2025 LGS Anneleri

Benimkinin de hiç alakası yok bere ,atkı hic takmadı çocukluğundan beri ,bot goymez ayağım yanıyor diye .Gerçi okul yakındı hep biz bıraktık aldık ama ondan mi bilmem .
Kıyafete de öyle önem vermez ne alsak giyer ,ayakkabı ya bi bakar şu olmasın şu olsun diye onda da zevksiz gider adam ayakkabıları beğenir renkli aldıramam.
Bilmem ki o da öyle kendine dikkat eden ler gibi olur mu ,deodorant parfüm kullanıyor bir senedir o bitince soyler .Bir de geçen tırnağını ben demeden kesmiş gördüm şok oldum .
Kucuk daha dikkat eder kendine yeni bi şey giyince aynaya bakar sürekli, eskiden bu çok havalı di mi diye sorardı, şimdilerde sormuyor

stres istiyorsan deneme kulübüne yazdır
gap ın ürünlerini nerden alıyorsun ceycey, uyguna ama yoksa boşver
Hoca buldum matçı. Eşim bulmuş aslında. Benim arabayı eşine alan hoca. Armada’ya yakınmış. O işi de çözdüm. Gelmeyeceğim ayol g ye. İstediğiniz kadar övün. Cıkssss. Sanki Ankara Fen deler , sanki Aal deler. Amma büyüttüler bu olayı. İyi lise tutuyor niye nakil yapmıyor muşuz? İyi liseler tutmuyor ayol.

Ankamall a geldik. Ucuz birşeyler görürsem yazarım
Yarında biz gideceğiz bulursan söyle
diğerlerinde 4 er boş var. 2.nakilde puan olarak sizin altınıza düşme durumu yüksek. Ben gruplara üye oldum şimdilik. Yapamadığı sorular için.Duruma göre özel ders aldırabilirim. Okul bir açılsın. Belki kendi hocalarından iyi olanları buluruz.

Memnun kaldığınız bir platform hoca olursa bana da söyleyin lütfen hazırlık olursa sadece dil ve mat aldıracağım olmazsa mat fizik sanırım o ikisi önemli diyorlar
Etüt merkezi var çok güzel takip ettiğim dereceleri olan hocayla birbirimizi silemiyoruz ama afaki fiyat verdi lgs de şimdi konuştuk sadece size mat öneririm 9 da dedi onu da eşim ile oğlan önyargılı artist diye
Birde Tyt hocası vardı lgs için ondan destek aldık ama hep yapamadığı sorulardan ilerlediler emekli online verdi oğluma bir dönem onu çok sevdi çocuk onla ilerleyelim yeni birini bulma diyor ama lise de yine sorular üzerinden mi oluyor bilmiyorım

Abi stres bitince bi boşluktayım sanki. Bünye strese alışmış. Deneme sınavı stresi , lgs stresi , sonuç stresi vs istiyor bünye. Bu sakin hayata alışamadımmmmmm.
Bende tatilden sıkıldım özledim okuldaki denemeleri sınavları sürekli telefona gelen sonuç msjları

9 ve 10 da yazılı ağırlıklı çalışın dendi bana da. Derece yapan çocuklara soruyorum
Onerdikleri kitaplar genelde tyt ayt kitabı ama ben ayni yayinlarin 9.siniflarini almayı düşünüyorum. 345, 3d, orijinal vs gibi. Ama okul açılmadan almam. Belki hocalar kitap aldırır.umarim yani.

Okulunuz yemekhanelidir. Fiyatları hakkında bilgin var mı? Kolejler kadar tuzlu olamazlar herhalde

Teşekkür ederim 345 i çok duydum forumlarda da

Paragraf çözüyor sadece. Aşırı sıcak havalar. Ders kimse çalışamaz ki.

Bagis bence de yapılmalı ama bu istege bagli olmalı ya. 80.000 sınavla kazanılan bir okul için fazla.
Suan adres tutmayan devlet okuluna yazdırırken o kadar bagis aliyorlar ama bu bir tercih.

Bizimkinde yok kantin varmış çorba mantı köfte sürekli de yenmez ki bunlar da
Gunaydin ay evet her gün yenmez. Yorumlardan bizim ogrencielrde hergun yemeyebiliyormus, begenmeyebikiyorlarmis. Kantin de var. Evden de koyacağız mecbur ,güzel bir şeyler yaptigimizda
Bugun güzel haberlerini bekliyoruzgönlüne göre olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…