- 12 Nisan 2012
- 5.397
- 8.178
- 398
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.421
Bir yerde 11 yazmışlar galiba herkes bu sefer 11 i bekledi. ÇöktüGünaydın açıklandı da mı çöktü açıklanma ihtimalinden mi çöktü biz giremiyoruz
Bir yerde 11 yazmışlar galiba herkes bu sefer 11 i bekledi. Çöktü
Bakabilen oldu mu?Kalbim tepemden fırlicak artık
Bakabilen oldu mu?
Çok ileri seviye şeyler bekliyorsunİşi gücü bıraktık,bilgisayar başındayız. Daha açıklanmadan sayfa hata veriyorsa açıklansa ne olur artık. Çok ilkel geliyor.
Şöyle her veliye mesaj olarak gönderseler sonuçları ne güzel olur
Bizlere gelen mesaj da şöyle olur: evladım tipini o okula layık görmedik , diğer okul bile çok sana. Ahan da bu okul iyidir iyiİşi gücü bıraktık,bilgisayar başındayız. Daha açıklanmadan sayfa hata veriyorsa açıklansa ne olur artık. Çok ilkel geliyor.
Şöyle her veliye mesaj olarak gönderseler sonuçları ne güzel olur
Yine ne haltlar döndürüyorlar bir tuşa basacaklar ya istedikleri gibi yerleştiremediler mi verdikleriniYa neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.
Meb in her işi böyle tayin şu gün açıklanacak diyor aksama kadar ses yok .
Iyi puanlar a saat verdiler de açıkladılar aynı saatte .
Ne büyük ciddiyetsizlik ,yetmez mi telasimiz açıkla da kurtulalım işte.
Kalbim cikacak yerinden ,
Ay bi kaos daha yaşamak istemiyorum yerleştirme hakkıyla olsun artıkYine ne haltlar döndürüyorlar bir tuşa basacaklar ya istedikleri gibi yerleştiremediler mi verdiklerini
Deme öyle demeYine ne haltlar döndürüyorlar bir tuşa basacaklar ya istedikleri gibi yerleştiremediler mi verdiklerini
Ay sinav sonuclarinda da bana oyle olmustu.gece uyuyamadım gerginlikten eşim aramış tam daldım 10 buçukta ben giremiyorum diyeadama çemkirdim becersen şaşarım diye başım çatlıyır bir saattir bekliyorum açıklanmamış açıldı şimdi sayfa
Durun belki hepimizi Galatasaray’a yerleştireceklerAy sinav sonuclarinda da bana oyle olmustu.
kalkinca bakarim ne de olsa dedim. KaldirdilarAa acildi mi nasıl istediğin yer oldu mu?
Yok sonuç yok kuzum daha sözde gün içinde demiş MEB akşama kadar yapışık mı olacağız yaAy sinav sonuclarinda da bana oyle olmustu.
kalkinca bakarim ne de olsa dedim. KaldirdilarAa acildi mi nasıl istediğin yer oldu mu?
Bekleriz canım o zamanDurun belki hepimizi Galatasaray’a yerleştirecekler
Ahahaha en çemkiren kadınlar klubündekiler diyip ama tercihler de yok bizimDurun belki hepimizi Galatasaray’a yerleştirecekler
Bir hata olursa sesimizi çıkarmayalım.Durun belki hepimizi Galatasaray’a yerleştirecekler
Bizim en yüksek tercih 471 puanlı geçen yılın.Bir hata olursa sesimizi çıkarmayalım.seydekiler gibi diyecegim ,siz anlayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?