- 10 Nisan 2014
- 43.719
- 116.246
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.121
Eşinizle aranızdaki sorunlardan etkilenmişte olabilir. Ergenlik çağında. Bebek de var. Ilginiz bölündü artık. Yeni bir kardeş doğacak, zaten sorunlar var daha da artacak diye de düşünüyordur. Öyle olmayacağını , onu hep çok çok seveceğinizi anlatın. Sarılın bol bol kızınıza. Biz anneler için hayat iki katı zor. Çocuğun bu araki kafa karışıklığından çakallar fırsat bulup faydalanmasın yeter. Diğer ailevi sorunlar bir şekilde çözülür.Eşimin anladigina göre bizi üzmek için manipüle ediyor okula da gitmiyorum kapanayim İmam hatibe gideyim diyerek bir savunma mekanizması gelistirmis .buçuk aydır zaten babasının ailesindeydi hani dedim bunaldı LGS maratonunda biraz kafası dağılsın bu erkek arkadaş olayı kontrolüm dışında gelişen bir durum oldu
Dün gece bir ara geldi hadsizlik ettim özür dilerim dedi yüz vermedim daha da konuşmadık bakalım nasılsa dökülecek bana nasıl nerden tanıştığını babası da elinden telefonu al okula giderken bakarız dedi bakalım öyle de çözülmez
UmarımSelam kızlar kusura bakmayın sizlerle pek iletişim kuramiyorum çünkü yeni bir bebek geliyor hazırlıklarımız devam ediyor
Fen lisesi kazanan kızimiza telefon vermiyorduk babası ile ayrıyız telefon için ısrar etti verdim ve babasınin yanına yolladım bir buçuk aydır babasındaydi bugün geldi bu bir buçuk aylık süre zarfında bir cocukla flört etmeye başlamış bayağı sevgili yani çocuk elektrik bölümü okuyormuş onuncu sınıf neyse biraz ben tepki gösterince eşimde anlayışla konsuunca kızım okula gitmek istemiyorum hiç mi sosyalleşmek yok falan filan kapanacam İmam hatipe gidecem de dedi saçma sapan konuştu telefonu aldım yere çarptım sora geldi haddimi astım dedi içimde bir bebek var ve gerildim çok üzgünüm süreci nasıl yöneteceğim bilmiyorum Bebek içinde endiseliyim
Bugün kızımla konuştum uzun uzun konuyu hallettik sayılır telefona da sınırlama getirdik babası ile sorunumuz yok onunla da iletişim kurup konu hakkında konuştuk desteğiniz için teşekkür ederim hazirliksiz yakalandığım bir durumdu dün üzüldüm ama bugün kabullendim H Heytttt be esasen başımızdan savmak gibi bir durum söz konusu değil özel okula gönderirken de daha ilk yıldan hedefinde hep İstanbul'dan bir lise vardı biz taa o zamandan beri farklı şehir konusuna yatılı konusuna sıcak bakıyoruz tabiki Galatasaray düzeyinde başarı gösteren bir çocuğum olmadı şimdiki okul ise seviyesinin çok üzerinde benim bir seçim yapmam gerekiyordu ki duygusal düşünüp seviyesi düşük öğrenciler mi yoksa seviyesi yüksek belli kalitede velisi olan öğrencilermi ve seçimimi yaptim önemli olan adapte olabilmesi olamazsa burdaki bir okula naklini yapacağım
Kardeşinin doğması ile alakalı pek bir sorunu yok aksine heyecanla bekliyor karnımı seviyor vede 12 yaşında bir kardeşi daha var kendi değerini bilen bir çocuk sadece babasına gittiginde sıkılıp bir arkadaşının tavsiyesi üzerine birisi ile tanışmış tepkimi de anlayisimida gösterdim yatılı ile alakali bir sorun şuan yok ayrıca bende isterdim ki yanımda okusun puani el versin ama olmadı başarılı bir okulda okumsaini istiyorum deneyip göreceğiz desteğiniz için teşekkür ederimHem ergen, hem kardeş durumundan dolayı, destek alırsanız daha kolay anlatırsınız bu durumu bence de.
Ve H Heytttt be ile aynı fikirdeyim. Cocuk yanınızda olsa , suan en iyi okuldan daha iyi olacaktır.
Ben de yatılı okula karşı değilim normalde bu arada.
Siz annesi olarak en doğrusuna akarar vereceksinizdir. Allah kolaylik versin
Ah Arkadaş ortamı kızınız size anlatması ne iyi olmuş çözmenize sevindimKardeşinin doğması ile alakalı pek bir sorunu yok aksine heyecanla bekliyor karnımı seviyor vede 12 yaşında bir kardeşi daha var kendi değerini bilen bir çocuk sadece babasına gittiginde sıkılıp bir arkadaşının tavsiyesi üzerine birisi ile tanışmış tepkimi de anlayisimida gösterdim yatılı ile alakali bir sorun şuan yok ayrıca bende isterdim ki yanımda okusun puani el versin ama olmadı başarılı bir okulda okumsaini istiyorum deneyip göreceğiz desteğiniz için teşekkür ederim
Yakin zamanda kizimin arkadasininda kardeşi dogdu. Onunda abisi vardı. Yine de içten içe etkilenmiş.Sevgisi ayrı çok seviyorKardeşinin doğması ile alakalı pek bir sorunu yok aksine heyecanla bekliyor karnımı seviyor vede 12 yaşında bir kardeşi daha var kendi değerini bilen bir çocuk sadece babasına gittiginde sıkılıp bir arkadaşının tavsiyesi üzerine birisi ile tanışmış tepkimi de anlayisimida gösterdim yatılı ile alakali bir sorun şuan yok ayrıca bende isterdim ki yanımda okusun puani el versin ama olmadı başarılı bir okulda okumsaini istiyorum deneyip göreceğiz desteğiniz için teşekkür ederim
İnsallah canım telefon sayesinde çocukların gençlerin erişimi herseye o kadar kolaylaştı ki faydasından çok zararı varAh Arkadaş ortamı kızınız size anlatması ne iyi olmuş çözmenize sevindim
gerçekten çocuklar arkadaşlarından çok etkileniyor benimki kışın 8 yaşında snapchat yüklemiş ki sadece kuzenlerimle görüşüyorum dedi ablaları kalsın dedim ama uyuduğunda ben ikisini de kontrol ederim de oğlan yeni şifre koymaya başladı İngilizce de bilmez çeviriciden bir çocuğu arkadaşlarıyla kekliyorlar onların deyimiyle ikisi birden yazıyor 21 yaşında çocuk işte nasılsın kaç yaşındasın istanbulda yaşıyorum demiş sadece benimki birde yaşını 16 demiş bir çocuğa kaydım karşında çocuk var senin diye bir benim kıza birde arkadaşının annesini arayıp anlattımprogramı bir sildiler aklına gelmiyor siz uzaktan takibinizi eksik etmeyin okulda belki çok iyi olur kendi isteyen çocuk zorlanmaz bence
Bizde öyle şeyler aldık ki yeni doğacak bebeğe belkide hafiften kıskanıyordur. Esasen kızımızin olacağı haberini aldığında havalara uçtu okulda tüm hocalarına söylemisYakin zamanda kizimin arkadasininda kardeşi dogdu. Onunda abisi vardı. Yine de içten içe etkilenmiş.Sevgisi ayrı çok seviyor
Benim kizim da onun ,kardeşinden dolayı kardeş istemisti
İnşallah çok başarılı olur yavrularımız hepimizin
Neden farklı şehir yazdınız ki,sizinle olup gelebilecek okul olsaydı daha iyiydi ya, yanımızda kontrol edemiyoruz uzakta daha tehlikeli gibime. GeliyorOkulun senin zor dedim belkide yetişemezsin seviyelerine çünkü deprem kontenjanından kazandı benim bu korkularım üstüne tuz biber oldu bakalım hayırlısi
Hadi bakalım,ilk kaydı yapılacak olan sizsiniz galiba ,bizim de haftaya salı günü randevu aldık. Randevunun da saati var 15 dk sonra başka randevu varKızlar bizim yarın kayıt günü Tc son numarasına göre çağırmışlar yoğunluk olmaması adına bakalımbağış vs ne istenilecek yazarım
Diyetisyen ne yersem görüntü istiyor zor ama devam çarşamba tartı günüm ben yürüyüş lenf drenaj ödem sıkıntım olduğu için giriyorum birde sürekli su mecbur günlük atıyorum tartı da bende hatta da bir tartılmak isterdim evde strese giriyorumBu arada diyet spor işi ne alemde ?Biz daha tartilmadik ama bozmadan ilerliyoruz .Ben 4 kilo verdim ,oglan ısrarla tartilmiyor 1 ay sonunda bakacağım diyor .Şu çocuktaki kararlılık keşke ben de olsaydı. Her sabah tartı tepesindeyim
Gunaydin hayırlı olsun AlyacimGünaydın
Biz kaydı tamamladık karekod okutuyoruz
25 bin çekiyoruz içinde Almanca İng kaynaklar a4 tahta kalemleri bir adet okul kıyafeti 5 senelik sms bir yazılım var ona üyelik ücreti dahil dediler birde giriş kartlı sistemmiş kart içinde dediler zaten her şekilde vereceğimizi biliyorduk malzemelere uğraştırmamışlar okulda boyanmış kayıt zamanı dış iç boyansa bu kadar takmazdım boyanınca bir güzel gözüktü gözüme
Sağol kuzum aynen ya hatta ister önceden alın dediler ister koyu tşört giysin ilk gün veririz dediler servisi konuştuk eşim de burada villalarGunaydin hayırlı olsun Alyacimgule gule okusun
Bence her şey dahil cok iyi olmuş. Gayet uygun fiyatta
Ben de haftaya gideceğim beni neler bekleyecek.Bizim okulda kartlı sistem.kiyafetler okuldan alınıyormuş. Toplu çeksinler valla.
Insallah kolaylikla olsun.Sağol kuzum aynen ya hatta ister önceden alın dediler ister koyu tşört giysin ilk gün veririz dediler servisi konuştuk eşim de burada villalarbizim apartman dairesiyle aynı hadi taşınalım diyor yok dedim hemen uçma diğer çocuğu ne yapacağız ama kız iki sene okusun belki giderimde yks dönemi zorlanmasın diye yemekhane çocuklar istememiş ama kantin çok katı dedi çorba muhakkak varmış köfte mantı dönerin yanında sizinde inş aynıdır uğraştırmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?