2025 LGS Anneleri

Teşekkür ederim 345 i çok duydum forumlarda da
hatta tyt matematik için kolay: hız ve renk,karekök sıfır; orta:345; zor:3d,metin,orijinal demiş çocuk. Dediğim gibi okul açıldıktan sonra inceleyip alırım ben. Başkasının güzel dediği bazen sana güzel olmuyor.
paragraf olarakta ens yayınları ve paragrafın ritmini duydum. Paragraf boşlamaya gelmez. LGS de bizi de cümlede anlam çarptı
@dirhazirlik okumayacak mi oğlun ?bu sene mi başlayacak tyt ayt çalışmaya?
Bana mı sordun anlayamadım ama bizde hazırlık yok.tyt ve ayt kitapları içinde erken olduğu için bu dediğim yayınevlerinin 9.sınıf soru bankalarına bakmayı düşünüyorum okul açıldıktan sonra.
Bizimkinde yok kantin varmış çorba mantı köfte sürekli de yenmez ki bunlar da
Bizim okulda da yemekhaneye anladığım çok giden yok. Gençler ekmek arası daha çok seviyor hem de öğle araları yemekhanede yediklerinde zaman çok gidiyormuş:)))
evet bende gördüm ama gerçeklik payı var mıdır acaba? Gerçekten saçma. Özel okula versem bundan iyi. Bütçem neyi elveriyorsa o kadar verebilirim. Olsa da o kadar vermem. Gider kendi okuluma burslu verirdim daha iyi:))
Okul rehberlik öğretmenimiz şöyle söyledi; Genelde 9.sınıfta utandıkları için evden beslenme getirmiyorlar ama 10.sınıftan sonra büyük bir çoğunluk evden getirmeye başlıyor

Beslenme koyarım muhtemelen bende ama nakil olursa yemekhanesi vardı bakalım hayırlısı neyse o olsun

Bizim okulun 135 tl idi günlük yemek ücreti
2700 idi aylıkta
Yerleştiğimizin yeri yok yemekhane olacak benimki muhtemelen evden götürür ilkokul da ki bina da sıkıntılıydı tarihi bina olunca yoktu yemekhane 4 sene evden koydum alışkınım da hayırlısı Fistiklicikileta sizinki normal gibi bak

Evet sana sormuştum dirim ama etiket yapamamisim Ben hazırlık var sizde zannediyordum.Neyse 9 olanlardan öğrenirim bu sene neler yapılacak, bizim dinlenme dil geliştirme, olarak geçecek, matematik de var ama 9 un temeli falan verecekler heralde .

Kayıt paraları da gerçek hanımlar, çevremdeki herkes de o okulllaro kazanan da bir zahmet versin o parayı diyor anlamadım bu işi.
Bakalim 25 inden sonra da ben haber ederim şu kadar diye .Yemekhane ,kayıt ücreti, kitap ,hepsi netleşir, oyle de açıldık ki tatilde guya ozel okul taksitinden kurtulmuş olacaktım

Fiyat çok iyi vericem ben de. Ilk donem denesin arada yanına koyarim yine. Bazen sevmedikleri yemekler oluyor ama bence her seyi yemeye alışsın.

Fiyat çok iyi vericem ben de. Ilk donem denesin arada yanına koyarim yine. Bazen sevmedikleri yemekler oluyor ama bence her seyi yemeye alışsın.
Oğlum da denedi biraz ama beğenmedi
Arkadaşları da evden getirince ben de koymaya başladım
Sadece bir gün kantinden izin veriyordum

Oğlum da denedi biraz ama beğenmedi
Arkadaşları da evden getirince ben de koymaya başladım
Sadece bir gün kantinden izin veriyordum
Evet beğenen beğenmeyen oluyor. Aşırı kötü degilse yer keşke biz de deneyimlesek . Neye göre iyi kötü merak ediyorum.
Orta okulda yemekleri lezzetliydi. Bazen sebze çıkınca begenmiyordu .

Evet beğenen beğenmeyen oluyor. Aşırı kötü degilse yer keşke biz de deneyimlesek . Neye göre iyi kötü merak ediyorum.
Orta okulda yemekleri lezzetliydi. Bazen sebze çıkınca begenmiyordu .
Özel okulda da beğenmiyordu oğlum
Az veriyolar istediğin zaman ikinci tabağı vermiyorlar diyordu
Hatta müdür varsa dolduruyorlar yoksa azarlayıp kovuyorlardı diyordu

Kaç kere konuştuk müdürle ama değişen pek bişey olmadı

Oğlum sebze bakliyat filan sevmediği için ona her şey kötü olabilir

Ben lezzet bakımından kötü olacağını düşünmüyorum

En sevdigi Eli soğumasın 9 da vermeyelim boş da durmasın demişler heralde .Lisede ben de hazırlık okumuştum ama hiç hatırlamıyorum matematikte ne gördüğümüzü. O kadar gerilerde kalmış yani
İnan ben de hatırlamıyorum
Matematik var mıydı ondan bile emin değilim

Mun var oğlum onlara katılıyor tavsiye ederim
Çok da seviyor
Onun bir listesi oluyor farklı farklı okullara gidiyor
11 ekim de yenibosnada var sanırım
Okul başlayınca isterse yazarım günlerini

Bi gidip görelim de bakalim neler var ona göre hangi klup isterse katılsın istiyorum ben ama bakalım neyi isteyecek .
Hep okul puan araştırdık hic bu yönlerine bakamadik ki ,simdi de bi kal geldi ,ne çıkarsa bahtımıza gibi oldu.
Daha çok fikir /yardım isterim bi başlayalım da .
Uyum haftasinda olacak galiba yeni başlayanlara değil mi ?
Biz Eylül 1 başlıyoruz seminerlere ,heralde bunlar da öyle başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…