2025 LGS Anneleri

Bence de çok.

Bence de 4 kişi gidip gelinebilir tek çocuk için yüksek fiyatlar
Bulgaristandan kolay vize falan diyorlardı internette , bir bakın isterseniz.
Onu duydum borsa da zengin edecek kağıt yok mu golden visa alsak Yunan’dan hep Araplar mı alacak bizden kökten çözüm ama bir verip 1000 alacak kağıt lazım

Onu duydum borsa da zengin edecek kağıt yok mu golden visa alsak Yunan’dan hep Araplar mı alacak bizden kökten çözüm ama bir verip 1000 alacak kağıt lazım
Ben battım kimse batmasin
Yön yukari diye diye battık. Ama faiz indirimlerinin yön yukari diyorlar. Yerinizi alın ,hedef 2028 2030

İnşallah uzun süre verirler
Hep beraber başvuru yapsaydınız aslında daha iyi olmaz mıydı
Biz eş çocuk her sene hep beraber başvuru yaptık
Önce 6 ay sonra iki sene 1 yıllık bu sene de 3 yıllık verdiler
Bulgaristan da almak kolay deniliyor ama hiç denemedik onu
9 günlük 15 günlük verilenler duyduk şaka gibi

Vize işleri evrak işleri o kadar saçma ki
Bir tıkla her şeye ulaşılabilirken o kadar evrak hazırlamak bildiğin boş iş

Gezileri burdan yazacağım siz de olursa yazın fiyat karşılaştırması yapalım

Yön yukari diye diye battık. Ama faiz indirimlerinin yön yukari diyorlar. Yerinizi alın ,hedef 2028 2030
Benim eşim bir uzmanla çalışıyordu
Şöyle anlatayım diyelim ki biraz para var borsa da
Adamın bize kazandırdığı bir senede faiz kazancının altında kalmış

Benim eşim bir uzmanla çalışıyordu
Şöyle anlatayım diyelim ki biraz para var borsa da
Adamın bize kazandırdığı bir senede faiz kazancının altında kalmış
Ben Osmanlı yatırımdayim. Yatirim uzmanları genelde daha büyük hisseleri öneriyor.ben de hisselerimi kendim seçtim bir kışmi çıktı ama çoğu düştü. Faiz siyaset her gün bir sey öğreniyorum bakalım. Bir gün yön yukari gidecek ama dhdhdjdj

Sana danışayım o zaman ticari vize mi alıyorsunuz ticari alırken oğlunu kabul ettiler mi?

Bende senelerce bitcoin bekledim ne zaman çıksam kripto boğa yaşadı ne zaman girsem battım borsaya gelmeyim bu lanetle ya ben ya herro ya merro çocuklara aylık sepet yap diye borsadan dediler çok da sepeti beceremiyorum üç atayım beş atayım bilindik Thy ASELSAN işbank vs dediler emeklilik fonu

Bitcoin 70.000 lerdeyken altının aldık dolar 7 tl düştükçe, borsadan hisse bozdurup ekledik hiçbir şey bilmeden durumlarla. Orda bir battık. Duruyorlar hala , birgun çıkarsa diye. Çıkmazsa zaten hiç olmamislardi

Cocuklar için hisse biriktir bence de . Tavsiye değil, iiyi şirket oldukları için thy, ford, tupras cimsa olabilir.
Benim çocukların hesapları da var . Bunlarla alakasız hisseler ama .
Yukaridakiler daha iyi

Cimsa elimde var .tuprasi hep almak istedim .

Evet canım ticari
Kabul ettiler eşim ve şirketi sponsor olarak gösteriliyor
Ya biz olmaz sanıyorduk çocuklara alırım tabi ticari de beklemeden randevu ataması oluyor çok teşekkür ederim
Tüpraş zengini bir kadın vardı çok büyük sabırla hep almış dinlemiştim teşekkür ederim yapmam lazım Btc de alt coin bende bıraktım batağıyla kalsın dibinde işe yarar biz girdiğimiz de 20 bin dolardı sonra 3500 e kadar düştü dediğimi alan bir arkadaş selam vermiyor gerçekten çok para kaldırdı çocuk 19 yaşında Bende şansızlık sabırla bekleyemiyordum bir türlü

Geçen yaz yaşadığınız ağrıları yaşamıştım gerilim tipi baş ağrısı berbat bişey ama nedeni malesef üzüntü ve kırgınlıklarımız. Benimde bi konuya üzülmemden sonra çıkmıştı günlerce sürdü bi süre sonra gözümün altında fındık büyüklüğünde şişlik oluştu öyle olunca nürolojiye gitmiştim ilk söylediği gerilim tipi sizi rahatlatıcak düşük dozda antidepresan yazıyorum. Normalde migren ilacım vardır o bile hiç fayda etmedi anlık bile durmayan bi ağrı

Size de çok geçmiş olsun
Şuan nasılsınız peki
İlaç işe yaradı mı

Size de çok geçmiş olsun
Şuan nasılsınız peki
İlaç işe yaradı mı
Çok teşekkür ederim.
İlaçtan daha çok içimdekileri boşaltana kadar ağladım normalde içinde tutup kimseye anlatmayan biriyim patlama noktasına gelmişim demekki içimdeki herşeyi söyleyince ağrı kesiciler fayda etmeye başladı.

İyi olmanıza sevindim inşallah bir daha yaşamazsınız
Darısı benim ve benim gibi olanların başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…