- 18 Şubat 2018
- 13.380
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.683
- 598
- 44
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.481
Buranın en iyi ikinci okuluna yerleşti, zaten toplamda üç tercih yaptık puanına göre ama en iyi arkadaşı istediği okula yerleştiği için çok üzüldü. Ekten deneyeceğiz bakalım, kılpayı olmadı bence. Geçen sene 90 kişi alan okul, bu sene 60 kişi alıyor. Ben buna çıldırıyorum işteÜzülmesin bence her şerde vardır hayır
Gideceği okul demek ki onun için güzel olanı
Bazen geçmişe bakınca iyiki deriz
İnşallah kızınız da öyle diyecek
Gerçkten çok sevindim yaDirim geldi bize
İstediğimiz 3. Okuldu. İlk ikisi gelmedi.İstediğinz yer miydi ceycey kaçırmış olabilirim
Ekten deneyeceğiz, olmazsa da yerleştiği okul da nitelikli ve güzel bir okul aslında ama o arkadaşıyla birlikte olmayı çok istiyorduİkinci tercihleri yapın gitmeyenlere üste geçenler olur
O zaman deneyin ek tercihlerden olma ihtimali olabilirBuranın en iyi ikinci okuluna yerleşti, zaten toplamda üç tercih yaptık puanına göre ama en iyi arkadaşı istediği okula yerleştiği için çok üzüldü. Ekten deneyeceğiz bakalım, kılpayı olmadı bence. Geçen sene 90 kişi alan okul, bu sene 60 kişi alıyor. Ben buna çıldırıyorum işte
Bizim istediğimiz okul 120 kişi kontenjan düşürdü. Beterin beteri varBuranın en iyi ikinci okuluna yerleşti, zaten toplamda üç tercih yaptık puanına göre ama en iyi arkadaşı istediği okula yerleştiği için çok üzüldü. Ekten deneyeceğiz bakalım, kılpayı olmadı bence. Geçen sene 90 kişi alan okul, bu sene 60 kişi alıyor. Ben buna çıldırıyorum işte
Hayirlisi olsun o zamanİstediğimiz 3. Okuldu. İlk ikisi gelmedi.
Tebrik ederimGerçkten çok sevindim yaçok güzel temiz bir okul.Benim çok yakınım oradan mezun.
Bizimde beklediğimiz yer oldu. sen anladın sanırım:)Çok düşer diye korktuk ama olmadı:)
Çocuğu çalışkandı. Hakettiği yeri de aldıTebrik ederim
Bizim 0,4 istediğimiz yer 0,9 da idi. %0,79 olan arkadaşı da girmiş aynı okula. ama kontenjanda düşmüştü okulda. Salim hocaya göre 0,79 giremezdi ama girmiş. Bize de 0,28 lik yer gelmedi amaPeki üst dilimdeki arkadaşlar üstler de daralma olmuş mu yüzdelikler düşmüş mü bizim kontenjan düşmesinden sanırım gelmedi ilk istediğimiz yer
Uyuyup kaldı mı ne? Sabaha karşı sızmışım ben de yorgunluktanBenUmutyeniden i merak ediyorum
Geçen sene oğlumun arkadaşına da 0,6 lık yüzdelikle yazdığı 0,4 lük gelmemiştiBizim 0,4 istediğimiz yer 0,9 da idi. %0,79 olan arkadaşı da girmiş aynı okula. ama kontenjanda düşmüştü okulda. Salim hocaya göre 0,79 giremezdi ama girmiş. Bize de 0,28 lik yer gelmedi ama
Bir arkadaşla konuştum.yegeni sizin okuldan ,daha düşük yuzdelikli okula gecmis. Hem evine yakın hem de arkadaşları orada diyeO zaman deneyin ek tercihlerden olma ihtimali olabilir
Şuan çok küçük kıyamam ben ona
Biliyorum oğlumun nasıl ağladığını yanlışları çıkınca
Ama şuan iyi ki diyor
Lütfen üzülmesin ben sizi biliyorum profilinizden
Güzel aile güzel annesiniz
bizimde 3. olmuşİstediğimiz 3. Okuldu. İlk ikisi gelmedi.
Neresiydi ikinci tercihiYettim yettim 0.47 lik yer geldi 2.tercihi .
Zaten ilk tercih hayaldi 50 nakil de olsa olmazdı. Çok şükür
Bizim 0,4 istediğimiz yer 0,9 da idi. %0,79 olan arkadaşı da girmiş aynı okula. ama kontenjanda düşmüştü okulda. Salim hocaya göre 0,79 giremezdi ama girmiş. Bize de 0,28 lik yer gelmedi ama
bence çok oynama olmamış ufak değişiklikler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?