- 12 Nisan 2012
- 5.480
- 8.304
- 398
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.081
hayır hiçbir şey istemedilerPara istemediler mi? Emin misin? Bizden isterlerse sizin okulu referans gösteririm
Erman ı gördün mü nakiller de gelenleri . 491 alanlar gelmişhayır hiçbir şey istemedileristeselerdi keşke okul bir elden geçerdi iyi olurdu.dökülüyor
Valla ben çok istedim ama eşimle çocuk istemedi.Erman ı gördün mü nakiller de gelenleri . 491 alanlar gelmişokulun içi 5 yıldızlı otel gibiymiş. Ondan mı acaba bi dedim
Bende diyorumhayır hiçbir şey istemedileristeselerdi keşke okul bir elden geçerdi iyi olurdu.dökülüyor
Bizim arkadaş yatılı verecek oraya. Ermana aşırı bir talep oldu bu yıl. Aziz istiyordu 2 yanlışla olmadı. Biz okula gittik. Valla herkes aşırı nazik aşırı ilgili. Doğru tercih yapmışız.Valla ben çok istedim ama eşimle çocuk istemedi.
Evden okul yaklaşık 30 kmçok mu ceycey ya
Bursu da kaçırdıkkala kala eski okula kaldık hala aklımda
Şükret dolap varmış. Biz de yok . Yönetim izin verirse aladabilirizBende diyorumbağış yapsak da dolaplara taktım ben psikolojim bozuldu demir dolaplar yumruk ile içeri çökmüş tek mutsuzluğum şu dökülmesi
Bizim okul sadece 4 ay kullanılmış.Bende diyorumbağış yapsak da dolaplara taktım ben psikolojim bozuldu demir dolaplar yumruk ile içeri çökmüş tek mutsuzluğum şu dökülmesi
Sinifca anlasirsaniz, okula teklif edin. Sınıfa ozel yapılabilir belki. Demir dolap bayagi eski olmaliBende diyorumbağış yapsak da dolaplara taktım ben psikolojim bozuldu demir dolaplar yumruk ile içeri çökmüş tek mutsuzluğum şu dökülmesi
Okul yeni olduğu için yapılmamıştır belki.Bizim okulda da yok. Sıranın altına konulabilir kitaplarŞükret dolap varmış. Biz de yok . Yönetim izin verirse aladabiliriz
Her sene sınıflar değişiyormış canım kademe atladıkça üst kata çıkıyorlar deniz görenSinifca anlasirsaniz, okula teklif edin. Sınıfa ozel yapılabilir belki. Demir dolap bayagi eski olmali
Okul yeni olduğu için yapılmamıştır belki.Bizim okulda da yok. Sıranın altına konulabilir kitaplar
Valla resim atsam ne bu dersin ergen veletler yumruk atmış içine göçenler var WC’lere girmedim bile neyse okula karşı sempati duymaya çalışayım salıya kadar Salı öğrencisi olarak gideceğiz artık en azından sizin yeni yaptırırlar dolap olmasa da olur öyle gözükeceğini hiç olmasınŞükret dolap varmış. Biz de yok . Yönetim izin verirse aladabiliriz
Biri ile tanıştım okuldan öğretmenlerden çok memnunuz ama yüzde 50 sinden velilerin nefret ediyorum dedi hiç neden diye sormadımSınıfça anlaşıp yenileyebilirsiniz ama sınıflar değişince taşımasına izin verilmiyor .Yine de ogretmen veli gönüllü olup desteklerse yapılabilir.
Benim sınıfımda 2 senedir dolap var öyle tek tek kişisel değil ama çocukların her kitabini ders ders ayırıp koyuyorum ,odev olan kitap defter gidip geliyor eve sadece .Bir velim mobilyacıydi, başka bir velim de malzemeleri karşıladı yaptık. Gittiğimiz sınıfa taşıyoruz. Gecen yıl güneşe bakan cephedeydi sınıfım, klima istedi veliler ,sağ olsun yine bir velim aldı taktık ama önce müdürle eğer seneye de bu sınıfta kalmamiza musade varsa yapacağız dedik izin verdi .Çocuklar mezun olunca okula kalacak .
Gidince müdürle ,velilerle konuşup anlaşirsanız yapılır. Taşıma işinizde bir karara baglarsiniz .Her gelen grup bi el atsa 4 5 senede sorun çözülür.
Biz öyle pilot falan değil, sıradan bir devlet okuluyuz, 2 sınıfta dolap ve klima var ,ogretmen ve velilerin bastırması sonucu
ya ne güzel müdürün de iş birliğinde olması ne mutlu bence verebilen gönüllü verir böyle talep olsa gücüm yettiğince ben hep desteklerim eşim dolap yaptıralım bağış isterlerse söyleyelim sınıf değişmezse dedi bir bakalımSınıfça anlaşıp yenileyebilirsiniz ama sınıflar değişince taşımasına izin verilmiyor .Yine de ogretmen veli gönüllü olup desteklerse yapılabilir.
Benim sınıfımda 2 senedir dolap var öyle tek tek kişisel değil ama çocukların her kitabini ders ders ayırıp koyuyorum ,odev olan kitap defter gidip geliyor eve sadece .Bir velim mobilyacıydi, başka bir velim de malzemeleri karşıladı yaptık. Gittiğimiz sınıfa taşıyoruz. Gecen yıl güneşe bakan cephedeydi sınıfım, klima istedi veliler ,sağ olsun yine bir velim aldı taktık ama önce müdürle eğer seneye de bu sınıfta kalmamiza musade varsa yapacağız dedik izin verdi .Çocuklar mezun olunca okula kalacak .
Gidince müdürle ,velilerle konuşup anlaşirsanız yapılır. Taşıma işinizde bir karara baglarsiniz .Her gelen grup bi el atsa 4 5 senede sorun çözülür.
Biz öyle pilot falan değil, sıradan bir devlet okuluyuz, 2 sınıfta dolap ve klima var ,ogretmen ve velilerin bastırması sonucu
Ahah doğru canım bizim de oyle. Hazırlıklar zemin kattaydi. Her yerin gezi wc dahil.Her sene sınıflar değişiyormış canım kademe atladıkça üst kata çıkıyorlar deniz gören
Ben çocuğa desem özel alsam diye
Biz de aynı şekilde dolap yaptırmıştık. Ardina süper müdürümüz tüm okula yaptırmıştı.Sınıfça anlaşıp yenileyebilirsiniz ama sınıflar değişince taşımasına izin verilmiyor .Yine de ogretmen veli gönüllü olup desteklerse yapılabilir.
Çok zor değil eğitim ve okullara yönelmek de işte bizim okul elaman ilanı açmış sezonluk devlet hademe güvenlik bile vermiyor okullara kızıyoruz aslında da adı var sosyal devlet kendi yokAhah doğru canım bizim de oyle. Hazırlıklar zemin kattaydi. Her yerin gezi wc dahil.
isterlerse ayarlarlar,mudure bağlı tamamen
Biz de aynı şekilde dolap yaptırmıştık. Ardina süper müdürümüz tüm okula yaptırmıştı.
Su ülkede cumhurbaşkanı olsam ,en çok eğitime önem verirdim. Okullar çok cazip, ogretmen ve öğrencileri çok mutlu ederdim.
Yavaş yavaş arkadaş ol. İlkokulda birden arkadaş oldum ovvvvv nelerle karşılaştım nelerle. Kolejde akıllandım hep iyilerini seçtim . Allah bozmasın hala arkadaşız. Bu lisede de aynını yapacağım . Tek tek ekleyeceğim arkadaş portföyüme tanışa tanışa. Onlar da beni öyle tanısınlar. Veli dalaşı kadar sinir bozucu birşey yok. 3 yıldır bi serviste yaşadım . Okulda asla sorun yaşamadım. Yüzünü hiç görmediğim lise düzeyi çocuğun velisiydi. Ha servis dediğim de arkadaşımın apartman görevlisi haBiri ile tanıştım okuldan öğretmenlerden çok memnunuz ama yüzde 50 sinden velilerin nefret ediyorum dedi hiç neden diye sormadımbu zamana kadar yetti veliler canıma sizle sohbet alışveriş bilgi yeter hiç sısyalleşmeye ihtiyacım yok okul velileriyle
Oğlanda ilkokul veliler çok iyiydi canım her kesim vardı hepsi uyumluydu herkes çocuklar için öğretmen de etken hep uyumluydukYavaş yavaş arkadaş ol. İlkokulda birden arkadaş oldum ovvvvv nelerle karşılaştım nelerle. Kolejde akıllandım hep iyilerini seçtim . Allah bozmasın hala arkadaşız. Bu lisede de aynını yapacağım . Tek tek ekleyeceğim arkadaş portföyüme tanışa tanışa. Onlar da beni öyle tanısınlar. Veli dalaşı kadar sinir bozucu birşey yok. 3 yıldır bi serviste yaşadım . Okulda asla sorun yaşamadım. Yüzünü hiç görmediğim lise düzeyi çocuğun velisiydi. Ha servis dediğim de arkadaşımın apartman görevlisi habizim çocukları o götürüyordu çok ta memnun kaldık sağolsun. Bu kadın sahiplendi. Yok dershaneye gitmeyin. Yok bırakamaz vs. Pardonnnnnn okul servisi mi sandın? beğenmezsen git dedik gitmedi ucuz diye yolda görsem hala tanımam. Allah da karşılaştırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?