- 7 Nisan 2016
- 1.163
- 2.033
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #2.921
O.40 farla bir yer yazdık biz ben ora gelir diye düşünüyorum, herkesin bir ustu de olabilir demesine rağmen.Hayırlısı olsun hakkınızda çıkıcak yerde başarılara ulaşsın
Bizde kendi yüzdeliğimizden 0.36 fark olan bi yer yazıcağız sizce gelirmi geçen yıl kapattığı yüzdelikten daha iyi bizimki
Bekliyorum güzel haberlerinizi4 Ağustos, haber ederim ...
Tek okul yapmamıştır heralde . Yani ben öyle dusundumValla bu sene belli değil ,hayli hayli gelmesi lazım bana göre ,yine de sonrasına bi okul daha bulsanız iyi okur. Gerek kalmaz ama ben biraz garanticiyim
Evet aminKapattığı yüzdelikden 0,36 daha mı iyi sizinki
O zaman gelme ihtimali yüksek
Hepinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bende garanticiyim ama okadar hayal kırıklığı yaşattı ki hiç bişeye güvenemiyorum puanın altı liseler var ama istemiyor sosyal bilimlerde yazalım diyor babası çok tepkili istemiyorum diyor yani fen lisesi ve 1 proje okulu gelmezse obpli liseye giderim diyor okadar kırıldılar ki çocuklar kendince sisteme trip atıyor oysa yine zararı kendineValla bu sene belli değil ,hayli hayli gelmesi lazım bana göre ,yine de sonrasına bi okul daha bulsanız iyi okur. Gerek kalmaz ama ben biraz garanticiyim
Çocuklar dağıldılar resmen. Kızmaya hakkımız yok.Evet amin
Bende garanticiyim ama okadar hayal kırıklığı yaşattı ki hiç bişeye güvenemiyorum puanın altı liseler var ama istemiyor sosyal bilimlerde yazalım diyor babası çok tepkili istemiyorum diyor yani fen lisesi ve 1 proje okulu gelmezse obpli liseye giderim diyor okadar kırıldılar ki çocuklar kendince sisteme trip atıyor oysa yine zararı kendine
öyle... umarım okullarında çok başarılı olurlar. buraya yazalım 4 5 yıl sonra senin kız doktor benim oğlan mühendislik kazandı diye inşallahÇocuklar dağıldılar resmen. Kızmaya hakkımız yok.
Sizin puan bizim puan civarı mı? Valla yazacağımız okullar da tutmazsa diye düşünüyorum artık.Mantıken tutması lazım .Tek okul yapmamıştır heralde . Yani ben öyle dusundum
Kazanacağız inanıyorum. Yks böyle olmayacak.öyle... umarım okullarında çok başarılı olurlar. buraya yazalım 4 5 yıl sonra senin kız doktor benim oğlan mühendislik kazandı diye inşallah
Valla benim tercihim hep canlı kanlı doktordan yana olurDün bir gamlı baykuş da geldi, demez mi yapay zeka tıp ı da bitirecek vazgeçsinGamlı baykuşsuz olduğu için de bu grubu seviyorum
Kızgınsın diyee böyle düşünüyorsun bence ceycey. Haklisinda, bu ülkede dürüst insanlar cezalandırılıyor gibi.Hiç moralim yok valla . Taşındım ev nanay. Tercih listemiz bile yok daha. O sınav sonucu tüm moralimi yerle bir etti.Çalındı soruları duydukça tercihe bile heves kalmadı . Yarın gidip dershaneye yapacağız tercihler artık. Bu çocukların akşamın 9 un da eve döndüğünü düşündükçe delleniyorum okul , dershane özel hoca. Dürüst bir evlat yetiştirmiştim . Artık öyle düşünmüyorum. İlaç firmalarının hediyeleri , bedava tatillerinden tut , fazla tahlil tetkik istemeye kadar hepsini yapsın diyorum artık. Aylarca o kadar yoruldum ki maddi manevi . Akşama kadar oturanlar daha yüksek puanlar aldı ya. Eninde sonunda bu emeklerin karşılığını alsın istiyorum. İsteyen paragöz desin isteyen kötü. Cidden çok yorulduk veli olarak da öğrenci olarak da. Daha da uzun bir yolumuz var. Eve gelen kadın 3000 e geldi 2 kişi 6 bin . Pislik içinde yarım yarım yapıp kaçtılar. Eğitimli insanlar hep sömürülüyor bunlar tarafından . Ustası , kuaförü vs. Biz de sömüreceğiz zamanı gelince. Dürüstlük sadece dostlarıma ve arkadaşlarıma olacak. Fikirlerim bunlar bu ara. Hissettiklerim
Robot ameliyat esnasında boğazlarına yapışırsa görürler yapay zekalı doktoruValla benim tercihim hep canlı kanlı doktordan yana olur
Şu an kızgınım diye evet. Yoksa insanlar dürüstse dürüsttür değilse değildir. Çok fazla değişmezler. Lgs ye giren çoğu çocuk ve aileleri de kızgın ve şaşkın . Yks de hak yenmez inşallah diyelimKızgınsın diyee böyle düşünüyorsun bence ceycey. Haklisinda, bu ülkede dürüst insanlar cezalandırılıyor gibi.
Acikcasi ben de sınavı, yorumlardan sonra şaibeli buluyorum.
İşini hakkıyla yapan insanlar çoğalsın insallah.
Yok kizimin puanı dusuk 414 aldı. Ama cevremde bence iyi anadolu lisesi var. Tercih yapabileceğim 3 4 okul var.
Çalışırsa, her seyi kazanabilir. Okullan iyi mezun vermis. Ama kizim ,sürekli her seyi ben bilirim modunda dolaşıyor. Nasil bir süreç olacak bilmiyorum
Hayirli olsun yeni eviniz ,tercihte de hangisinde en iyi olacaksa ora olsun inşallah, şimdiden o kadar düşünme. Başlasın birincilikle bitirsin insallahHiç moralim yok valla . Taşındım ev nanay. Tercih listemiz bile yok daha. O sınav sonucu tüm moralimi yerle bir etti.Çalındı soruları duydukça tercihe bile heves kalmadı . Yarın gidip dershaneye yapacağız tercihler artık. Bu çocukların akşamın 9 un da eve döndüğünü düşündükçe delleniyorum okul , dershane özel hoca. Dürüst bir evlat yetiştirmiştim . Artık öyle düşünmüyorum. İlaç firmalarının hediyeleri , bedava tatillerinden tut , fazla tahlil tetkik istemeye kadar hepsini yapsın diyorum artık. Aylarca o kadar yoruldum ki maddi manevi . Akşama kadar oturanlar daha yüksek puanlar aldı ya. Eninde sonunda bu emeklerin karşılığını alsın istiyorum. İsteyen paragöz desin isteyen kötü. Cidden çok yorulduk veli olarak da öğrenci olarak da. Daha da uzun bir yolumuz var. Eve gelen kadın 3000 e geldi 2 kişi 6 bin . Pislik içinde yarım yarım yapıp kaçtılar. Eğitimli insanlar hep sömürülüyor bunlar tarafından . Ustası , kuaförü vs. Biz de sömüreceğiz zamanı gelince. Dürüstlük sadece dostlarıma ve arkadaşlarıma olacak. Fikirlerim bunlar bu ara. Hissettiklerim
Her şey bitse tıp bitmez hem de bütün dünyada bitmezDün bir gamlı baykuş da geldi, demez mi yapay zeka tıp ı da bitirecek vazgeçsinGamlı baykuşsuz olduğu için de bu grubu seviyorum
Herkesin öyle maalesef ,yüksek olan da daha yüksegine yetisemiyor ,hatta birinci olanlar bile doğum günü ayi hesabı yapıyor.Bizim puan ortalarda ya , yüksek puanlıların olduğu yerlerde adımız bile geçmiyor . Okul dershane vs. Düşük puan alan çocuklar da sanki Galatasaray kazanıyormuşuz gibi , puanı şikayet edince sinirleniyorlarAraf’ta gibiyiz. Tarafımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?