2025 LGS Anneleri

Proje ve nitelikli diye ayrılacak sanırım pervin hanım da yazıyordu ama detaylar kesin değildi

Güzel bilgiler için teşekkürler umut
Bence de arma olsun firmalarda.
Normal sweat fiyatına sansınlar. 500 1000 tl yi geçmesin Zaten her gün giymekten yipraniyor
Arma olmalı. Kim hangi okulda belli olmalı. Ha fiyatlarına sınır koysunlar o yeterli.

Hayirli olan olmuş, yakın da iyiydi ama Almanca bulunmaz Nimet .Kolaylıklar, başarılar, güzel bir lise hayatı olsun da iyi diyin insallah

Proje ve nitelikli diye ayrılacak sanırım pervin hanım da yazıyordu ama detaylar kesin değildi
Ozel program uygulayan ve özel proje uygulan diye ikiye ayrılacak. Ozel program uygulayan ,Tubitak Fen ,Baykar Fen gibi Lgs ye ek kendi sınavını yapabilecek ,kalanlar Lgs ile devam ,ama kural belli ama hangi okul hangi kapsama dahil olacak Eylül ayında belli olacak

Hayirli olan olmuş, yakın da iyiydi ama Almanca bulunmaz Nimet .Kolaylıklar, başarılar, güzel bir lise hayatı olsun da iyi diyin insallah
Çok teşekkür ederim bende öyle düşündüm çünkü her sene nakilde gelmek istediğimiz lise 10 puana kadar düşerken bu sene 0.5 düştü belki ilerleyen seneler de geliriz diyeceğim de oda olmuyor artık sonlara doğru bakarız o zaman düşünürüz yada biz orta bir yola taşınırız
sizinde buradaki tüm çocuklarımız için artık sizle hazırlık konuşuruz ne yapıyoruz diye sen ben birde Fistiklicikileta kızı da hazırlık da

Hayirlisi olsun canım.
Bizden 20 top a 4 istediler
Diğerleri bizde de aynı sekilde

20 top nedir ya nasıl tasiyacaksiniz en basiti
Bizim 5 top ama bi kutu tahta kalemi, bilmem ne dosyası ıvır zıvır i var .
Bir de çok ilginç sinav sonuc belgesi ve yerleştirme sonuc belgesi istiyor .
Zaten ben senin sistemine düşmüşüm kayıt olmuşum, sinuc belgesi sana neye lazım.
Dosyalayip istatistik falan tutacak heralde çok saçma

Bizim okul instagram storysine bir link bırakmış sitesine yönlendiriyor. Orda incik cincık bir ton soru soruyor .Aldığı puan, yuzdelik ,hastalığı var mı, odası var mı, katıldığı proje ,anne baba tc sine kadar bilgileri geliri v.s .Heralde öğrenci tanıma formunu böyle elektronik yapmışlar diye düşündüm.
Sonra belli günler var 5 gün. Gün seçiyorsun 15 er dk lık dilimlerle randevu istiyorsun .
Oyle aldık biz orda yazıyordu ne istedikleri .

20 top istediler ya . Internetten alıp oraya kargolayacagim. Bizden de bilgi formu doldurmamizi istediler
18 de kayıtlar başlıyormuş. Burda değilim 1 hafta sonra olur mu dedim. Zaten kayıtlarınızı, formasıyla işlemler bunlar dedi.

Merakla bekliyoruz 2 top mu yoksa 20 top mu?

2 top mu acaba klavye mi bir sıfır attı
20 top ben de söküm. Kargoyla göndereceğim. Ama bir kere daha konuşup bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…