- 19 Şubat 2021
- 7.091
- 21.187
- 298
- 39
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.581
Devamsızlık eğer bizde rapor yoksa veli izin dilekçesi ile oluyor izinli sayılıyorAa devamsızlık için bilmiyordum. Biz de henüz bir şey söylenmedi. Ama okuldan siz olmadan yollanıyor dediler. İzin verdikleri olmuyor. Bizim de kartla giriş, gitmezse mesaj geliyor.
Ahh eskiden okuldan kaçardik. Bunlar kacamayacak
Verip kötü olacağınıza vermeyip kötü olmak en iyisi. Biz verdik kaynima, simdi hiç görüşmüyoruz bayramda dahil.Çoğu şeyi anlatmıyor aslında
Düşün attıkları bir iftirayı 40 yıl sonra duydum
İşi çok başka boyutlara taşıdılar
Sebep de borç istediler yok dedik diye
Sürekli sürekli borç istiyorlar öyle ufak paralar da değil
30 bin euro gibi rakamlardan bahsediyoruz
Kafayı yemişler anlayacağınız
Daha fazla yazıp mod düşürmeyeyim
Toparlayacağım inşallah
Kaç kere verdikte saymadım bileVerip kötü olacağınıza vermeyip kötü olmak en iyisi. Biz verdik kaynima, simdi hiç görüşmüyoruz bayramda dahil.
Sen hayatında iyi olan şeylere odaklanşükredecek 5 şey düşün yatarken, cok etkili
Bu arada bilinçli farkındalık kitabı okuyorumVerip kötü olacağınıza vermeyip kötü olmak en iyisi. Biz verdik kaynima, simdi hiç görüşmüyoruz bayramda dahil.
Sen hayatında iyi olan şeylere odaklanşükredecek 5 şey düşün yatarken, cok etkili
Bizim henüz yok ne çabuk gezilere başlamışlarCern gezisi yazısı filan gönderdiler mi kızlar
Sabah kalkınca da dene. Ellerimizin ,ayaklarımızın olması bile şükür sebebi. Çocuklarımız sağlıklı çok şükür gibiKaç kere verdikte saymadım bile
Doymuyorlar
Görüşmemek en güzeli valla iyi olmuş sizin için de
Paranız gitmiş tabi ama diğer türlü de sürekli musallat
Aslında çok çok şükür sebebim var
Onlar olmasa çok mutluyum
Annem babam da ikisi olunca çok mutlular
Sağlıklıyız en önemlisi bu
Yatmadan bunu deneyeceğim çok güzelmiş
Ahhhhh boşver isteyene bankamıyız denilip geçecek şimdi anladım uykusuzlukları umarım sana da bir aydınlanma gelir ben normal arayana borç mu diye bir ara tetiklenmiştim ama psikoloğa gidene kadar aşamadımÇoğu şeyi anlatmıyor aslında
Düşün attıkları bir iftirayı 40 yıl sonra duydum
İşi çok başka boyutlara taşıdılar
Sebep de borç istediler yok dedik diye
Sürekli sürekli borç istiyorlar öyle ufak paralar da değil
30 bin euro gibi rakamlardan bahsediyoruz
Kafayı yemişler anlayacağınız
Daha fazla yazıp mod düşürmeyeyim
Toparlayacağım inşallah
Oğlumun şehit m. A ile başlayan okuldan arkadaşı 1250 euro dediBizim henüz yok ne çabuk gezilere başlamışlar
Ucret ne kadar oluyor. Ben göndermeyi cok isterim ama kizim bu sene istemez gibi
Ben de yemin ederim aradıklarında elim ayağım titriyorAhhhhh boşver isteyene bankamıyız denilip geçecek şimdi anladım uykusuzlukları umarım sana da bir aydınlanma gelir ben normal arayana borç mu diye bir ara tetiklenmiştim ama psikoloğa gidene kadar aşamadım
Iste öyle zamanda aç komik videolar izle.Bu arada bilinçli farkındalık kitabı okuyorum
Sürekli tekrar ediyor an da olmak mutluluk verir
Geçmişi ve geleceği düşünerek mutlu olamayız diye
Tam toparlanıyorum modu düşürecek şeyler oluyor
Ay cokmus ya . Uzerine ekleyip ailecek gezerizOğlumun şehit m. A ile başlayan okuldan arkadaşı 1250 euro dedi
Geçen sene 1850 euro dediler bize de
Milano filan da vardı gezinin içinde
Müze eğlence parkları giriş ücreti içindeydi
Uçak bileti dahildi
Akşam yemeği yoktu
Kafanı dağıtacak bir hobi yada fistiklinin dediği gibi video vs hatta evlilik hakkında herşey dizisi var YouTube dan başla çok tatlılar ben o ara kore dizilerine sarmıştım benim halamın evliliği 25 senedir dediğin gibi ödemiyorlarda o bildiğin hasta oldu bende travma borç olayı eşimin taraftan biri var ödüyor ama takıntım biz istemiyoruz neler yaşadık 0 ladık bunlar kirada iki çocuğu kolejde demediler vermezsen altın atıyor mesela ay üzülmeyin bunları bozduruyoruz ucuza gidecek diye dalga geçer gibiBen de yemin ederim aradıklarında elim ayağım titriyor
Daha hayırlı bişey için aradıklarını duymadım görmedim
Geldiklerinde de konuşmuyorum yüzlerine bakmıyorum ama işte utanma da yok
Zaten hep hasta insanlar yüzünden biz psikologluk oluyoruz
Onların yatarak tedavş olması lazım
Utanma olsa öyle davranmazlar zaten. Gercekten bazı insanlarda hiç utanma yok.Ben de yemin ederim aradıklarında elim ayağım titriyor
Daha hayırlı bişey için aradıklarını duymadım görmedim
Geldiklerinde de konuşmuyorum yüzlerine bakmıyorum ama işte utanma da yok
Zaten hep hasta insanlar yüzünden biz psikologluk oluyoruz
Onların yatarak tedavş olması lazım
Ya eşim de aynısını diyorAy cokmus ya . Uzerine ekleyip ailecek gezerizyesi pasoetumuz var.
Neyseki tek gitmez.arkadaslaeiyla samimiyet olusmadi
Bizde 2 haftalık tüm Avrupa turu var hersene yaptıkları iki otobüs kaldırıyorlar ama fiyatlar böyleyse dil okuluna yollarım Münih ya da heidelberg e daha mantıklı benim ki arkadaş edinmiş oyun oynuyorlar grup şeklinde giderim der mi bilmiyorum ortaokul da hiç bir geziyi istemiyorduOğlumun şehit m. A ile başlayan okuldan arkadaşı 1250 euro dedi
Geçen sene 1850 euro dediler bize de
Milano filan da vardı gezinin içinde
Müze eğlence parkları giriş ücreti içindeydi
Uçak bileti dahildi
Akşam yemeği yoktu
Ya o kadar benzer tam da anlattığın şeyleri yaşıyoruzKafanı dağıtacak bir hobi yada fistiklinin dediği gibi video vs hatta evlilik hakkında herşey dizisi var YouTube dan başla çok tatlılar ben o ara kore dizilerine sarmıştım benim halamın evliliği 25 senedir dediğin gibi ödemiyorlarda o bildiğin hasta oldu bende travma borç olayı eşimin taraftan biri var ödüyor ama takıntım biz istemiyoruz neler yaşadık 0 ladık bunlar kirada iki çocuğu kolejde demediler vermezsen altın atıyor mesela ay üzülmeyin bunları bozduruyoruz ucuza gidecek diye dalga geçer gibivalla çok takıyordum psikolog demişti istenmesi mi ödenmemesi mi diye istenmesi demiştim çok çok acil ise artık eşim sorarak minumum ödememesin de hiç etkilemeyecek şekilde veriyor geçen istemiş 1 milyon yatırım yapacakmış adam bile diyor ki yuh dedim hiç yorum yapmadım yoruldum kavgadan kendimi yemekten sonra çocuklara verdiği harçlığa kadar ben kafam da yiyordum kendimi ben kötü biri değilim ama o isteme rahatlığı beni olmadığım şekle sokuyor ben takmayınca eşimde inatlaşmıyor ay özele girerek örnek gösterdim ama herkesin evi ayrı çocuğunun geleceğini düşünmek zorunda
Pasch projesi var mı okuldaBizde 2 haftalık tüm Avrupa turu var hersene yaptıkları iki otobüs kaldırıyorlar ama fiyatlar böyleyse dil okuluna yollarım Münih ya da heidelberg e daha mantıklı benim ki arkadaş edinmiş oyun oynuyorlar grup şeklinde giderim der mi bilmiyorum ortaokul da hiç bir geziyi istemiyordu
Ya eşim de aynısını diyor
Fiyatlar çok yüksek tek kişi için diye
Vize olunca hele
Misal mil var bizdr baya birikmiş
Barcelonaya maçı götüreceğiz oğlanı ayarlayıp
Yani gerçekten üç kişi gider geliriz bu paraya
Bize gönderdikleri de 7 gündüŞuna bak 650€Bilime Yolculuk|Cern Gezisi
İsviçre ve Fransa sınırında yer alan dünyanın en büyük fizik parçacığı Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi(CERN) ziyaret ediyoruz.bilimeyolculuk.com
1850 hele size aşırı yüksek söylemişler.
Detayları önemli ama buna benzerdir heralde
Oh ne güzel hem maç ve hem de ailecek daha guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?