2025 LGS Anneleri

Ben kendimi bugün de işlere vereceğim. Kulağımda kulaklıkla dizi izliyorum. Zaman su gibi akıyor.
Ara ara bakarım artık.
Beklerken zaman gecmiyor
Verebilirsen helal olsun sana 3 de diyetisyene gideceğim o vakte kadar geldi geldi şimdi MEB 3 de açıklayacak denildi diurolsr kaynak nereniz diyeceğim ama burası Türkiye olabilir

Üzüldüm ya gerçekten çocuğu çok çok iyiydi ama ağlamış sınav boyunca ama güldürmüştü bizi onlar şaibe yaparsa bende gereksiz tercih yaparım diye
Haklılar. Ya insta da çok video görüyorum. Lgs de iyi okula yerlesmedim ama şuan tıp bilmem kaçıncı sınıf.
Lgs her şey değil,. Yapacak bir şey. Sen yazdın sanırım, kazanmış cocuk ama vefat etmiş.
Ben de tıp okuyan birisi yerinden kalkmadan ders çalışırken vefat etmiş diye okumuştum.
Yani önce sağlık olsun, arkalarinda bizim gibi anneler varken gerisi her şey olur.

Verebilirsen helal olsun sana 3 de diyetisyene gideceğim o vakte kadar geldi geldi şimdi MEB 3 de açıklayacak denildi diurolsr kaynak nereniz diyeceğim ama burası Türkiye olabilir
Ay güzel bir dizi izliyorum veriyorum
Benim acıyla baş etme şeklim bu . Kendimi temizliğe vermek. Ama diziyle ekstra güzel oluyor.
Birisi yeni topic açsa da diyet, dizi ,tatil her konudan dalsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…