- 12 Nisan 2012
- 5.397
- 8.178
- 398
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.441
Ben kendimi bugün de işlere vereceğim. Kulağımda kulaklıkla dizi izliyorum. Zaman su gibi akıyor.Yok sonuç yok kuzum daha sözde gün içinde demiş MEB akşama kadar yapışık mı olacağız ya
Ya obp ile yerleşecek bir arkadaşım var cidden ilk 10 u yazdı hakkım değil mi yazarım diyeBir hata olursa sesimizi çıkarmayalım.seydekiler gibi diyecegim ,siz anlayin
Geçmiyor valla. Ulan alışverişe çıksam ona da para kalmadıBen kendimi bugün de işlere vereceğim. Kulağımda kulaklıkla dizi izliyorum. Zaman su gibi akıyor.
Ara ara bakarım artık.
Beklerken zaman gecmiyor
Helal olsun. Tuttum o arkadaşıYa obp ile yerleşecek bir arkadaşım var cidden ilk 10 u yazdı hakkım değil mi yazarım diye
Zaten obpliler olmayacak yerleri yazıyormuş. Ben de yeni öğrendim. O da güzel manifestimsiYa obp ile yerleşecek bir arkadaşım var cidden ilk 10 u yazdı hakkım değil mi yazarım diye
aklım mebde olunca hiç bi iş gelmiyor elimdenBen kendimi bugün de işlere vereceğim. Kulağımda kulaklıkla dizi izliyorum. Zaman su gibi akıyor.
Ara ara bakarım artık.
Beklerken zaman gecmiyor
Üzüldüm ya gerçekten çocuğu çok çok iyiydi ama ağlamış sınav boyunca ama güldürmüştü bizi onlar şaibe yaparsa bende gereksiz tercih yaparım diyeZaten obpliler olmayacak yerleri yazıyormuş. Ben de yeni öğrendim. O da güzel manifestimsi
Verebilirsen helal olsun sana 3 de diyetisyene gideceğim o vakte kadar geldi geldi şimdi MEB 3 de açıklayacak denildi diurolsr kaynak nereniz diyeceğim ama burası Türkiye olabilirBen kendimi bugün de işlere vereceğim. Kulağımda kulaklıkla dizi izliyorum. Zaman su gibi akıyor.
Ara ara bakarım artık.
Beklerken zaman gecmiyor
Boyle de zaman geçmez kiaklım mebde olunca hiç bi iş gelmiyor elimden
Haklılar. Ya insta da çok video görüyorum. Lgs de iyi okula yerlesmedim ama şuan tıp bilmem kaçıncı sınıf.Üzüldüm ya gerçekten çocuğu çok çok iyiydi ama ağlamış sınav boyunca ama güldürmüştü bizi onlar şaibe yaparsa bende gereksiz tercih yaparım diye
Ay güzel bir dizi izliyorum veriyorumVerebilirsen helal olsun sana 3 de diyetisyene gideceğim o vakte kadar geldi geldi şimdi MEB 3 de açıklayacak denildi diurolsr kaynak nereniz diyeceğim ama burası Türkiye olabilir
Alyasena bizim senin söylediğin yere yerleşmişAçıklandı Almanca hazırlıklı okul gelmiş bize nakil tercihi yapacağız olmazsa da yapacak bişi yok gidecek
İstediğiniz yer miydiAlmasına bizim senin söylediğin yere yerleşmişbugün rüyamda da onu gormustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?