2025 LGS Anneleri

Liste bu 3 okul tutar mıııı tutmaz mı 2.38 yüzdelikle . Mühendislik istesek ASELSAN ı yazardık direkt.gazi Atatürk lisesi ve Mehmet emin resulzade .
3 okul dan biri olur bence diyeceğim de benim tahmin başarısını da biliyorsun
Yarin bi dershaneye gidip soracağım ben bizim listeyi ya da ararım ne zaman gelin derlerse artık.

Seçtiğiniz okulların gecen yılki kontenjanlarını da bakın eğer düştüyse yuzdeliklere dikkat dilimi de düşebilir, kontenjan arttiysa minik değişimler olabilir .Ayni kaldıysa da minik değişimler.
Bizim seçtiğimiz okulun her ikisi de aynı kalmış bakalim ne olacak ?Biri 90 diğeri 150 kişi alacak .gecen yıl da aynı almışlar

Berbatttt bir okul. Gelmeyinnnnnn

Atatürk ve resulzade aynı, gazi 360 dı 240 a indirdi. 23 bin altı öğrenciyiz okul bulamıyoruz . Diğer öğrenciler napıyor acep? Şu okul stresi bi biteydi fizik mat özel dersine başlayacaktık. Yazı boş geçiren yandı. Bizim Türkiye birincisi , yazın hızlandırılmış dershaneye gitmişti. Ağustosa dek de aldığımız kitaplara çalışır .pes eden çıksın bu gruptan. İnadına istediğimiz üniversitelere gireceğiz diyenlerle devam

Günaydın, nasil da detaylı detaylı incelemiş çıkarmış.
Bu tabloya göre üst dilimlerde yuzdelikler uçacak .
Dilimimizden bi tik yüksek yazdığımız okul daha da düşer dilimi görünüyor.
Buna göre Diğer tercih olan okula olacak gibi görünüyor S sarahconnor un oğlunun okulu
Bari böyle yaaa ,daha kötü bir sürprizle karşılaşmak kabus olur
Bu okulun yolu diğerine göre daha kolay .kolay dediğime bakmayın yine 1 saat .Ama istanbul a göre kolay .
Hayirlisi olsun hakkımızda insallah

Gunaydin nasıl yapmış bilmiyorum ama tahmin diye de belirtmiş. Salim bey ,Eda Dilhan in yayınına da cikmisti. Paylaştım mi burada bilmiyorum.
Hayirlisi olsun cok sevindim guzel okul

Sevgili anneler bi soruyla geldim bizim bulunduğumuz ilde 11 1. Var sizce çok etkilermi yerleştirmeleri

Sevgili anneler bi soruyla geldim bizim bulunduğumuz ilde 11 1. Var sizce çok etkilermi yerleştirmeleri
Hic bilemiyoruz ki ,önceden olsa birinciler İstanbul a ya da yakındaki büyük şehire gider diyebiliyorduk.
Simdi oralara gidebilecek mi o da muamma ama İstanbul olmasa diğer yerlere de gidebilirler .
Bir de sadece birinci değil 1 yanlış 2 yanlış da cokmus ama iste hangi ilde ne kadar ?
İl yuzdelik dilimi belki fikir verebilir iliniz hakkında bu sene Allah a emanet bir sene kimsenin bir şey bildiği yok .
Öğretmenlerinizle haberlesin onlar üst sıralar hakkında fikir sahibidir .
Yukarıda ki hoca da bir tablo paylaşmış il il muhtemel böyle olabilir diye ona da bakın yardımcı olabilir .
Ama nihayetinde kimsenin bir şey bildiği yok maalesef .Bu da bize denk geldi yuzdelikler tamamen sürpriz geldi .Sonuçlara ne kadar yansır bilinmez

11 tane 1.nin gideceği bir okul var mi ilinizde? Yüzde kaç ile alıyor, gecen sene en yüksek hangi yuzdelik girmiş? Ben birinci olsam heba etmezdim birinciliğimi
Salim hocanın yaptığı Excel güzel olmuş orada bile bayağı bir düşmüş okulların yuzdeligi.insallah daha da düşmez

arkadaşlar kontenjan sabit
2023 e göre geçen dene okul 1.5 dilim esnemiş
Bizle arasında 0.7 var ihtimal olur mu ki geçen seneye göre dilimler daha iyi gibi sanki tepeden sonra

Bizle arasında 0.7 var ihtimal olur mu ki geçen seneye göre dilimler daha iyi gibi sanki tepeden sonra
Denemeden bilemeyegiz gibi. Yolu düşünüp, ona gore tercih yapacak olanlar var. Ozel okul tercih edecek olanlar var.
Insallah hepimizin gönlümüzdeki olur

Tam ben de arasında 0.7 olan bir okula gelir mi gelmez mi diyorum. Belirsiz maalesef gelebilir de ,her ihtimale karşı arkasına bir okul da yazılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…