2025 LGS Anneleri

Stres en çok mideye vurur ondan da oluyordur .
Benim bahsettiğim o dönem de stresli bir dönemdi.
Az insan çok huzur aslında. Ama anne babaya bunu kabul ettirmek zor .Onlar üzülünce de bize yansıyor ister istemez .Bende değil de eşim aile tarafında da bir kardeş böyle ortada bir şey yokken yıktı geçti herkesi ,inan neden diye sorana sebep bile yok .Sonrasında üzülen, üzüldüğünü yansıtan, boşveren ,boşveremeyen bir ton tantana .Ben hiç bir yorum yapmadım karışmadım yok saydım. Simdi o kişi bütün ailesiyle kötü, arada bana instagramdan falan yazar kardeşleri çok üzüldü ben anında koptum ne yorum ,ne açıklama çabası bıçak gibi kestim .En karlı sen çıktın diyorlar .
Çünkü düzeltmeye uğraşmayıp kendini kurtaran hep kıymetli oluyor .
Çok çok tavsiye annen de yoklarmis gibi davransın, baban da çırpınıp çırpınıp sonunda bir yere varamayacağını anlayacak .
En karlı annen çıksın yok saymak bazen en büyük koz .

Annem istemiyor aslında yok da sayıyor ama babam var ya ah o babam
Kadın düşün kalp ameliyatı olmuş bardak uzatıyorlar çay doldur diye

Babam istiyor onlar gelsin her gün annem onlara kahvaltı hazırlasın hizmet etsin
Annem zar zor yürüyen o yaşta çalışmaya çalışan bir kadın

Dedim ki annem bu yaştan sonra laf söylenecek dedikodusu yapılavak insan mı gelmiş kaç yaşına
Yapacağınız gelio nasılsın iyi misin demek sohbet etmek
Senin annen benim sohbet edebileceğim kapasitede de biri değil diyor utanmadan
Gelme o zaman zorlamı çağırıyor çok seviyorsan kardeşini çağır evinde görüş dedim
Öylr arsız pişkin ya

Olan annenin sağlığına olur. Çok yıpranır. Kendi sağlığına dikkat etsin. Sağlık her şeyden önemlisi. Anne babamın ciddi rahatsızlıkları var.
Annem de demansa benzer bir hastalık var.babamında ciddi bir ameliyatı çıktı. Diyorum keşke annem sağlığına dikkat etseydi. Kimseyi bu kadar dert etmeseydi. kendini kullandırmasaydı.
Ne yazık ki annemde çok çekti. Baba tarafı fenaydı. Tam emekli oldu derken başladı sıkıntılar. İnsan düşündükçe, üzüldükçe karnına da ağrı giriyor, başına da. Yine diyorum çok şükür çocuklarımın benim eşimin sağlığı yerinde.
Sende üzülmemeye çalış, düşünmemeye. Yoksa seni de bu durum fazlasıyla etkiler

Çok geçmiş olsun size de
İnşallah anneniz dr babanız da sağlığına kavuşur biran önce

Ah o keşkeler dimi
Babanız da var mı keşkeler
Keşke kıymetini bilseydim akrabalarım için üzmeseydim demeler

Babam inşallah o keşkelere kalmaz
Eğer olur da anneme onlar yüzündrn bişey olursa asıl o zaman görecek kötü nasıl olunuyor
Bir bardak su vermeyeceğim
Çok severim çok defa da uyardım aklını inşallah başına alır

haklısınız çok şükür eşim oğlum yanımda sağlıklı mutlu
Allah hepimizi kötü insanlardan uzak etsin

olmaz mı o keşkeler ama iş işten geçti artık.
Amin inşallah

Ay benim arkadaşımın da böyle amcalalari var. Bir an o anlatıyor sandım. Yıllarca en büyük kardeş diye onlarda toplandılar. Babaanne ye en çok onlar baktı. Simdi en hasta da ,arkadasimin annesi. Babası kardeşlerine verdiği değeri annesine vermedi. Yani aralarında problem yok ama kardeşleri kardeşlerim.

Benim babam tek kardesti. İyi ki tek diyorum. Nedense hep amcalar sorunlu oluyor . Senin sorun amcalar mi bilmiyorum ama.

Babana da şöyle kendi gitsin kardeşlerini ziyaret etsin.

Bizim okulun ki böyle başlangıcı cern de bir prof var ilgilenen her sene onu paylaşmışlar ama uçak değil Belgrad’a kadar geliyorlar otobüsle

Benim de bir amcam ve bir halam sorunlu
Keşke benim de babam tek kardeş olaydı
Gerçekten büyük şans

Toptan ayaklarını kesecek bişi olmalı diyeceğim ama hepsini yeni okuyabildim yüzsüzler tükürsen yarabbi şükür şeyi var ya sözü halamın kaynı da aynı böyley alkol pavyon parasını onların asgari ücretten alır ama eniştem kardeşim der başka bişi demez çok da dindar üniversiteli çocuklar haksızlık karşısında düşman oldular babaya ama hala adam istiyor yüksek memur eşiyle de hep tefeciler peşimde diyerek benim saf enişte asgari ücreti veriyor valla bazı insanlar lazım yese de o iyi niyet kardeşe hayır diyememe çok fazla var kadınlar öyle değiliz ama erkekler de nasıl bir kazık yemeleri lazım akıllanmaları için sizi dikkate alıyorsa babanız güzellikle söyleyin yedirdiği için şimdi gelirler bir kez babanız vermem dese kapısını açmazlar bak gör

Geçmişe de takmayın çare yok yaşananlara sağlığınıza yazık elbet çıkar onlardan hak yiyenin yanına kalmıyor bunu bilir bunu söylerim çok da gördüm ama akıllanmazlar o başka

Son düzenleme:
Toptan ayaklarını kesecek bişi olmalı diyeceğim ama hepsini yeni okuyabildim yüzsüzler tükürsen yarabbi şükür şeyi var ya sözü
Annem bıktım boşanacam demiş geçinebileceksen kapı orda diyormuş halam
Acayip utanmazlar yaa
Kadın çekip gitsin diye elinden gelenş yaptı
Habersiz geliyor ev pis diye eziyet ediyor
Beğenmiyorsan gelme illa oturacaksan da al eline bir bez temizle dedim
Hala saçma sapan konuşuyor
Defol git desen bıdı bıdı sanki hiç ona denilmemiş

Sarah halam bir cinnet geçirdi bir çirkefleşti evine adım atamadılar kuzenim anlatıyor ama gitmiş sokak da cama utanç dan çıkamamışlar bir bağırmış şimdi bizimkiler de boşanacağım diyebtutturdu bizi halam büyüttü annem gibi kocasının da üzerimizde emeği büyük kötü bişi de diyemiyorum ama halam gibi annenin feryat figan belki evden kovması lazım bir ayaklarını kesseler bahane olur anneni çok sessiz bulmuşlar bu yüzsüzlük de değil birde kardeşlerine çok güveniyorlar demekki üzüldüm böyle konulara ben genel üzülüyorum da

Tabi canım babamdan böyle yüz bulmasalar bunu nasıl yapacaklar
Görsen ona melekler
Sanki biz uyduruyoruz
Anneme inanmıyordu ben anlatınca suratı düştü bana neden söylemiyolar diyor
Ya baba neden yalan söyleyelim bak çağır yanında da söyleyeyim diyorum ona da razı olmuyor
O kadar pişmanım ki ses kaydı almadığıma

Fiyatları uygun oluyor demek ki baya
Bize gerçekten çok geliyor
Herhalde kendimiz daha uyguna gidebiliyoruz diye
Kesinlikle uçakla geçen sene bir gezi gelmişti İngiltere’ye oğlan gitsem mi dedi biz 4 kişi gider geliriz dedik gidemedik o ayrı da 3 de birine 10 gün mısıra götürmüştüm ama vizesiz diye biz ticari alıyoruz vize de çocuklara denemedik Almanya sıkıntı 1 sene de randevu geliyor ama kolay veren bir ülke bulmam lazım çocuklara alabilmek için

Yunan vizesi olabilir
Biz de ticari alıyoruz
Sonunda bu sene 3 yıllık alabildik
Zor randevu almak ama kendimiz hallettik
Kaç vizeci ile konuştuk randevu almak zor diye kabul etmediler
Kendimiz aldık hem de paramız cebimizde kaldı

Yunanistanı deneyin mutlaka
İlk vizeci ile çalışın sonra kendiniz yaparsınız

Sarah ben Almanya’dan üç seferdir kendim alıyorum şimdi kargoda bakalım kaç verdiler ilk red yedim tarih geçti diye ama ikinci 6 idi şimdi yarın belli olacak da çocuklara da kendim yaparım ama onlara turistik kategorisi 1 sene de sıra gelir Yunanistan’ı deneyeceğim ama eşimin 5 var bana da verirlerse bir sene onları sunar sizde bir moral tatili derim ama onlar da artık çok zorluyor duyduğum kadarıyla bir enerjimi toplayayım da başlarım evraklara bakıp kendim hallederim iData yüzünden bildiğin uzman oldum vizeci bana danışsın

Fiyatları uygun oluyor demek ki baya
Bize gerçekten çok geliyor
Herhalde kendimiz daha uyguna gidebiliyoruz diye
Bence de çok.
Bence de 4 kişi gidip gelinebilir tek çocuk için yüksek fiyatlar
Bulgaristandan kolay vize falan diyorlardı internette , bir bakın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…