- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.041
Proje ve nitelikli diye ayrılacak sanırım pervin hanım da yazıyordu ama detaylar kesin değildiBizim okul kayıt için randevu açmış 26 sinda gidiyoruz ,gelirken 5 top A4 ,tahta kalemi v.s bir şeyler de istemişler.
Aklıma dun ne geldi MEB bu sene okul formalarinda arma logo istemiyor acaba bize yine eskileri alın mı diyecekler yoksa düz şu renklerde mi diyecekler gidince öğreneceğim.
Okullar armalı logolu kıyafetleri fahiş fiyatlara satıyordu evet ama arma ,logo gerekli bence hem güvenlik için hem de kimin nerde olduğunun belli olması için.
Proje okullari için yönetmelik de değişiyor, bazı okullar proje kapsamından çıkarılacak, öğrenci 11.sinifta bir sınava girecek ve başarılı olmazsa o okula devam etmeyip ,nakil almak zorunda olacak .Bakalım ordan payımıza ne düşecek Eylülde netleşir. Yatılılik esas tır diye yazmışlar ama çoğu okulda pansiyon yok ,olanda da yer yok zaten .Kahramanlarımızı yeni maceralar bekliyor olabilir çok takılmayın ama aklınızın bir köşesinde de olsun şok olmayalım sonra
Arma olmalı. Kim hangi okulda belli olmalı. Ha fiyatlarına sınır koysunlar o yeterli.Güzel bilgiler için teşekkürler umut
Bence de arma olsun firmalarda.
Normal sweat fiyatına sansınlar. 500 1000 tl yi geçmesin Zaten her gün giymekten yipraniyor
Hayirli olan olmuş, yakın da iyiydi ama Almanca bulunmaz Nimet .Kolaylıklar, başarılar, güzel bir lise hayatı olsun da iyi diyin insallahDün geçemedim ya ofisten çıkamadıkbüyükse olmaz Oğlum da yerim bişeyler ne beslenmesi diyor bizim nakil olmadı 0.1 de kaldı gerçekten şans mı hayırlı olan yerleştiğimiz yer mi bilmiyorum bizim kayıt 18 inde başlıyor bu kez eşimle gideriz bizden sadece kimlik getirmemiz istenmiş Almanca kitaplar için ücret yatırıyormuşuz bağış olayı var mı bilmiyorım geçen sene 20 bin alınmış kitap forma da oradan temin edeceğiz sanırım formalar değişmiş
Ozel program uygulayan ve özel proje uygulan diye ikiye ayrılacak. Ozel program uygulayan ,Tubitak Fen ,Baykar Fen gibi Lgs ye ek kendi sınavını yapabilecek ,kalanlar Lgs ile devam ,ama kural belli ama hangi okul hangi kapsama dahil olacak Eylül ayında belli olacakProje ve nitelikli diye ayrılacak sanırım pervin hanım da yazıyordu ama detaylar kesin değildi
Çok teşekkür ederim bende öyle düşündüm çünkü her sene nakilde gelmek istediğimiz lise 10 puana kadar düşerken bu sene 0.5 düştü belki ilerleyen seneler de geliriz diyeceğim de oda olmuyor artıkHayirli olan olmuş, yakın da iyiydi ama Almanca bulunmaz Nimet .Kolaylıklar, başarılar, güzel bir lise hayatı olsun da iyi diyin insallah
Hayirlisi olsun canım.Dün geçemedim ya ofisten çıkamadıkbüyükse olmaz Oğlum da yerim bişeyler ne beslenmesi diyor bizim nakil olmadı 0.1 de kaldı gerçekten şans mı hayırlı olan yerleştiğimiz yer mi bilmiyorum bizim kayıt 18 inde başlıyor bu kez eşimle gideriz bizden sadece kimlik getirmemiz istenmiş Almanca kitaplar için ücret yatırıyormuşuz bağış olayı var mı bilmiyorım geçen sene 20 bin alınmış kitap forma da oradan temin edeceğiz sanırım formalar değişmiş
20 top çok değil miHayirlisi olsun canım.
Bizden 20 top a 4 istediler
Diğerleri bizde de aynı sekilde
Merakla bekliyoruz 2 top mu yoksa 20 top mu?Acaba 2 top yazmak istedin de 20 mi oldu ya
Ust üste 20 top A4 dusunsenize ne çok, okula da 90 öğren i başlayacağını düşün
Bi tekerlekli valize koysan büyükçe anca alır, süre süre götürülür
2 top mu acaba klavye mi bir sıfır attıHayirlisi olsun canım.
Bizden 20 top a 4 istediler
Diğerleri bizde de aynı sekilde
Ben de oyle dusundum. Yanlis mi anladim acaba dedim ama yanimda yegenim vardi.20 top çok değil miher öğrenciden isteseler. Bir sürü yer kaplar.
20 top istediler ya20 top nedir ya nasıl tasiyacaksiniz en basiti
Bizim 5 top ama bi kutu tahta kalemi, bilmem ne dosyası ıvır zıvır i var .
Bir de çok ilginç sinav sonuc belgesi ve yerleştirme sonuc belgesi istiyor .
Zaten ben senin sistemine düşmüşüm kayıt olmuşum, sinuc belgesi sana neye lazım.
Dosyalayip istatistik falan tutacak heralde çok saçma
Ben okula gittim görüştüm canimNerde yazıyor bunlar ya ben mi yanlış bakıyorum MEB de ki okul sayfasında gördüm sadece kimlik demişler birde Tc no sonuna göre gün belirlemişler
Acaba 2 top yazmak istedin de 20 mi oldu ya
Ust üste 20 top A4 dusunsenize ne çok, okula da 90 öğren i başlayacağını düşün
Bi tekerlekli valize koysan büyükçe anca alır, süre süre götürülür
Merakla bekliyoruz 2 top mu yoksa 20 top mu?
20 top2 top mu acaba klavye mi bir sıfır attı
120 ×20 =240Okul kaç kişi aldı bu sene ,kac top A4 kağıtları olacak merak ediyorum.
Her sene böyle istiyorlarsa gecen seneden kalanlar bile vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?