- 10 Nisan 2014
- 43.633
- 116.096
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.661
Biri sizin adınızla adaş okul , öbürü g ile başlayan. 1 er puan var yok aralarındaKıskançlıktandır
harf alayım anlamadım okulları
Hepsi üç aşağı beş yukarı aynı aslında millette ne ego varmış
Aynen ya gençlerden birine sordum ne özel ders ne dershane ne özel okul.Kanalda meşhur hocalar varmış onları dinleyerek ceycey hacettepe tıpa girmiş cocuk. Hay maşallah millette ne zeka var dedim hemde ingilizceBizim zamandan çok farklı artık. hep beraber öğreniyoruz bildiklerimizi paylaşıyoruz, kendi adıma çok şey öğrendim arkadaşlardan
Biri sizin adınızla adaş okul , öbürü g ile başlayan. 1 er puan var yok aralarında
Kesinlikle. Ay ben her bulduğumu duyduğu söylüyorum ama saklanıyormuş öğrenmiş oldukAynen ya gençlerden birine sordum ne özel ders ne dershane ne özel okul.Kanalda meşhur hocalar varmış onları dinleyerek ceycey hacettepe tıpa girmiş cocuk. Hay maşallah millette ne zeka var dedim hemde ingilizce
Yavaş yavaş ısınma hareketleri bunlar
Sen bakma millet abarttığını söyler alttan alta kendi yaparbu devirde abartmadan olmuyor yarış büyük rekabet çok.
Kalbimizi temiz tutalım bildiklerimizi paylaşalım hep. Valla dolap çevirmeye çalışan , ayak kaydırmaya çalışan tanıdıklarımın çocuklarının durumları vahim şu an. Parası olanlar tekrardan iyi kolejlere yazdırdı kurtuldu ama olmayanlar yazacak okul bulamadılar. Tonla üniversite , tonla da bölüm var. Hepimize yeterKesinlikle. Ay ben her bulduğumu duyduğu söylüyorum ama saklanıyormuş öğrenmiş olduk
Elbette. Kimin böyle komşusu var ülkede?1 puan çok gerçekten
Conileri kiskanmislardır
Aynen ya gençlerden birine sordum ne özel ders ne dershane ne özel okul.Kanalda meşhur hocalar varmış onları dinleyerek ceycey hacettepe tıpa girmiş cocuk. Hay maşallah millette ne zeka var dedim hemde ingilizce
Yavaş yavaş ısınma hareketleri bunlar
Sen bakma millet abarttığını söyler alttan alta kendi yaparbu devirde abartmadan olmuyor yarış büyük rekabet çok.
okuldan bir velinin yeğeni de oyle ,hem lise giriş sınavı, o zaman teog olabilir. Hem de uni sınavını dersaneye gitmeden kazanmış. Uni de tıp olabilir tam hatirlamiyorum iyi bir yer kazanmıştı
Müh lik yazacak olsak hazırlıklı okul seçerdim aynı sizin gibi. Büyük avantaj çünkü. Bizim içinse maalesef zaman kaybıDershane olmazsa olmaz değil de her çocuk youtube dan ilerleyemez ki .Ozel ders mantıklı bence ,9 dan itibaren sağlam temelli gelirse son sene deneme kulübü, qman daha çok var hiç dusunemeyecegim .
Bir yıl hazırlık nasil iyi gelecek bana
Ceycey kızın şimdi hszirlik okumayacsk mi?Müh lik yazacak olsak hazırlıklı okul seçerdim aynı sizin gibi. Büyük avantaj çünkü. Bizim içinse maalesef zaman kaybı
Siz yaparsınız inanıyorum.Benim gibi gönlümde yatan pilotaj aslında
Iglum hayır istemem demiyor ama evet çok iyi de demiyor ,o yüzden ne kadar dil olabilirse olsun gözüyle bakıyorum belki ikna edebilirim diye .
İlk 2500 den alıyormuş ama onu nasıl edeceğiz bilmem .
Nakil olmazsak hayır. Gelecek yaz dil okuluna gönderirim .Ceycey kızın şimdi hszirlik okumayacsk mi?
Pilotlar çok havalı oluyor ya . Insallah olurBenim gibi gönlümde yatan pilotaj aslında
Iglum hayır istemem demiyor ama evet çok iyi de demiyor ,o yüzden ne kadar dil olabilirse olsun gözüyle bakıyorum belki ikna edebilirim diye .
İlk 2500 den alıyormuş ama onu nasıl edeceğiz bilmem .
Sen beğenmedin mi okulu, kaçırdım mı mesajlardan.Nakil olmazsak hayır. Gelecek yaz dil okuluna gönderirim .
Yok okul çok güzel. Tek sorun kızın kankalarının başka okulda olmaları . Ondan kafası karıştı. Aynı puanlar aşağı yukarı 3 okulda. Onların üstü zaten dirim lerin okulu. Daha üstü Anadolu yok .Sen beğenmedin mi okulu, kaçırdım mı mesajlardan.
Kankalar için nakil istenmez ki ya ,beğendiyseniz bırakın bence ya da yolu daha avantajliysa.Yok okul çok güzel. Tek sorun kızın kankalarının başka okulda olmaları . Ondan kafası karıştı. Aynı puanlar aşağı yukarı 3 okulda. Onların üstü zaten dirim lerin okulu. Daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?