi il olduğu önemli değil tıp yazacağız derken gülenler vardı.Şu an haklı olduğumu anladılar. Çapa tıp ı Hacettepe tıp ı vs bize bırakmayacaklarını bu öğrencilerin anladılar. Kırşehir tıp yazarız gerekirseye artık gülemeyecekler🙈Büyük başarı olacağını o okulların bile anladılar.

Millet Aziz Sancar gelir mi acep diyen arkadaşın kızı 408 de kaldı. Bir 88 puan aşağısı sadece🙈🤣Cidden Ülkecek tuhafız. Hayaller hayatlar tutmuyor 🤣Bizim de tutmadı hoş😅

Adıyaman tıp ı da listeye ekledim teyyyy teyyyyy. Bu sene sınav zordu . Yok yüzdelikleriniz pekkkj iyi gelecek laflarını artıkımmmm yememmmm. Çemişgezek tıp açılsa orayı da yazacağız 🙈Yks de kazık yeriz bu şansla🤣🙈

Back
X