- 11 Ağustos 2008
- 12.300
- 1.575
- 773
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.981
Geçen sene günlük 200 tl diye duydum. Kantinde döner, köfte vs. de varmış.Okulunuz yemekhanelidir. Fiyatları hakkında bilgin var mı? Kolejler kadar tuzlu olamazlar herhalde
hatta tyt matematik için kolay: hız ve renk,karekök sıfır; orta:345; zor:3d,metin,orijinal demiş çocuk. Dediğim gibi okul açıldıktan sonra inceleyip alırım ben. Başkasının güzel dediği bazen sana güzel olmuyor.Teşekkür ederim 345 i çok duydumforumlarda da
Bana mı sordun anlayamadım ama bizde hazırlık yok.tyt ve ayt kitapları içinde erken olduğu için bu dediğim yayınevlerinin 9.sınıf soru bankalarına bakmayı düşünüyorum okul açıldıktan sonra.@dirhazirlik okumayacak mi oğlun ?bu sene mi başlayacak tyt ayt çalışmaya?
Bizim okulda da yemekhaneye anladığım çok giden yok. Gençler ekmek arası daha çok seviyor hem de öğle araları yemekhanede yediklerinde zaman çok gidiyormuş:)))Bizimkinde yokkantin varmış çorba mantı köfte sürekli de yenmez ki bunlar da
evet bende gördüm ama gerçeklik payı var mıdır acaba? Gerçekten saçma. Özel okula versem bundan iyi. Bütçem neyi elveriyorsa o kadar verebilirim. Olsa da o kadar vermem. Gider kendi okuluma burslu verirdim daha iyi:))İstanbul.erkek 80 bin kayıt ücreti istiyormuş, bakalim bize ne diyecekler en az 50 bekliyorum.
Cok Tyt Ayt kitapları almayın ceycey ,bizimkiler yeni sistem muhtemelen sınavda da revizyonlar olacak ,temeli iyi oturtsun, paragraf devam o kadar
Okul rehberlik öğretmenimiz şöyle söyledi; Genelde 9.sınıfta utandıkları için evden beslenme getirmiyorlar ama 10.sınıftan sonra büyük bir çoğunluk evden getirmeye başlıyorGunaydinay evet her gün yenmez. Yorumlardan bizim ogrencielrde hergun yemeyebiliyormus, begenmeyebikiyorlarmis. Kantin de var. Evden de koyacağız mecbur ,güzel bir şeyler yaptigimizda
Bugun güzel haberlerini bekliyoruzgönlüne göre olsun insallah
Yarın belli olacak üst okuldan açılan 3/2 diye
Beslenme koyarım muhtemelen bende ama nakil olursa yemekhanesi vardı bakalım hayırlısı neyse o olsunGunaydinay evet her gün yenmez. Yorumlardan bizim ogrencielrde hergun yemeyebiliyormus, begenmeyebikiyorlarmis. Kantin de var. Evden de koyacağız mecbur ,güzel bir şeyler yaptigimizda
Bugun güzel haberlerini bekliyoruzgönlüne göre olsun insallah
Bizim okulun 135 tl idi günlük yemek ücretiBeslenme koyarım muhtemelen bende ama nakil olursa yemekhanesi vardı bakalım hayırlısı neyse o olsun
Yerleştiğimizin yeri yok yemekhane olacakBizim okulun 135 tl idi günlük yemek ücreti
2700 idi aylıkta
Evet sana sormuştum dirim ama etiket yapamamisimhatta tyt matematik için kolay: hız ve renk,karekök sıfır; orta:345; zor:3d,metin,orijinal demiş çocuk. Dediğim gibi okul açıldıktan sonra inceleyip alırım ben. Başkasının güzel dediği bazen sana güzel olmuyor.
paragraf olarakta ens yayınları ve paragrafın ritmini duydum. Paragraf boşlamaya gelmez. LGS de bizi de cümlede anlam çarptı
Bana mı sordun anlayamadım ama bizde hazırlık yok.tyt ve ayt kitapları içinde erken olduğu için bu dediğim yayınevlerinin 9.sınıf soru bankalarına bakmayı düşünüyorum okul açıldıktan sonra.
Bizim okulda da yemekhaneye anladığım çok giden yok. Gençler ekmek arası daha çok seviyor hem de öğle araları yemekhanede yediklerinde zaman çok gidiyormuş:)))
evet bende gördüm ama gerçeklik payı var mıdır acaba? Gerçekten saçma. Özel okula versem bundan iyi. Bütçem neyi elveriyorsa o kadar verebilirim. Olsa da o kadar vermem. Gider kendi okuluma burslu verirdim daha iyi:))
Okul rehberlik öğretmenimiz şöyle söyledi; Genelde 9.sınıfta utandıkları için evden beslenme getirmiyorlar ama 10.sınıftan sonra büyük bir çoğunluk evden getirmeye başlıyor
Fiyat çok iyi vericem ben de. Ilk donem denesin arada yanına koyarim yine. Bazen sevmedikleri yemekler oluyor ama bence her seyi yemeye alışsın.Yerleştiğimizin yeri yok yemekhane olacakbenimki muhtemelen evden götürür ilkokul da ki bina da sıkıntılıydı tarihi bina olunca yoktu yemekhane 4 sene evden koydum alışkınım da hayırlısı Fistiklicikileta sizinki normal gibi bak
Sözel mantık şifreleme gibiAh S sarahconnor ne matematiği görecek bunlar hazırlıkta 9 temeli mi 8 tekrarı mi ?
Oğlum da denedi biraz ama beğenmediFiyat çok iyi vericem ben de. Ilk donem denesin arada yanına koyarim yine. Bazen sevmedikleri yemekler oluyor ama bence her seyi yemeye alışsın.
Evet beğenen beğenmeyen oluyor. Aşırı kötü degilse yerOğlum da denedi biraz ama beğenmedi
Arkadaşları da evden getirince ben de koymaya başladım
Sadece bir gün kantinden izin veriyordum
Özel okulda da beğenmiyordu oğlumEvet beğenen beğenmeyen oluyor. Aşırı kötü degilse yerkeşke biz de deneyimlesek . Neye göre iyi kötü merak ediyorum.
Orta okulda yemekleri lezzetliydi. Bazen sebze çıkınca begenmiyordu .
En sevdigiSözel mantık şifreleme gibi
9 la çok alakası yok
İnan ben de hatırlamıyorumEn sevdigiEli soğumasın 9 da vermeyelim boş da durmasın demişler heralde .Lisede ben de hazırlık okumuştum ama hiç hatırlamıyorum matematikte ne gördüğümüzü. O kadar gerilerde kalmış yani
İngilizceye hangi seviyeden başlanıyor hazırlıkta?Sözel mantık şifreleme gibi
9 la çok alakası yok
Sınıf seviyesi için sınav yapılıyorİngilizceye hangi seviyeden başlanıyor hazırlıkta?
Bi gidip görelim de bakalim neler var ona göre hangi klup isterse katılsın istiyorum ben ama bakalım neyi isteyecek .İnan ben de hatırlamıyorum
Matematik var mıydı ondan bile emin değilim
Mun var oğlum onlara katılıyor tavsiye ederim
Çok da seviyor
Onun bir listesi oluyor farklı farklı okullara gidiyor
11 ekim de yenibosnada var sanırım
Okul başlayınca isterse yazarım günlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?