- 12 Nisan 2012
- 5.408
- 8.208
- 398
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.681
Ay o karışıklık çok fena ,benim de dün aklım karıştı. Ama kizim bugun istiyorum dedi, ben de mutlu oldum.Yok okul çok güzel. Tek sorun kızın kankalarının başka okulda olmaları . Ondan kafası karıştı. Aynı puanlar aşağı yukarı 3 okulda. Onların üstü zaten dirim lerin okulu. Daha üstü Anadolu yok .
Onlara da bizim okul uzak kalıyor olmaz. Haftasonları , ara tatiller de vs görüşürler. Burası Büyükşehir ama bazı kesimlerde herkes herkesi tanır. Dirim le özelden konuşmadık , konuşsak kesin tanıdık çıkarız.Kankalar için nakil istenmez ki ya ,beğendiyseniz bırakın bence ya da yolu daha avantajliysa.
Puanlar aynıysa imkanlara bakin ki imkanları da güzel demiştin.
Kankalar sizi oraya gelsin
Evet bende sormuyorum zatenOnlara da bizim okul uzak kalıyor olmaz. Haftasonları , ara tatiller de vs görüşürler. Burası Büyükşehir ama bazı kesimlerde herkes herkesi tanır. Dirim le özelden konuşmadık , konuşsak kesin tanıdık çıkarız.Böyle anonim iyi şimdilik
Düşününce çok tuhaf. Senin oğlan mesela, benim kızın arkadaşlarından birini beğenebilir okuldaEvet bende sormuyorum zaten
Buradan bir arkadaşla evlilik topigiydi sanırım aynı kurumdan çıktık düşün. Kızla her öğlen aynı yemeği yiyoruzoradan anladık ara ara görüşüyoruz ama
Sizin kolejin adını hiççç bilmek istemiyorum hele.Bu arkadaş muhabbeti beni de yoruyor ama bizimkilerden aynı okulu kazananlar var ama bizim kolejin lisesine kayıt oldularon kayıt. bakalım nereyi tercih edecekler. Arkadaş için okul değiştirilmez ama daha ne arkadaşlıklar kuracaklar.
Okul çok kalabalık kim kime dum dumaDüşününce çok tuhaf. Senin oğlan mesela, benim kızın arkadaşlarından birini beğenebilir okuldaanonim kalalım biz bir süre daha
Eski Türk filmleri gibi, yakana kırmızı karanfil tak şurada buluşalım kafasında değiller allahtan bu gençlerOkul çok kalabalık kim kime dum dumakendi sinifindakileri tanısin yeter hali sahadan çıkmaz bizimki.
Toki mi bıktık bıktık her yerde reklam asmışlarÇikileta sen anlarsın. Aylar sonra oransal bir halka arz gelmiş borsaya. Ne dersin alsak mı? Batar mıyız?
Çikileta borsadan anlar. Ben aylardır uzağım. Paramı kolej yidi dershane yidi , özel hocalar yidi , Sinan kuzucu kitapları bile yidiiiiiiiiToki mi bıktık bıktık her yerde reklam asmışlarborsaya girdik diye pes
Aaa eski performansım kalmadı bende takıldım bir aralar bitcoin ile borsa servislere kızıp çekilmiştim piyasadan dibinde kalanlar da lgs ile bittiÇikileta borsadan anlar. Ben aylardır uzağım. Paramı kolej yidi dershane yidi , özel hocalar yidi , Sinan kuzucu kitapları bile yidiiiiiiii
Bütçenizi zorlamazsa neden olmasın? Çocuğun başarısına da ödül olur. Benzerlerini de bi araştır ama. Fiyat daha uyguna belki vardır.Size bir fikir danışayım.Bugun oğlana dolap ve çalışma masası bakmaya gittik ,küçüğün masasi yok ve büyüğe masasi artık küçük kaldı.
Ozel yapım harika harika Led li citali .Ama 150 bin dediler .
Hemen ikna oldum bi şekilde tamamlarım dedim yarısı peşin yarısı taksit falan .
Ama şu saatlerde ya acaba abartı mi dedim ,tamam çok güzel harika ,tablo gibi .
Acaba ikeaya gitsem orda tasarlatsam ne kadara gelir diye düşündüm.
Çok fark olursa bilgisayarı da yenileyebiliriz.
O kadar arttı ki fiyatı ikea da kaça maledebilecegimizi bile kestirmedim.
Sizce bu ccooook güzel masa ve dolap ,iç mimar tarafından tasarlanmış misler gibi olan
Gereksiz masraf mi olur ki ?
Sasa tavan üstüne tavan yapıyordu . Halka arzlardan harçlıkları çıkarıyorduk. Son 3 senedir ne alsam elimde patladı. 1 senedir takip bile etmiyorumAaa eski performansım kalmadı bende takıldım bir aralar bitcoin ile borsa servislere kızıp çekilmiştim piyasadan dibinde kalanlar da lgs ile bittiFistiklicikileta miatek bilirsin bölünme olmadan acemi şansı sanırım çok ekmeğini yedik
Kendisiyle konuş. Önemli olan onun isteği. İkna etmeye de çalış amaSöyle zorlar ,bilgisayarı ertelerim, yine de taksidi var havasına girerim ha deyince çıkarıp vermem ,yarin parası elimden gider hemen .
Benzerleri yine aynı ayarda fiyat verir hatta daha yüksek bile verebilir çünkü tanıdık aracılığıyla gittik .
Alternatif ikea olabilir orda da ekle xikar odaya göre yapabilirim, ama öyle güzel öyle güzel ki ,ikeada bunu yaptıramam.
Cocuk ödül olarak bilgisayara daha çok sevinir aslında ama oda da çok güzel ya hu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?