2025 LGS Anneleri

Şöyle bişi var akşam bir geçip bakayım bende
iki çeşit yemek için gayet güzel. Ama bunu çantasına mı koyacak? Nasıl taşıyacaklar? Çantada çok yer kaplar. Birde geçen sene stanley termosuna çay koyuyordum. Ama kapak düzgün yerleşmediğinde döküldüğü de oldu

Stanley baktim az önce kavanoz gibi ama tek çeşit koymak lazım, decatlona da bakayim bi
Biz de stanley var . Decathlon a baktim benzer.
Yatay olsa iyi olurdu. Denk gelmedim hiç. Ya da iki termos alıp, iki çeşit koyulacak.
Ya da salatamsi bir sey konulur yanına. Sarma saran yok Biz de yoksa bayılır kizlarim. Kendileri de sararlar kisir cigkofte, makarna salatasi
.Sebzeli borek eklenir
Şöyle bişi var akşam bir geçip bakayım bende
Aa çok iyi ikili oluşu. Yemek işi olmazsa bir de bundan alirim

çok yer kaplamasa bence ikili de güzel

sizinki nasıl peki?Hangi marka? ikili ona da bakayım. Ara öğünde yapabilirler 2 bölmeli olsa. ama çok yer kaplamaması önemli

sizinki nasıl peki?Hangi marka? ikili ona da bakayım. Ara öğünde yapabilirler 2 bölmeli olsa. ama çok yer kaplamaması önemli
Bendeki stanley termos ,tekli yemek termosu. Ben almanın yolladığı ikiliyi beğendim. Biri kucuk biri büyük kullanışlı geldi

Bendeki stanley termos ,tekli yemek termosu. Ben almanın yolladığı ikiliyi beğendim. Biri kucuk biri büyük kullanışlı geldi
Bana da kullanışlı geldi farklı modelleri de var daha önce hiç ilgi alanımda olmayınca fikrim yoktu ama olur gibi sanki benimkine makarna mantı koy Bayram eder ama salata da çok seviyor pilav üstü yapıp salata falan da olur diye düşülndim

Tavuk aklıma geldi de tereddüt ettim en kolay bozulan bakteri üreyen o ,oluyor değil mi bi sıkıntı olmadı?

Bizim okul kayıt için randevu açmış 26 sinda gidiyoruz ,gelirken 5 top A4 ,tahta kalemi v.s bir şeyler de istemişler.

Aklıma dun ne geldi MEB bu sene okul formalarinda arma logo istemiyor acaba bize yine eskileri alın mı diyecekler yoksa düz şu renklerde mi diyecekler gidince öğreneceğim.
Okullar armalı logolu kıyafetleri fahiş fiyatlara satıyordu evet ama arma ,logo gerekli bence hem güvenlik için hem de kimin nerde olduğunun belli olması için.
Proje okullari için yönetmelik de değişiyor, bazı okullar proje kapsamından çıkarılacak, öğrenci 11.sinifta bir sınava girecek ve başarılı olmazsa o okula devam etmeyip ,nakil almak zorunda olacak .Bakalım ordan payımıza ne düşecek Eylülde netleşir. Yatılılik esas tır diye yazmışlar ama çoğu okulda pansiyon yok ,olanda da yer yok zaten .Kahramanlarımızı yeni maceralar bekliyor olabilir çok takılmayın ama aklınızın bir köşesinde de olsun şok olmayalım sonra

Güzel bilgiler için teşekkürler umut
Bence de arma olsun firmalarda.
Normal sweat fiyatına sansınlar. 500 1000 tl yi geçmesin Zaten her gün giymekten yipraniyor

Bizim formanın önünde okulun ismi yazıyor. Düz renk ama yazı var. 11.sınıfta sınav ilk defa duyuyorum. Bizde pansiyon da yok

Bunun ikili oluşu hosma gitmişti ama ölçüsü çok buyukmus elendi haberini bekliyoruz

Bunun ikili oluşu hosma gitmişti ama ölçüsü çok buyukmus elendi haberini bekliyoruz
Dün geçemedim ya ofisten çıkamadık büyükse olmaz Oğlum da yerim bişeyler ne beslenmesi diyor bizim nakil olmadı 0.1 de kaldı gerçekten şans mı hayırlı olan yerleştiğimiz yer mi bilmiyorum bizim kayıt 18 inde başlıyor bu kez eşimle gideriz bizden sadece kimlik getirmemiz istenmiş Almanca kitaplar için ücret yatırıyormuşuz bağış olayı var mı bilmiyorım geçen sene 20 bin alınmış kitap forma da oradan temin edeceğiz sanırım formalar değişmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…