2025 LGS Anneleri

Üzülmesin bence her şerde vardır hayır

Gideceği okul demek ki onun için güzel olanı
Bazen geçmişe bakınca iyiki deriz
İnşallah kızınız da öyle diyecek
Buranın en iyi ikinci okuluna yerleşti, zaten toplamda üç tercih yaptık puanına göre ama en iyi arkadaşı istediği okula yerleştiği için çok üzüldü. Ekten deneyeceğiz bakalım, kılpayı olmadı bence. Geçen sene 90 kişi alan okul, bu sene 60 kişi alıyor. Ben buna çıldırıyorum işte

O zaman deneyin ek tercihlerden olma ihtimali olabilir
Şuan çok küçük kıyamam ben ona
Biliyorum oğlumun nasıl ağladığını yanlışları çıkınca
Ama şuan iyi ki diyor

Lütfen üzülmesin ben sizi biliyorum profilinizden
Güzel aile güzel annesiniz

Bizim istediğimiz okul 120 kişi kontenjan düşürdü. Beterin beteri var

Peki üst dilimdeki arkadaşlar üstler de daralma olmuş mu yüzdelikler düşmüş mü bizim kontenjan düşmesinden sanırım gelmedi ilk istediğimiz yer
Bizim 0,4 istediğimiz yer 0,9 da idi. %0,79 olan arkadaşı da girmiş aynı okula. ama kontenjanda düşmüştü okulda. Salim hocaya göre 0,79 giremezdi ama girmiş. Bize de 0,28 lik yer gelmedi ama
bence çok oynama olmamış ufak değişiklikler var

Bizim 0,4 istediğimiz yer 0,9 da idi. %0,79 olan arkadaşı da girmiş aynı okula. ama kontenjanda düşmüştü okulda. Salim hocaya göre 0,79 giremezdi ama girmiş. Bize de 0,28 lik yer gelmedi ama
Geçen sene oğlumun arkadaşına da 0,6 lık yüzdelikle yazdığı 0,4 lük gelmemişti

0,4 den sonra seçtiği okul 1,5 luktu orası gelmişti

Bir arkadaşla konuştum.yegeni sizin okuldan ,daha düşük yuzdelikli okula gecmis. Hem evine yakın hem de arkadaşları orada diye
Simdi iyi bir uni de iyi bir bolum de okuyor.
Allah iyi arkadaşlarla ve öğretmenlerle karsilastirsin

sizi de tebrik ederim dırım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…