- 7 Nisan 2016
- 1.341
- 2.450
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.961
Keyfini çıkar canıimAbi stres bitince bi boşluktayım sanki. Bünye strese alışmış. Deneme sınavı stresi , lgs stresi , sonuç stresi vs istiyor bünye. Bu sakin hayata alışamadımmmmmm.
stres istiyorsan deneme kulübüne yazdırAbi stres bitince bi boşluktayım sanki. Bünye strese alışmış. Deneme sınavı stresi , lgs stresi , sonuç stresi vs istiyor bünye. Bu sakin hayata alışamadımmmmmm.
Kampanyası vardı a city de. 2 tane alınca extra yüzde yirmi yapmışlardı. Bitti sanırım kampanya.stres istiyorsan deneme kulübüne yazdır
gap ın ürünlerini nerden alıyorsun ceycey, uyguna ama yoksa boşver
Hoca buldum matçı. Eşim bulmuş aslında. Benim arabayı eşine alan hoca. Armada’ya yakınmış. O işi de çözdüm. Gelmeyeceğim ayol g ye. İstediğiniz kadar övün. Cıkssss. Sanki Ankara Fen deler , sanki Aal deler. Amma büyüttüler bu olayı. İyi lise tutuyor niye nakil yapmıyor muşuz? İyi liseler tutmuyor ayol.stres istiyorsan deneme kulübüne yazdır
gap ın ürünlerini nerden alıyorsun ceycey, uyguna ama yoksa boşver
Yarında biz gideceğiz bulursan söyleAnkamall a geldik. Ucuz birşeyler görürsem yazarım
diğerlerinde 4 er boş var. 2.nakilde puan olarak sizin altınıza düşme durumu yüksek. Ben gruplara üye oldum şimdilik. Yapamadığı sorular için.Duruma göre özel ders aldırabilirim. Okul bir açılsın. Belki kendi hocalarından iyi olanları buluruz.Hoca buldum matçı. Eşim bulmuş aslında. Benim arabayı eşine alan hoca. Armada’ya yakınmış. O işi de çözdüm. Gelmeyeceğim ayol g ye. İstediğiniz kadar övün. Cıkssss. Sanki Ankara Fen deler , sanki Aal deler. Amma büyüttüler bu olayı. İyi lise tutuyor niye nakil yapmıyor muşuz? İyi liseler tutmuyor ayol.
Bende tatilden sıkıldım özledim okuldaki denemeleri sınavları sürekli telefona gelen sonuç msjlarıAbi stres bitince bi boşluktayım sanki. Bünye strese alışmış. Deneme sınavı stresi , lgs stresi , sonuç stresi vs istiyor bünye. Bu sakin hayata alışamadımmmmmm.
9 ve 10 da yazılı ağırlıklı çalışın dendi bana da. Derece yapan çocuklara soruyorumMemnun kaldığınız bir platform hoca olursa bana da söyleyin lütfenhazırlık olursa sadece dil ve mat aldıracağım olmazsa mat fizik sanırım o ikisi önemli diyorlar
Etüt merkezi var çok güzel takip ettiğim dereceleri olan hocayla birbirimizi silemiyoruzama afaki fiyat verdi lgs de şimdi konuştuk sadece size mat öneririm 9 da dedi onu da eşim ile oğlan önyargılı artist diye
Birde Tyt hocası vardı lgs için ondan destek aldık ama hep yapamadığı sorulardan ilerlediler emekli online verdi oğluma bir dönem onu çok sevdi çocuk onla ilerleyelim yeni birini bulma diyor ama lise de yine sorular üzerinden mi oluyor bilmiyorım
Okulunuz yemekhanelidir. Fiyatları hakkında bilgin var mı? Kolejler kadar tuzlu olamazlar herhalde9 ve 10 da yazılı ağırlıklı çalışın dendi bana da. Derece yapan çocuklara soruyorum
Onerdikleri kitaplar genelde tyt ayt kitabı ama ben ayni yayinlarin 9.siniflarini almayı düşünüyorum. 345, 3d, orijinal vs gibi. Ama okul açılmadan almam. Belki hocalar kitap aldırır.umarim yani.
Teşekkür ederim 345 i çok duydum9 ve 10 da yazılı ağırlıklı çalışın dendi bana da. Derece yapan çocuklara soruyorum
Onerdikleri kitaplar genelde tyt ayt kitabı ama ben ayni yayinlarin 9.siniflarini almayı düşünüyorum. 345, 3d, orijinal vs gibi. Ama okul açılmadan almam. Belki hocalar kitap aldırır.umarim yani.
Kolej kadar yüksek olmaz . Bizim okulun yemeği aşırı uygun..neredeyse bedava verecekler o yuzden şüpheye dustumOkulunuz yemekhanelidir. Fiyatları hakkında bilgin var mı? Kolejler kadar tuzlu olamazlar herhalde
Paragraf çözüyor sadece. Aşırı sıcak havalar. Ders kimse çalışamaz ki.İstanbul.erkek 80 bin kayıt ücreti istiyormuş, bakalim bize ne diyecekler en az 50 bekliyorum.
Cok Tyt Ayt kitapları almayın ceycey ,bizimkiler yeni sistem muhtemelen sınavda da revizyonlar olacak ,temeli iyi oturtsun, paragraf devam o kadar
Bagis bence de yapılmalı ama bu istege bagli olmalı ya. 80.000 sınavla kazanılan bir okul için fazla.İstanbul.erkek 80 bin kayıt ücreti istiyormuş, bakalim bize ne diyecekler en az 50 bekliyorum.
Cok Tyt Ayt kitapları almayın ceycey ,bizimkiler yeni sistem muhtemelen sınavda da revizyonlar olacak ,temeli iyi oturtsun, paragraf devam o kadar
Bizimkinde yokKolej kadar yüksek olmaz . Bizim okulun yemeği aşırı uygun..neredeyse bedava verecekler o yuzden şüpheye dustum
75 mis gunlugugeçen sene kizimin okulu 175 ti
GunaydinBizimkinde yokkantin varmış çorba mantı köfte sürekli de yenmez ki bunlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?