- 19 Şubat 2021
- 6.739
- 19.312
- 198
- 39
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.001
Bizde olmadıBi gidip görelim de bakalim neler var ona göre hangi klup isterse katılsın istiyorum ben ama bakalım neyi isteyecek .
Hep okul puan araştırdık hic bu yönlerine bakamadik ki ,simdi de bi kal geldi ,ne çıkarsa bahtımıza gibi oldu.
Daha çok fikir /yardım isterim bi başlayalım da .
Uyum haftasinda olacak galiba yeni başlayanlara değil mi ?
Biz Eylül 1 başlıyoruz seminerlere ,heralde bunlar da öyle başlar.
Bir hafta erken diye biliyorum oryantasyon yanılıyor muyum klüp tanışma için ben münazara yı çok beğendimBi gidip görelim de bakalim neler var ona göre hangi klup isterse katılsın istiyorum ben ama bakalım neyi isteyecek .
Hep okul puan araştırdık hic bu yönlerine bakamadik ki ,simdi de bi kal geldi ,ne çıkarsa bahtımıza gibi oldu.
Daha çok fikir /yardım isterim bi başlayalım da .
Uyum haftasinda olacak galiba yeni başlayanlara değil mi ?
Biz Eylül 1 başlıyoruz seminerlere ,heralde bunlar da öyle başlar.
Erkek çocuğu olunca az geliyordu demek ki. Benim kizim genel olarak baya begeniyordu.Özel okulda da beğenmiyordu oğlum
Az veriyolar istediğin zaman ikinci tabağı vermiyorlar diyordu
Hatta müdür varsa dolduruyorlar yoksa azarlayıp kovuyorlardı diyordu
Kaç kere konuştuk müdürle ama değişen pek bişey olmadı
Oğlum sebze bakliyat filan sevmediği için ona her şey kötü olabilir
Ben lezzet bakımından kötü olacağını düşünmüyorum
Ben okula ödeyeceğim 2700 le sevdiği şeyleri alıp koyuyorumErkek çocuğu olunca az geliyordu demek ki. Benim kizim genel olarak baya begeniyordu.
Ay lezzetliyse yesinher gün ne koyacağını düşünmekte zor
Ben de beğendimİlkokulda ki kızım da bazen ikinciyi istedim yok dediler falan diyordu kaşıkla mı veriyorlarbelki tatlıları ikinci kez istemiştir ama geçen sene 90 dı bizi yemek sözde ilk okul ile ortaokul nasıl aynı olur dediğim de ortaokul gelişim çağında ona göre veriyoruz diyorlardı yine büyük aç kalıyrodu ben devletin sistemi beğendim zorunlu olmamasını da
Gecmis olsun ceycey . Haklisin benimde geçen midem bulatisi bas agrisi. Dus aldim ,misafir geldi. Klima carptÇocuktan sonra bu havalar beni de çarptı. Midem berbat. Yediğim hiçbirşeyi kabul etmiyor. Halsizim. Öyle kanepede uzandım bu saat oldu. Dikkat edin. Fena çarpıyor bu havalar.
Ellerine saglik. Termos var evde . Ev de daha sağlıklı bence de. Malzemelerimi,temizligini bilirim en azindan.Ama ugrastirici.Ben okula ödeyeceğim 2700 le sevdiği şeyleri alıp koyuyorum
Misal yemek termosu var
Et ve pilav sever ya da makarna onu yapıyorum
Peynirli börek sever
Poğaça sandviç sever
Kokan yiyecekler koymamaya dikkat ediyorum
Meyve koyuyorum bazen
Meyveleri çift koyarım arkadaşına da ikram etsin diye
Kurabiyeyi de çok koyuyorum
Aslında evden yapmak sağlıklı ama dediğiniz gibi yorucu
Hergün düşünmek ne yapacağım diye
Benimki çok yemek seçer, yemekhanede bulamaz aç kalır, evden götürmeyin simdinkabul etmez ama getirenler varsa belki ikna olur .Evden koyarım ki o da kısıtlı evde de hep aynı şeyleri yaparim evirip çevirip arada kantin .Keşke yese de yemekhaneyle halletsek. Küçüğe de evden hazırlıyorum.o da yemek seçiyor oyle zor ki yemek bulmakBen okula ödeyeceğim 2700 le sevdiği şeyleri alıp koyuyorum
Misal yemek termosu var
Et ve pilav sever ya da makarna onu yapıyorum
Peynirli börek sever
Poğaça sandviç sever
Kokan yiyecekler koymamaya dikkat ediyorum
Meyve koyuyorum bazen
Meyveleri çift koyarım arkadaşına da ikram etsin diye
Kurabiyeyi de çok koyuyorum
Aslında evden yapmak sağlıklı ama dediğiniz gibi yorucu
Hergün düşünmek ne yapacağım diye
Gerçekten zor ama yiyor mecbur ne koyarsamBenimki çok yemek seçer, yemekhanede bulamaz aç kalır, evden götürmeyin simdinkabul etmez ama getirenler varsa belki ikna olur .Evden koyarım ki o da kısıtlı evde de hep aynı şeyleri yaparim evirip çevirip arada kantin .Keşke yese de yemekhaneyle halletsek. Küçüğe de evden hazırlıyorum.o da yemek seçiyor oyle zor ki yemek bulmak
Simdi sordum yemekhanede aç kalırsın, bir tek pilav yiyip çıkıyordu gecen yıllarda ne çorba ne yemek .ikindi kahvaltısı vardi orda atistirmalik veriyorlardı onu yiyordu bi tek .Neyse aç kalırsın sana güzel bi termos alayım da evden koysam götürür müsün haftada bir de kantin yaparsın dedim ,olur dedi ama bakalım. Sağlıklı besleniyor ya şimdi ondan tamam demiş olabilirGerçekten zor ama yiyor mecbur ne koyarsam
Artık okuldakileri ne kadar beğenmiyorsaokulda da benzer yemekler çıkıyor aslında
Şöyleki iki haftada bir aynı çorba aynı yemek denk geliyordur illaki
Sushi filan vermeyeceklerine göre
Öğle arası 12-1 arası oluyor zaten yemek gibi değil de atıştırmalık gibi bir şey idare eder
Uzun saatler yok yemekten sonra
Benim anlaşmam zaten okul yemekhanesinde yemeyeceksen benim koyduklarımı yıyeceksın olmuştu
Hergün kantinden alanlar da varmış
Hiç sağlıklı gelmiyor bana
Benimki de hayatta yemez sarma filanSimdi sordum yemekhanede aç kalırsın, bir tek pilav yiyip çıkıyordu gecen yıllarda ne çorba ne yemek .ikindi kahvaltısı vardi orda atistirmalik veriyorlardı onu yiyordu bi tek .Neyse aç kalırsın sana güzel bi termos alayım da evden koysam götürür müsün haftada bir de kantin yaparsın dedim ,olur dedi ama bakalım. Sağlıklı besleniyor ya şimdi ondan tamam demiş olabilirSonra işler değişip kantin diyebilir ,izin versek her gün kantinden yer benimki o cocuklar gibi .İzin vermesem de uzağım yine yiyebilir .
Pilav ,köfte, salata ,tavuk çok sogumazsa. Kek kurabiye eklerim diyorum ama yine kantinden iyidir .Olan yine bana olur
Oyle sarma falan da yemez .Yine menüm kısıtlı olur .
10 meyve koysam onu yer ama
Meyvede çeşit yaparim ben de
Ben pilav üzerine et koyuyorumStanley baktim az önce kavanoz gibi ama tek çeşit koymak lazım, decatlona da bakayim bi
Zahmet olmazsa bana özelden de olur nette benzer termos yemek termosu resmi atar mısınızGerçekten zor ama yiyor mecbur ne koyarsam
Artık okuldakileri ne kadar beğenmiyorsaokulda da benzer yemekler çıkıyor aslında
Şöyleki iki haftada bir aynı çorba aynı yemek denk geliyordur illaki
Sushi filan vermeyeceklerine göre
Öğle arası 12-1 arası oluyor zaten yemek gibi değil de atıştırmalık gibi bir şey idare eder
Uzun saatler yok yemekten sonra
Benim anlaşmam zaten okul yemekhanesinde yemeyeceksen benim koyduklarımı yıyeceksın olmuştu
Hergün kantinden alanlar da varmış
Hiç sağlıklı gelmiyor bana
Şöyle bişi var akşam bir geçip bakayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?