- 12 Nisan 2012
- 5.480
- 8.304
- 398
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.061
Evet sorma cok sacma20 top a4 mü? Daha neler duyacağız? Taş gibi ağır olurlar. Kamyonet lazım taşımaya
Ben istersen yarın bir arayayım 20 derlerse120 ×20 =240
Herkesten alıyorlarmış bir de ,kafalarına göre mi söylüyorlar acaba. Ben yanlış anlasam yegenim yanımdaydı, teyit ettim.
Bir kere daha sorayım da , bakalim zorla istemiyorlar zaten. Bizim okul aile birliğimiz sizsiniz dediBence 20 sini birden alma ya ,al götür iki tane getirmesi zor oldu her ay 2 tane getireceğim de aydan aya gönderirsin. Kimse almaz ya 20 topu
Istersen, Ara sor ne lazım kayıt icinBen istersen yarın bir arayayım 20 derlersetoptancılıpwmı başladınız diyeyim
Bakma böyle gülüyorum ama devlet okullarında çocukların konforu ,öğretmenin rahatı için gerekli bu malzemeler ,parasını isteseler millet isyan edecek .Ama miktarı biraz abartmışlar. Bizim okul 2 top kagit istiyor o kadarBen kayıtlar başlamadan müdüre bi çıtlatayım
Istersen, Ara sor ne lazım kayıt icin
Bizde 4000 demişlerdi 2017 de oğlana 1000 lira verdik adres tutmauan yerden almışlardı sağolsunlar ama baktık eğitim iyi sınıfın yerleri akıllı tahtası sıraları hep velilerce yeniledik bizden sonrakilere o sınıf çiçek gibi kaldı çocuklar kullanamadı bile Pandemi girdi az bileydi aslında aldıkları eğitime düşününce bütçesi yettiğince insanlar verir zaten yeterki ortam güvenli olsunCok iyi müdürümüz vardı. Okulun içini dışını çiçek gibi yaptı. Disaridan da kaynak bularak.
Ben de sınıftaki velilerimize bagis yapmaları konusunda hep konuşuyorum. Yani ayda 300 500 versek çocuklarımız daha temiz okulda okurlar.
Devletin yeterli desteği vermediğini biliyoruz.
2 top hadi 5 top alalım da zaten alıyorduk devlette iken, 20 top istenmiş yahuBakma böyle gülüyorum ama devlet okullarında çocukların konforu ,öğretmenin rahatı için gerekli bu malzemeler ,parasını isteseler millet isyan edecek .Ama miktarı biraz abartmışlar. Bizim okul 2 top kagit istiyor o kadarBen kayıtlar başlamadan müdüre bi çıtlatayım
Para istemediler mi? Emin misin? Bizden isterlerse sizin okulu referans gösteririmBence üst sınıfa geçince almak zor diye 9.sinifta tüm 4 yılın a4 kağıdını aldırıyorlar. Bir daha size sıra gelmez
Bizden hiçbir sey istemiyorlarsordum üst dönemlere
Ben de 2021 de 10.000 verdim . Adres tutmadığı için hiç pazarlık yapmadim. Zaten çok bagis aldığı için, okul cicek gibiydi. Herkes bağışı önemsese cogu okul böyle olur.Bizde 4000 demişlerdi 2017 de oğlana 1000 lira verdik adres tutmauan yerden almışlardı sağolsunlar ama baktık eğitim iyi sınıfın yerleri akıllı tahtası sıraları hep velilerce yeniledik bizden sonrakilere o sınıf çiçek gibi kaldı çocuklar kullanamadı bile Pandemi girdi az bileydi aslında aldıkları eğitime düşününce bütçesi yettiğince insanlar verir zaten yeterki ortam güvenli olsun
5 Yıllık A4 u peşin aliyorlar fhdhdjjd2 top hadi 5 top alalım da zaten alıyorduk devlette iken, 20 top istenmiş yahuTonlarca kağıdı bu müdür napacak? WC kağıdı bari isteyeydi bi kısmını, bak onu anlardım
Teyyy teyyyy bağışa seviniyoruz. Şu çocuklar için çektiklerimize bakın. 3 çocuk vs diyenlerin ağzına kürekle vururum.Ben de 2021 de 10.000 verdim . Adres tutmadığı için hiç pazarlık yapmadim. Zaten çok bagis aldığı için, okul cicek gibiydi. Herkes bağışı önemsese cogu okul böyle olur.
eskiye göre bayagi iyileştirmeler ama bence . Çevrem de sınıf mevcutlarida dusuk. 25 30
Hocam kaçmıyoruz, hani bi 5 yıl buradayız deseydin5 Yıllık A4 u peşin aliyorlar fhdhdjjd
Arabanın bagajı çöker ayolBence 20 sini birden alma ya ,al götür iki tane getirmesi zor oldu her ay 2 tane getireceğim de aydan aya gönderirsin. Kimse almaz ya 20 topu
KatiliyorummmTeyyy teyyyy bağışa seviniyoruz. Şu çocuklar için çektiklerimize bakın. 3 çocuk vs diyenlerin ağzına kürekle vururum.
Baştan kaçma ihtimalim olduğunu soyledimHocam kaçmıyoruz, hani bi 5 yıl buradayız deseydin
Kayıtta cocuk gerekmiyor. Cocuk zaten kayıtlı. Ama sen kimlik fotokopisini al yanına. Eksikleri alırsın.Yarın sabah okula bi gideceğiz biz . Kayıtlar hakkında bilgi, isteyecekleri vs. Çocuk cumartesi gecesi Bodrum a gidecek. Ya lazımsa kayıtlara vs? Artık hiçbirşeye güvenmez olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?