- 10 Nisan 2014
- 43.574
- 115.992
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.521
4 km evebizimde 3. olmuş
sizin ev yakın çevremi peki? ulaşım sıkıntısı yok ama okulun.
Okulun yakınlığı çok önemli bence
Biz zaten kolej bebesiyiz İngilizce Almanca var. E aynı düzeyde başlarsa 1 yılımızı boşa harcatırsa? Müdür haklı olabiliro okulun çevresi iyi değil diyorlar ama hazırlık olan okul için.Yeri de kötü.Sizin mustakbel müdürünüz dedi
o kadar kötüledi ki okulu:) 1 yıl hazırlık okumak bu devirde doğru değilmiş öyle dediydi
Sen bana da çok yakınsın o zaman:)))4 km eve
Ben de Anadolu lisesi kazandığım için ailemden ayrı kaldım bir seneÇok teşekkür ederim, umarım bütğn evlatlarımız için en hayırlısı olur. Biz babasıyla mutluyuz aslında, çünkü ikisi kafa kafaya gidiyor başarı oranı olarak. Memleketteki Fen oluyordu ama babaannesi ile kalması gerekecekti ve çok küçük olduğu için ayrı kalmayı göze alamadık. Üç tercih yaptık zaten topu topu, hayırlısı budur belki de
Babannemiz aşırı otoriter bir kadın, çok çok zor olurdu onun için. Yoksa Kırklareli çok güvenli ve sakin bir şehir, gözüm kapalı gönderirdim.Ben de Anadolu lisesi kazandığım için ailemden ayrı kaldım bir sene
Amcamlarda kaldım
Hayatımın en kötü yılıydı
Bence doğru karar vermişsiniz
Yurt olsa böyle yazmazdım ama başkasının yanında denilince hemen kötü anılar geliyor aklıma
Melek de olsalar olmuyorBabannemiz aşırı otoriter bir kadın, çok çok zor olurdu onun için. Yoksa Kırklareli çok güvenli ve sakin bir şehir, gözüm kapalı gönderirdim.
Zaten en iyi okul, yakın okul diyerek yaptık tercihleri. Diğer ilçeleri bile yazmadık bu yüzden, bakalım ek sonucu ne olacak.Melek de olsalar olmuyor
Siz de çocuğunuz da yıpranırdınız
Böylesi bence hepiniz için çok güzel olacak
Eşimin işyerine 4 bize 7.5 km imiş . Yakın sayılır. Gidip bakacağız birazdan .Hiç görmediğimiz okul kazandıkSen bana da çok yakınsın o zaman:)))
okul çok yakınmış dershane zamanı rahat eder. yollarda geçmez en azından
Borellus ben ceycey eski arkadaşın. Yabancı biriyle konuşuyorum sanmaBabannemiz aşırı otoriter bir kadın, çok çok zor olurdu onun için. Yoksa Kırklareli çok güvenli ve sakin bir şehir, gözüm kapalı gönderirdim.
Şu sınav stresi ömründen 10 sene götürdü, sonucuydu yerleştirmeydi derken çok yıprandım. Yengem de iki hafta önce vefat etti, memleketteydim iki haftadır, yani feleğim şaştı anlayacağınBorellus ben ceycey eski arkadaşın. Yabancı biriyle konuşuyorum sanma
Hakkınızda en en hayırlısı olsun ama yanınız da olması iyi zaten eltim kv bıraktı 4 sene o kadar pişman ki çocuk o kadar değişti nefret ediyro onlardan ki aşırı rahat bırakacak insanlar belki rahat oldukları için başarısız oldu ünv de ben aklıma getirmedim onların şehiri hiçZaten en iyi okul, yakın okul diyerek yaptık tercihleri. Diğer ilçeleri bile yazmadık bu yüzden, bakalım ek sonucu ne olacak.
Kuzum ya, kıyamamHakkınızda en en hayırlısı olsun ama yanınız da olması iyi zaten eltim kv bıraktı 4 sene o kadar pişman ki çocuk o kadar değişti nefret ediyro onlardan ki aşırı rahat bırakacak insanlar belki rahat oldukları için başarısız oldu ünv de ben aklıma getirmedim onların şehiri hiç
Bence Almanca hazırlık çok iyi .Avrupa yakasında hayalimizdeki başka yoktu Almanca hazırlık çok iyi olmuş ama yol da önemli tabii .Hayirlisi hakkınızdaAy ne güzel yakın bizim 16 km yaservis 7/30 da alırız demişti sokağımız da ki okulda ders 8 de başlıyordu 0.8 puan farkla kapatmış bizim evin buradaki denesek mi bilemedik nakil ben hazolrlık okusun istiyordum ama yol a taktık
Bence çocukları bu hırslandıracak daha çok asılacaklar kendi oğlum da öyle özel ders şunu alalım demeler vs gözyaşlarına kıyamam çocuğunuzun inş güzel ortamı olur belki de iyi ki diyecekKuzum ya, kıyamam. Eşim kesinlikle olmaz dedi zaten, çocuğum zaten hassas bir çocuk. Oluru yoktu zaten o işin, şimdi en büyük hedef başarı puanı, bizim için en önemlisi o artık iyi bir üniversite için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?