2025 LGS Anneleri

Cok uyguna almışsın. Gule gule kullansın
Ben de canta bakiyorum. Conversin kare modelini beğendik .
Sezon dışı alisveris çok iyi oluyor

Senin bir miydi iki mi hatırlayamadım
Ne kötü böyle kendini geliştirmiş iyi eğitim almış, çocuğuna iyi eğitim verenlerin az cocuk yapması.
Seneler geçtikçe bilinçli ailelerin çocukları azalacak, bilinçsiz üreyenlerle kalacaklar .Boyle düşününce çok acı ama cocuk da zor .
Bizim okulda 2 çocuktan fazla cocugu olan yok hatta çoğu tek cocukta kalmış, (ögretmenlerden)
Nerde sıkıntılı öğrenci var boy boy kardeşleri var annesi yine hamile .Bi 10 20 yıl sonrasını düşününce hatta daha ilerisini çok acı verici

Benim iki kizim var .Cevremde de cogu arkadasimin bir iki.
Ben de ayni seyi dusunuyorum . Zaten bilinçli insan bakabilecek kadar yapıyor.
kucuk kizimin sinifinda da , üç dort kardeş olanlar var . Maddi durumum kötü diyorlar. O zaman neden diye sormak istiyorum ,soramıyorum.
Yine de imkanı olan iki çocuk dusunsun

Sinirlerim bozuldu gerçekten birde okuldan duymam sanki bir faydaları oldu da dalga geçtiklerini düşünüyorum evet ben depremden korkuyorum Allah korusun herkesi kul plan yapar ama nasip de ne varsa onu yaşarız en kötü orta bir yere ikisinin de okullarının taşınırız belki hemen olmasa da hepsi için en hayırlısı olsun zaten kızın arkadaşlardan birinin velisi resmen hayallerimi gerçekleştirmiş üç çocuğu özelden almış Kocaeli’nin ilçesine gitmişler mis gibi tutmuş istanbulun kirasının yarı fiyatına triplex bir ev üçü de pilot ilkokula yazdırmış şok oldum ya

İmkandan da ziyade ülke için şartlara bakınca ç değmez diyor insan sokaklar eğitim senelerce kardeş diye ağladı tek çocuk düşünürdüm hep şimdi çok rahat kaldırırız ama bunları bile fanusta büyütüyorum eminim ki hepimiz aynıyız burada en basiti Ahmet minguzzi olayı kaç yaşına kadar biz kol kanat gerebileceğiz ben mi çok böyle evhamlı oldum ama nüfus olarak bilinçli insanların çocuk yapmaması da ayrıyeten üzücü gelecek adına

Of ceycey iyi ki yazdın sayende bende gün aldım ergenlikte numara büyüyecek dedi dr da nereye kadar artacak bu numara böyle

Umutyeniden cağaloğlu 1 vefa 2 Kabataş 1 şehir dışındsan gelecekler ya vazgeçmiş ya özel okullar Cagalogl

Umutyeniden cağaloğlu 1 vefa 2 Kabataş 1 şehir dışındsan gelecekler ya vazgeçmiş ya özel okullar kayıtlarını almaya başlamış
Gelmez ki bize ,boşuna okula gidip geliyorum.6 puan fark var Cagalogluyla,hayallerimizin okulunda ama 50 nakil olsa yine gelmez ,bir sınıf komple nakil alsa o şekilde gelebilir ,o yüzden hiç denemeyecegiz bu defa .Kabatas benim en çok beğendiğim okuldu gidenlere hayırlı olsun o da gelmez .
Diğeri de zaten tercihleri arasındaydı ,bi ustu geldi .
Capa da varmış onu dedim dün yine püskürttu beni ben memnunum okulumdan diye .

Yok çapa boş verin ama özel okullar atıyorum Cağaloğlu’nda kazandı ama bize geçti demek için kayıtları bekletiyormuş geçen sene 6 boşluk olmuş ama sistemi kilitlenince yar olmuyor bir alta görünce yazmak istedim canım

Nasip dedik geçtik her ne kadar yolu uzak olsa da binası falan da daha bakımlı güvenli geldi .Oradaki bir öğretmen de benim üniversiteden arkadaşım o da gönder gelsin ,bize emanet pişman olmazsın dedi ,bir de orda cocugu okuyan arkadaşım var ,bıraktık artık .Allahim yerine yakıştırsın hepsininde insallah

Hepimiz okullarımızdan memnunuz. Ellerinden geleni çocuklar yaptı. E 720 birincinin 10 bin de 1 soru 2 soru yanlış ya da boşları da bilemezdik. Böyle olmalıymış sonuçlar deyip önümüze bakmalıyız artık. Yakın arkadaş ilk etapta en önemlisi. O kadar etkiliyor ki başarıyı. İyi çocukları kapalım . Karakteri düzgün, okumakta gözü olanlardan 2 arkadaş edindiler mi missss. Gelsin Obp ler.

Mağazadan giyip netten alıyorum ayakkabıları . Occasion indirim yapmıştı converseleri oradan aldım mesela. Kışlık bot lazım. Onu henüz bulamadım siyah pantolon da bulamadım . Beğenmedi çünkü. Bere mavi de 159 a düşmüştü aldık. Atkı perpective den 200 e 4 ay önce aldım. Stanley vs istemiyor allahtan. Telefon lazım . 3 çocuğum olsa huni takardım herhal

Bende okul forması alacağım ama sadece üstündeki tişörtü alırım. Altındaki pantolonu hayatta giymez. Oğlan eşofman, kız kot giyiyor kıza da okul için siyah kot alacağım mecbur:)bere, şapka, eldiven takmazlar, kışlık bot giymezler hiç. Stanley geçen sene almıştım. ama kız okulda kaybeder:)Hiç gerek yok. ayakkabı da burnumdan geldi. Benzerini buluyoruz gözüyle gördüğünü, giydiğini almadıysa aynısı değil deyip hep aynı ayakkabıyı giyiyorlar. İnternetten bende uyguna buluyorum aslında. Çeşitte oluyor ama işte

Kızlar kan grubunu sağlık ocağında öğrenebiliyor muyuz?

Senin eksik epey azalmış şimdi soruyorum çanta alalım mı diye sen bilirsin eşofman almamız lazım diyorum zaten okul kıyafetleri eşofman gibi iki tane al geç diyor ayakkabı spor giyer ders için ayrı mı olsa diyorum ne gerek var ben iki sene sonra gelip anne şu lazım bu lazım diyip saçları düzeltip kız peşinde olursa parçalarım bunu dedim o zaman bişi almayalım evde ne varsa kullan

Kıza bakıyorum 8 yaşında kullandıkları programları her akşam kontrol ederim ben özellikle kızı kafası başka çalışıyor chat gbt konuşmaları bizim yeni okulda bale mi modern dans mı seçmeliyim hangi kıyafetler iyi olur bale için 29 kiloyum zayıflamama gerek var mı modern dans da Kore pop şarkıları ile dans olur mu şaka gibi ya anneme göstermem için bana liste hazırlar mısın demiş görmek istemiyorum listesini daha getirmedi ama nasıl ikisi böyle bambaşka olur biri sosyalist biri kapitalist Nirvana

Eskiden öğreniliyordu kesin ama şuan bilmiyrlım

Benimde oğlanı götürmem gerekiyor. Gözünü kısarak bakıyor ama gözlükte takmam diyor
Aaaa öyle yapmasın. Benim kız güzel görüneyim diye birkaç ay takmayı bıraktı ilerlemiş. Dr gerilemesi için günde 12 saat takmalısın dedi. Gerileten özel camlar aldık mecbur.

Ay ay bile huyları beğenileri vs değişiyor. Benimki arkadaşlarını bi beğenmezdi iyyy hepsi şu markadan almışlar aslaaaaa almam derdi. Çizgi karikatürlü vs tişörtler sweatlar giyerdi , makyaj yapanlara bi ton laf ederdi. Sonra baktım bu da aynı o GAP tayfasından oldu. Kolejlerin milli kıyafetidirbaktım tüm harçlıkları makyaj malzemelerine dönüştü. Okula sabah erken kalkıp hafif makyajlı gitmeye başladı ki o kızlar hakkında neler derdiYani değişiyor bu veletler kız olsun erkek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…