2025 LGS Anneleri

5 top bile saçma bizimki .Zaten herkes 5 götürmüyor, kayıt parası da öyle şu kadar gönderirim ibandan kalani aralik gibi gönderirim diyeceğim ben.Aralikta da bi kısmını gönderirim tamam .
1 kutu da tahta kalemi istiyorlar .Elimizde 5 top kagit ,1 kutu kalem hatta tahta silgisi ,1 paket dosya çok komik ,okul merdivenlerinden cikisimizi düşünüyorum

Bakma böyle gülüyorum ama devlet okullarında çocukların konforu ,öğretmenin rahatı için gerekli bu malzemeler ,parasını isteseler millet isyan edecek .Ama miktarı biraz abartmışlar. Bizim okul 2 top kagit istiyor o kadar Ben kayıtlar başlamadan müdüre bi çıtlatayım

Cok iyi müdürümüz vardı. Okulun içini dışını çiçek gibi yaptı. Disaridan da kaynak bularak.
Ben de sınıftaki velilerimize bagis yapmaları konusunda hep konuşuyorum. Yani ayda 300 500 versek çocuklarımız daha temiz okulda okurlar.
Devletin yeterli desteği vermediğini biliyoruz.

Bizde 4000 demişlerdi 2017 de oğlana 1000 lira verdik adres tutmauan yerden almışlardı sağolsunlar ama baktık eğitim iyi sınıfın yerleri akıllı tahtası sıraları hep velilerce yeniledik bizden sonrakilere o sınıf çiçek gibi kaldı çocuklar kullanamadı bile Pandemi girdi az bileydi aslında aldıkları eğitime düşününce bütçesi yettiğince insanlar verir zaten yeterki ortam güvenli olsun

2 top hadi 5 top alalım da zaten alıyorduk devlette iken, 20 top istenmiş yahuTonlarca kağıdı bu müdür napacak? WC kağıdı bari isteyeydi bi kısmını, bak onu anlardım

Ben de 2021 de 10.000 verdim . Adres tutmadığı için hiç pazarlık yapmadim. Zaten çok bagis aldığı için, okul cicek gibiydi. Herkes bağışı önemsese cogu okul böyle olur.
eskiye göre bayagi iyileştirmeler ama bence . Çevrem de sınıf mevcutlarida dusuk. 25 30

Teyyy teyyyy bağışa seviniyoruz. Şu çocuklar için çektiklerimize bakın. 3 çocuk vs diyenlerin ağzına kürekle vururum.

Yarın sabah okula bi gideceğiz biz . Kayıtlar hakkında bilgi, isteyecekleri vs. Çocuk cumartesi gecesi Bodrum a gidecek. Ya lazımsa kayıtlara vs? Artık hiçbirşeye güvenmez olduk

Teyyy teyyyy bağışa seviniyoruz. Şu çocuklar için çektiklerimize bakın. 3 çocuk vs diyenlerin ağzına kürekle vururum.
Katiliyorummm
Hocam kaçmıyoruz, hani bi 5 yıl buradayız deseydin
Baştan kaçma ihtimalim olduğunu soyledim
Sonradan nakil alabiliriz ,nasil oluyor dedim
Yarın sabah okula bi gideceğiz biz . Kayıtlar hakkında bilgi, isteyecekleri vs. Çocuk cumartesi gecesi Bodrum a gidecek. Ya lazımsa kayıtlara vs? Artık hiçbirşeye güvenmez olduk
Kayıtta cocuk gerekmiyor. Cocuk zaten kayıtlı. Ama sen kimlik fotokopisini al yanına. Eksikleri alırsın.
Gerekirse tatil sonrası işlemleri bitirirsin. Biz de öyle yapicaz.
Iyi tatiller kızına da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…