- 7 Nisan 2016
- 1.163
- 2.033
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #2.881
3 okul dan biri olur bence diyeceğim de benim tahmin başarısını da biliyorsunListe bu 3 okul tutar mıııı tutmaz mı 2.38 yüzdelikle . Mühendislik istesek ASELSAN ı yazardık direkt.gazi Atatürk lisesi ve Mehmet emin resulzade .
Berbatttt bir okul. GelmeyinnnnnnHocalar arayıp duruyor okuldan. Şu arkadaşı kayıt oldu siz ne düşünüyorsunuz diye
Size şöyle soyleyim her sene olduğu gibi burstan dolayı çok kayit yaptıran olacak özel okullara. 2024 yılına göre yapacağız evet.resulzade bu sene çok talep görebilir arkadaş dediydi. Binası Yeni cukurambara geri taşınmış. 4-5 yıldır başka bir semteymis
Atatürk ve resulzade aynı, gazi 360 dı 240 a indirdi. 23 bin altı öğrenciyiz okul bulamıyoruz . Diğer öğrenciler napıyor acep? Şu okul stresi bi biteydi fizik mat özel dersine başlayacaktık. Yazı boş geçiren yandı. Bizim Türkiye birincisi , yazın hızlandırılmış dershaneye gitmişti. Ağustosa dek de aldığımız kitaplara çalışır .pes eden çıksın bu gruptan. İnadına istediğimiz üniversitelere gireceğiz diyenlerle devamSeçtiğiniz okulların gecen yılki kontenjanlarını da bakın eğer düştüyse yuzdeliklere dikkat dilimi de düşebilir, kontenjan arttiysa minik değişimler olabilir .Ayni kaldıysa da minik değişimler.
Bizim seçtiğimiz okulun her ikisi de aynı kalmış bakalim ne olacak ?Biri 90 diğeri 150 kişi alacak .gecen yıl da aynı almışlar
Gunaydin nasıl yapmış bilmiyorum ama tahmin diye de belirtmiş. Salim bey ,Eda Dilhan in yayınına da cikmisti. Paylaştım mi burada bilmiyorum.Günaydın, nasil da detaylı detaylı incelemiş çıkarmış.
Bu tabloya göre üst dilimlerde yuzdelikler uçacak .
Dilimimizden bi tik yüksek yazdığımız okul daha da düşer dilimi görünüyor.
Buna göre Diğer tercih olan okula olacak gibi görünüyor S sarahconnor un oğlunun okulu
Bari böyle yaaa ,daha kötü bir sürprizle karşılaşmak kabus olur
Bu okulun yolu diğerine göre daha kolay .kolay dediğime bakmayın yine 1 saat .Ama istanbul a göre kolay .
Hayirlisi olsun hakkımızda insallah
Hayırlısı olsun. Bizlere okul da yokGunaydin nasıl yapmış bilmiyorum ama tahmin diye de belirtmiş. Salim bey ,Eda Dilhan in yayınına da cikmisti. Paylaştım mi burada bilmiyorum.
Hayirlisi olsun cok sevindimguzel okul
Teşekkürler çok faydalı bi çalışma yapmış gerçekten
Söyle bir seye denk geldim. tahmini yüzdelik dilimler ne olur?
Var var bir yerde kısmeti vardır öyle düşünHayırlısı olsun. Bizlere okul da yokya da var bilmiyoruz
Hic bilemiyoruz ki ,önceden olsa birinciler İstanbul a ya da yakındaki büyük şehire gider diyebiliyorduk.Sevgili anneler bi soruyla geldim bizim bulunduğumuz ilde 11 1. Var sizce çok etkilermi yerleştirmeleri
Denemeden bilemeyegiz gibi. Yolu düşünüp, ona gore tercih yapacak olanlar var. Ozel okul tercih edecek olanlar var.arkadaşlar kontenjan sabit
2023 e göre geçen dene okul 1.5 dilim esnemiş
Bizle arasında 0.7 var ihtimal olur mu kigeçen seneye göre dilimler daha iyi gibi sanki tepeden sonra
Amin canım dün rekor kırmış özel liseler dolmuş kontenjanları çoğununDenemeden bilemeyegiz gibi. Yolu düşünüp, ona gore tercih yapacak olanlar var. Ozel okul tercih edecek olanlar var.
Insallah hepimizin gönlümüzdeki olur
Tam ben de arasında 0.7 olan bir okula gelir mi gelmez mi diyorum. Belirsiz maalesef gelebilir de ,her ihtimale karşı arkasına bir okul da yazılmalı.arkadaşlar kontenjan sabit
2023 e göre geçen dene okul 1.5 dilim esnemiş
Bizle arasında 0.7 var ihtimal olur mu kigeçen seneye göre dilimler daha iyi gibi sanki tepeden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?