2025 LGS Anneleri

Biz zaten kolej bebesiyiz İngilizce Almanca var. E aynı düzeyde başlarsa 1 yılımızı boşa harcatırsa? Müdür haklı olabilir

Ben de Anadolu lisesi kazandığım için ailemden ayrı kaldım bir sene
Amcamlarda kaldım

Hayatımın en kötü yılıydı
Bence doğru karar vermişsiniz
Yurt olsa böyle yazmazdım ama başkasının yanında denilince hemen kötü anılar geliyor aklıma

Babannemiz aşırı otoriter bir kadın, çok çok zor olurdu onun için. Yoksa Kırklareli çok güvenli ve sakin bir şehir, gözüm kapalı gönderirdim.

Ay ne güzel yakın bizim 16 km ya servis 7/30 da alırız demişti sokağımız da ki okulda ders 8 de başlıyordu 0.8 puan farkla kapatmış bizim evin buradaki denesek mi bilemedik nakil ben hazolrlık okusun istiyordum ama yol a taktık

Borellus ben ceycey eski arkadaşın. Yabancı biriyle konuşuyorum sanma
Şu sınav stresi ömründen 10 sene götürdü, sonucuydu yerleştirmeydi derken çok yıprandım. Yengem de iki hafta önce vefat etti, memleketteydim iki haftadır, yani feleğim şaştı anlayacağın . Sizin nasıl, geldi mi istediğiniz okul canım?

Zaten en iyi okul, yakın okul diyerek yaptık tercihleri. Diğer ilçeleri bile yazmadık bu yüzden, bakalım ek sonucu ne olacak.
Hakkınızda en en hayırlısı olsun ama yanınız da olması iyi zaten eltim kv bıraktı 4 sene o kadar pişman ki çocuk o kadar değişti nefret ediyro onlardan ki aşırı rahat bırakacak insanlar belki rahat oldukları için başarısız oldu ünv de ben aklıma getirmedim onların şehiri hiç

Kuzum ya, kıyamam . Eşim kesinlikle olmaz dedi zaten, çocuğum zaten hassas bir çocuk. Oluru yoktu zaten o işin, şimdi en büyük hedef başarı puanı, bizim için en önemlisi o artık iyi bir üniversite için.

Bence Almanca hazırlık çok iyi .Avrupa yakasında hayalimizdeki başka yoktu Almanca hazırlık çok iyi olmuş ama yol da önemli tabii .Hayirlisi hakkınızda

Okulların kapattığı puanlara baktım, oyle korktuğumuz kadar yukselmemis .Hatta Çapa fen düşmüş bile şaşırdım.
Burda bari hayal kırıklığı yaşamadık yuzdelikler kadar .
Ben bizim bu yazdığımıza millet yüklenir gelmeyebilir diyordum ama her sene arttırdığı kadar arttırmış yuzdeligi .1.ler ilk 3 okulu doldurmuş gerisi kendi ilinde kalmış anladığım kadarıyla

Bence çocukları bu hırslandıracak daha çok asılacaklar kendi oğlum da öyle özel ders şunu alalım demeler vs gözyaşlarına kıyamam çocuğunuzun inş güzel ortamı olur belki de iyi ki diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…