- 11 Ağustos 2008
- 12.307
- 1.584
- 773
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.021
iki çeşit yemek için gayet güzel. Ama bunu çantasına mı koyacak? Nasıl taşıyacaklar? Çantada çok yer kaplar. Birde geçen sene stanley termosuna çay koyuyordum. Ama kapak düzgün yerleşmediğinde döküldüğü de olduŞöyle bişi var akşam bir geçip bakayım bende
sanki tek hazneli daha mantıklı gibi. çantaya sığma açısından
Benim kullandığım bu
Pilav üstü et tavuk
Ton balıklı makarna gibi şeyler koyuyorum
Sarma dolma salata severse konur
Çorba içerse sıcacık şekilde duruyor
Sadece kapağı bulaşık makinesine atmıyorum yorumlarda atınca bozuluyor ısı kaçırıyor denilmiş
Evet taşıması kolay oluyor çocuk açısındansanki tek hazneli daha mantıklı gibi. çantaya sığma açısından
Biz de stanley var . Decathlon a baktim benzer.Stanley baktim az önce kavanoz gibi ama tek çeşit koymak lazım, decatlona da bakayim bi
Aa çok iyi ikili oluşu. Yemek işi olmazsa bir de bundan alirimŞöyle bişi var akşam bir geçip bakayım bende
çok yer kaplamasa bence ikili de güzelBiz de stanley var . Decathlon a baktim benzer.
Yatay olsa iyi olurdu. Denk gelmedim hiç. Ya da iki termos alıp, iki çeşit koyulacak.
Ya da salatamsi bir sey konulur yanına. Sarma saran yok Biz de yoksa bayılır kizlarim. Kendileri de sararlarkisir cigkofte, makarna salatasi
.Sebzeli borek eklenir
Aa çok iyi ikili oluşu. Yemek işi olmazsa bir de bundan alirim
Yani pilin üstü yapsan ,pilavlı beraber alması zor oluyor bence. Yani karıştırınca koyabilirsin tabiçok yer kaplamasa bence ikili de güzel
sizinki nasıl peki?Hangi marka? ikili ona da bakayım. Ara öğünde yapabilirler 2 bölmeli olsa. ama çok yer kaplamaması önemliYani pilin üstü yapsan ,pilavlı beraber alması zor oluyor bence. Yani karıştırınca koyabilirsin tabi
İkili küçüğüne kofte koy büyüğüne makarna ,yemesi daha kolay geldi bana.agzi dar Yani cok geniş değil bizdeki
Bendeki stanley termos ,tekli yemek termosu. Ben almanın yolladığı ikiliyi beğendim. Biri kucuk biri büyük kullanışlı geldisizinki nasıl peki?Hangi marka? ikili ona da bakayım. Ara öğünde yapabilirler 2 bölmeli olsa. ama çok yer kaplamaması önemli
Bana da kullanışlı geldi farklı modelleri de var daha önce hiç ilgi alanımda olmayınca fikrim yoktu ama olur gibi sanki benimkine makarna mantı koyBendeki stanley termos ,tekli yemek termosu. Ben almanın yolladığı ikiliyi beğendim. Biri kucuk biri büyük kullanışlı geldi
Tavuk aklıma geldi de tereddüt ettim en kolay bozulan bakteri üreyen o ,oluyor değil mi bi sıkıntı olmadı?
Benim kullandığım bu
Pilav üstü et tavuk
Ton balıklı makarna gibi şeyler koyuyorum
Sarma dolma salata severse konur
Çorba içerse sıcacık şekilde duruyor
Sadece kapağı bulaşık makinesine atmıyorum yorumlarda atınca bozuluyor ısı kaçırıyor denilmiş
Ben de baktım tek hazneli mantıklı oteki teferruatlı. Ama o da tek seçenek iştesanki tek hazneli daha mantıklı gibi. çantaya sığma açısından
Yok hayır olmadı ama şöyle ki sabah pişirdim erken kalkıpTavuk aklıma geldi de tereddüt ettim en kolay bozulan bakteri üreyen o ,oluyor değil mi bi sıkıntı olmadı?
Bunun ikili oluşu hosma gitmişti ama ölçüsü çok buyukmusŞöyle bişi var akşam bir geçip bakayım bende
Güzel bilgiler için teşekkürler umutBizim okul kayıt için randevu açmış 26 sinda gidiyoruz ,gelirken 5 top A4 ,tahta kalemi v.s bir şeyler de istemişler.
Aklıma dun ne geldi MEB bu sene okul formalarinda arma logo istemiyor acaba bize yine eskileri alın mı diyecekler yoksa düz şu renklerde mi diyecekler gidince öğreneceğim.
Okullar armalı logolu kıyafetleri fahiş fiyatlara satıyordu evet ama arma ,logo gerekli bence hem güvenlik için hem de kimin nerde olduğunun belli olması için.
Proje okullari için yönetmelik de değişiyor, bazı okullar proje kapsamından çıkarılacak, öğrenci 11.sinifta bir sınava girecek ve başarılı olmazsa o okula devam etmeyip ,nakil almak zorunda olacak .Bakalım ordan payımıza ne düşecek Eylülde netleşir. Yatılılik esas tır diye yazmışlar ama çoğu okulda pansiyon yok ,olanda da yer yok zaten .Kahramanlarımızı yeni maceralar bekliyor olabilir çok takılmayın ama aklınızın bir köşesinde de olsun şok olmayalım sonra
Bizim formanın önünde okulun ismi yazıyor. Düz renk ama yazı var. 11.sınıfta sınav ilk defa duyuyorum. Bizde pansiyon da yokBizim okul kayıt için randevu açmış 26 sinda gidiyoruz ,gelirken 5 top A4 ,tahta kalemi v.s bir şeyler de istemişler.
Aklıma dun ne geldi MEB bu sene okul formalarinda arma logo istemiyor acaba bize yine eskileri alın mı diyecekler yoksa düz şu renklerde mi diyecekler gidince öğreneceğim.
Okullar armalı logolu kıyafetleri fahiş fiyatlara satıyordu evet ama arma ,logo gerekli bence hem güvenlik için hem de kimin nerde olduğunun belli olması için.
Proje okullari için yönetmelik de değişiyor, bazı okullar proje kapsamından çıkarılacak, öğrenci 11.sinifta bir sınava girecek ve başarılı olmazsa o okula devam etmeyip ,nakil almak zorunda olacak .Bakalım ordan payımıza ne düşecek Eylülde netleşir. Yatılılik esas tır diye yazmışlar ama çoğu okulda pansiyon yok ,olanda da yer yok zaten .Kahramanlarımızı yeni maceralar bekliyor olabilir çok takılmayın ama aklınızın bir köşesinde de olsun şok olmayalım sonra
evet büyük olursa kullanışlı da olmaz. Çantaya kitaplar zor sığıyor zatenBunun ikili oluşu hosma gitmişti ama ölçüsü çok buyukmuselendi haberini bekliyoruz
Kofte falan olunca minik olana ayrı koymak mantikli gelmisti. Ama 0.25 lt falan.evet büyük olursa kullanışlı da olmaz. Çantaya kitaplar zor sığıyor zaten
Bunun ikili oluşu hosma gitmişti ama ölçüsü çok buyukmuselendi haberini bekliyoruz
Dün geçemedim ya ofisten çıkamadıkBunun ikili oluşu hosma gitmişti ama ölçüsü çok buyukmuselendi haberini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?