- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.621
Onu duydum borsa da zengin edecek kağıt yok muBence de çok.
Bence de 4 kişi gidip gelinebilirtek çocuk için yüksek fiyatlar
Bulgaristandan kolay vize falan diyorlardı internette , bir bakın isterseniz.
Ben battım kimse batmasinOnu duydum borsa da zengin edecek kağıt yok mugolden visa alsak Yunan’dan hep Araplar mı alacak bizden kökten çözüm ama bir verip 1000 alacak kağıt lazım
İnşallah uzun süre verirlerSarah ben Almanya’dan üç seferdir kendim alıyorum şimdi kargoda bakalım kaç verdiler ilk red yedim tarih geçti diye ama ikinci 6 idi şimdi yarın belli olacak da çocuklara da kendim yaparım ama onlara turistik kategorisi 1 sene de sıra gelir Yunanistan’ı deneyeceğim ama eşimin 5 var bana da verirlerse bir sene onları sunar sizde bir moral tatili derimama onlar da artık çok zorluyor duyduğum kadarıyla bir enerjimi toplayayım da başlarım evraklara bakıp kendim hallederim iData yüzünden bildiğin uzman oldum vizeci bana danışsın
Benim eşim bir uzmanla çalışıyorduBen battım kimse batmasin
Yön yukari diye diye battık. Ama faiz indirimlerinin yön yukari diyorlar. Yerinizi alın ,hedef 2028 2030
Ben Osmanlı yatırımdayim. Yatirim uzmanları genelde daha büyük hisseleri öneriyor.ben de hisselerimi kendim seçtim bir kışmi çıktı ama çoğu düştü. Faiz siyaset her gün bir sey öğreniyorum bakalım. Bir gün yön yukari gidecek ama dhdhdjdjBenim eşim bir uzmanla çalışıyordu
Şöyle anlatayım diyelim ki biraz para var borsa da
Adamın bize kazandırdığı bir senede faiz kazancının altında kalmış
Sana danışayım o zaman ticari vize mi alıyorsunuz ticari alırken oğlunu kabul ettiler mi?İnşallah uzun süre verirler
Hep beraber başvuru yapsaydınız aslında daha iyi olmaz mıydı
Biz eş çocuk her sene hep beraber başvuru yaptık
Önce 6 ay sonra iki sene 1 yıllık bu sene de 3 yıllık verdiler
Bulgaristan da almak kolay deniliyor ama hiç denemedik onu
9 günlük 15 günlük verilenler duyduk şaka gibi
Vize işleri evrak işleri o kadar saçma ki
Bir tıkla her şeye ulaşılabilirken o kadar evrak hazırlamak bildiğin boş iş
Gezileri burdan yazacağım siz de olursa yazın fiyat karşılaştırması yapalım
Bende senelerce bitcoin bekledim ne zaman çıksam kripto boğa yaşadı ne zaman girsem battımBen battım kimse batmasin
Yön yukari diye diye battık. Ama faiz indirimlerinin yön yukari diyorlar. Yerinizi alın ,hedef 2028 2030
Bitcoin 70.000 lerdeyken altının aldık dolar 7 tlBende senelerce bitcoin bekledim ne zaman çıksam kripto boğa yaşadı ne zaman girsem battımborsaya gelmeyim bu lanetle ya ben ya herro ya merro çocuklara aylık sepet yap diye borsadan dediler çok da sepeti beceremiyorum üç atayım beş atayım bilindik Thy ASELSAN işbank vs dediler emeklilik fonu
Evet canım ticariSana danışayım o zaman ticari vize mi alıyorsunuz ticari alırken oğlunu kabul ettiler mi?
Ya biz olmaz sanıyorduk çocuklara alırım tabi ticari de beklemeden randevu ataması oluyor çok teşekkür ederimEvet canım ticari
Kabul ettiler eşim ve şirketi sponsor olarak gösteriliyor
Tüpraş zengini bir kadın vardı çok büyük sabırla hep almış dinlemiştim teşekkür ederimBitcoin 70.000 lerdeyken altının aldık dolar 7 tldüştükçe, borsadan hisse bozdurup ekledik hiçbir şey bilmeden durumlarla. Orda bir battık. Duruyorlar hala , birgun çıkarsa diye. Çıkmazsa zaten hiç olmamislardi
Cocuklar için hisse biriktir bence de . Tavsiye değil, iiyi şirket oldukları için thy, ford, tupras cimsa olabilir.
Benim çocukların hesapları da var . Bunlarla alakasız hisseler ama .
Yukaridakiler daha iyi
Cimsa elimde var .tuprasi hep almak istedim .
Geçen yaz yaşadığınız ağrıları yaşamıştım gerilim tipi baş ağrısı berbat bişey ama nedeni malesef üzüntü ve kırgınlıklarımız. Benimde bi konuya üzülmemden sonra çıkmıştı günlerce sürdü bi süre sonra gözümün altında fındık büyüklüğünde şişlik oluştu öyle olunca nürolojiye gitmiştim ilk söylediği gerilim tipi sizi rahatlatıcak düşük dozda antidepresan yazıyorum. Normalde migren ilacım vardır o bile hiç fayda etmedi anlık bile durmayan bi ağrıYok canım yaptırmadım
İlaçlardan sebep olduğunu düşünüyorum
Çok sık başım ağrıyor ilaç içiyorum onlar da mideme zarar veriyor
Gece yine uyuyamadım sabah uyudum biraz
Şimdi yine baş ağrısı oldu
Ben yazın da akrabalarla ilgili kötü şeyler yaşadım hala dedikodularını duyuyorum
Onlar artık beni çok etkiliyor
Babamla konuşup hepsini hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum
Eğer babam da tercihlerini onlardan yana kullanırsa anneme boşanmasını söyleyeceğim
Çünkü o da yoruldu sürekli şikayet ediyor arkasında destek yok diye katlandı bunca sene
Ben artık katlansın istemiyorum babam üç kuruş emekli maaşını alıp isterse kardeşleri ile yaşayabilir ya da onlara artık kesin sesinizi diye huzurla annemle yaşayacak
Çok düşündüm başka çıkış yolu yok
Bunlar hasta ediyor kızlar beni
Ne kafamı toplayabilirim ne evime eşime çocuğuma odaklanabiliyorum
Gece kalktım alt kata indim eşim yanında göremeyince geldi soruyor neyin var diye
Söyledıklerini yaptıklarını eşime anlatıyorum o kadar utanç verici ki
Babamın hatrı için her yaptıklarına söylediklerine hem annem hem kardeşlerim ve ben sustuk artık gerçekten yorulduk
Çokca yazdım kızlar kusura bakmayın öyle işte sebep bu aslında
Size de çok geçmiş olsunGeçen yaz yaşadığınız ağrıları yaşamıştım gerilim tipi baş ağrısı berbat bişey ama nedeni malesef üzüntü ve kırgınlıklarımız. Benimde bi konuya üzülmemden sonra çıkmıştı günlerce sürdü bi süre sonra gözümün altında fındık büyüklüğünde şişlik oluştu öyle olunca nürolojiye gitmiştim ilk söylediği gerilim tipi sizi rahatlatıcak düşük dozda antidepresan yazıyorum. Normalde migren ilacım vardır o bile hiç fayda etmedi anlık bile durmayan bi ağrı
Çok teşekkür ederim.Size de çok geçmiş olsun
Şuan nasılsınız peki
İlaç işe yaradı mı
İyi olmanıza sevindim inşallah bir daha yaşamazsınızÇok teşekkür ederim.
İlaçtan daha çok içimdekileri boşaltana kadar ağladım normalde içinde tutup kimseye anlatmayan biriyimpatlama noktasına gelmişim demekki içimdeki herşeyi söyleyince ağrı kesiciler fayda etmeye başladı.
Aminİyi olmanıza sevindim inşallah bir daha yaşamazsınız
Darısı benim ve benim gibi olanların başına
Gerçekten öyleAmin
İnşallah sizde şifa bulursunuz tez vakitte
Malesef hastalıklı insanlar tedavi olmuyor, hastalandırdıkları tedaviye gidiyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?