- 12 Nisan 2012
- 5.399
- 8.178
- 398
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.501
Hayirli olsun umut sevindim sizin için deOnce yazdıklarınızı okuyayım dedim geciktim ,gelebilecek en iyo yer geldi ,ilk tercihimiz hayaldi zaten
Yerleştirmelerde bari kazık yemedikYettim yettim 0.47 lik yer geldi 2.tercihi .
Zaten ilk tercih hayaldi 50 nakil de olsa olmazdı. Çok şükür
Tebrik ederimEvet İlki hayal
2.si bu olan okul S
3 sizin ora
4 eve yakın fendi
Buranın yolu da size göre bir tık uzun ama bakacağız bakalim
çok teşekkür ederiz. Haklarında hayırlısı olsun inşallah. hayırlı olsun herkesesizi de tebrik ederim dırım hayırlı olsun
Bu okulun altı geleydi, ben depresyondaydım şimdiçok teşekkür ederiz. Haklarında hayırlısı olsun inşallah.
Gurur duyduk. Teyzeler seni tebrik ediyor deçok teşekkür ederiz. Haklarında hayırlısı olsun inşallah. hayırlı olsun herkese
ne çabukBu okulun altı geleydi, ben depresyondaydım şimdi
R altı okullar vahim sonuçtu. Depresyon hakkımdıne çabuk
hiç umurunda değil. Benimki mi böyle bilmiyorum.sanki ben gideceğim okulaGurur duyduk. Teyzeler seni tebrik ediyor de
Yok . O okul kaçla kapattı bilmiyorum. Geçen seneye göre tutuyordu.Obp dediğine göre hazırlık yok mu
Amin inşallahDirim umut hepinizi çok çok tebrik ederim ceycey gelen gelmeyen iyi kötü bir sene büyük emek verdiler istediği olmayanlar ilerisi için alırlar inş haklarında en güzeli olsun çocuklarımızın
Çok teşekkür ederim, umarım bütğn evlatlarımız için en hayırlısı olur. Biz babasıyla mutluyuz aslında, çünkü ikisi kafa kafaya gidiyor başarı oranı olarak. Memleketteki Fen oluyordu ama babaannesi ile kalması gerekecekti ve çok küçük olduğu için ayrı kalmayı göze alamadık. Üç tercih yaptık zaten topu topu, hayırlısı budur belki deO zaman deneyin ek tercihlerden olma ihtimali olabilir
Şuan çok küçük kıyamam ben ona
Biliyorum oğlumun nasıl ağladığını yanlışları çıkınca
Ama şuan iyi ki diyor
Lütfen üzülmesin ben sizi biliyorum profilinizden
Güzel aile güzel annesiniz
o okulun çevresi iyi değil diyorlar ama hazırlık olan okul için.Yeri de kötü.Sizin mustakbel müdürünüz dediYok . O okul kaçla kapattı bilmiyorum. Geçen seneye göre tutuyordu.
Her çocuk için uygun olmayabiliyor aileden ayrı olmak. Haklarında hayırlısı olsun.Çok teşekkür ederim, umarım bütğn evlatlarımız için en hayırlısı olur. Biz babasıyla mutluyuz aslında, çünkü ikisi kafa kafaya gidiyor başarı oranı olarak. Memleketteki Fen oluyordu ama babaannesi ile kalması gerekecekti ve çok küçük olduğu için ayrı kalmayı göze alamadık. Üç tercih yaptık zaten topu topu, hayırlısı budur belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?