2025 LGS Anneleri

Dene şifa olur umarım avuçla şu mavi ilaçtan mide delen içiyordum tutunca acilde yada iğne bana da dr demişti intörndü hatta sağolsun soğuk yada sıcak boyuna yapın stres uykusuzluk tetikliyor demişti regl dönemleri şimdi geliyor sadece o ağrı atağı inanırmısın bilmem birde dolunaylar beni yokluyor sağlığına dikkat et kolaylıklar dilerim

Migreni olan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum Allah şifa versin. Hiç durmadan ağrıyan baş için genelde gerilim tipi ağrı deniliyor sizi üzen bişey olduysa ondan açığa çıkmış olabilir.
Bende size peygamber efendimizin sünnetini tavsiye edeyim dizinizden aşağı soğuk su dökün şifa olsun inşallah

Gecmis olsun canım. Bir se bu halde cocuga beslenme hazırlığı yapıyorsun. Cennet anaların ayakları altındadır diye boşa dememişler.

Dikkat et midene , mide koruyucu kullanmıyorsun kullan mutlaka
Bir ara ben de o döngü oluyordu. Baş ağrısından yemek yiyememek ,yemek yemeyince mide bulantısı. Bir de ben ilaç çok fazla kullanamıyorum.

Iyi gelir mi bilmem ama akşam loş ışık, (senin normaline gore) erken yatağa geç. Ve ışığı kısık güzel bir dizi film dinle
İzleme.
Kafan dagilirsa ağrılar falan unutuluyor biraz
Hasta olunca böyle yapıyorum genelde.bir de bana göz bandi çok iyi geliyor

Çok ağır ilaçları mide koruyucu ile içiyorum ama nasılsa bunlar çok ağır değil diye önemsemedim açıkçası
Benim hatam oldu birazda

Regl zamanı da migrenim tetikleniyor
Düzensiz uyku hastalığı yeni atlatma regl hepsi üst üste geldi ama toparlayacağım inşallah

Şuan biraz daha iyiyim
Işık zaten migrenin en büyük düşmanı
Güneş bile çok acayip rahatsız ediyordu beni
Bugün bulutlu çok şükür

Göz bandını deneyeyim uyuyamam öyle diye düşündüm ama neden denemeyeyim belki çok güzel uyurum

Teşekkür ederim hepinize tavsiye ve geçmiş olsun dilekleriniz için
A Alyasena Y yameze Fistiklicikileta

Goz bandı benim uyku arkadasim gibi. Bazen gece uykum kaçarsa, göz bandını takınca uyuyorum

Umutyeniden Fistiklicikileta cevaplarınız için çok teşekkür ederim
Çalışmaya öğrenmeye açık bir çocuk inşallah böyle devam eder hepsi için hayırlısı olsun
Evde lgs oğlum hariç 2 oğlum daha var,biri 4.sınıfta küçüğüm 1,5 yaşında benim içinde epey maratonlu geçiyor

Ben de zor uyuyordum 6 da kalkınca akşam erkenden seriliyorum artık. Akşam yemeğinden sonra kahve içerdim onu da okul dönüşüne çektim.
Okul yeni açıldı bünye alışana kadar okulda da yoruluyorum ,akşamları da yarım saat 40 dk okuma yapınca erken uyuyorum .Hem de öyle derin uyumuş oluyorum ki dinç kalkıyorum.
Kahveyi azalt ya da geç saate bırakma, yatmadan kitap oku ama gerçek kitap telefon değil ve gün içinde uyumayı birak uzanma bile diyebilirim ben böyle hallettim gibi ,yani inşallah halletmisimdir

Regl olacağım gün ya da 1 gün öncesi benim de hep basım ağrır, regl sökülence gecer, son 4 5 senedir cikti .Regl migreni diyorlarmış normal de çok bilmem baş ağrısı .

Benim oğlan evden götürmem hic kimse götürmüyor diyor ,kantinden yiyor eski okulunda kantin yoktu hoşuna gidiyor sanırım.
Sağlıksız oluyor böyle de ama yapabileceğim bir şey kalmıyor, küçüğe hazırlıyorum beslenme sana da biraz koyayım kek poğaça, hayır diyor
Bi de onunla mücadele etmek istemiyorum ,herkes kantinden yiyor diyor

Gecmis olsun Sarah, mide için endoskopi falan yapıldı mı, yazdın mı hatırlamıyorum ama ben de bekarken bi oyle olmuştum, çalıştığım yerde endoskopi falan da yoktu ,ilaçla da çözüm bulamayıp, 51 kiloya düşmüştüm hayatımda ilk defa ,korkunçtu .Sonra geçti kendi kendine .Başka bir şehre tayini çıkınca endoskopi yaptırdım, geçirilmiş ülser demişti doktor başka da şikayetim olmadı çok şükür.
Çabucak geçer seninki de insallah

Teşekkür ederim önerilerini muhakkak deneyeceğim

Günaydın ay buraya bile olsa şikayet etmeyeceğim konum güncellenmedi diye servisi kaçırdık biz bıraktık sabah sabah beterin beteri varmış . Erken kalkıyorum diye söylenmek yok
Gunaydin canim aynen beterin beteri var.
Biz de telefonla arıyorlardı gitmeyince. Lise de böyle bir şey yok heralde.
Ben de 6.30 ta kalkıyorum. Zor geliyor ama sağlık olsun akışa bırakmak lazım
Yaza gün satıyorum şimdiden, sayılı gün çabuk gecer

Yok canım yaptırmadım
İlaçlardan sebep olduğunu düşünüyorum
Çok sık başım ağrıyor ilaç içiyorum onlar da mideme zarar veriyor
Gece yine uyuyamadım sabah uyudum biraz
Şimdi yine baş ağrısı oldu
Ben yazın da akrabalarla ilgili kötü şeyler yaşadım hala dedikodularını duyuyorum
Onlar artık beni çok etkiliyor
Babamla konuşup hepsini hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum
Eğer babam da tercihlerini onlardan yana kullanırsa anneme boşanmasını söyleyeceğim
Çünkü o da yoruldu sürekli şikayet ediyor arkasında destek yok diye katlandı bunca sene
Ben artık katlansın istemiyorum babam üç kuruş emekli maaşını alıp isterse kardeşleri ile yaşayabilir ya da onlara artık kesin sesinizi diye huzurla annemle yaşayacak
Çok düşündüm başka çıkış yolu yok
Bunlar hasta ediyor kızlar beni
Ne kafamı toplayabilirim ne evime eşime çocuğuma odaklanabiliyorum
Gece kalktım alt kata indim eşim yanında göremeyince geldi soruyor neyin var diye
Söyledıklerini yaptıklarını eşime anlatıyorum o kadar utanç verici ki
Babamın hatrı için her yaptıklarına söylediklerine hem annem hem kardeşlerim ve ben sustuk artık gerçekten yorulduk
Çokca yazdım kızlar kusura bakmayın öyle işte sebep bu aslında

Yaz çok uzak yaa
Önce yakın zamanı gözleyelim
Ara tatil 15 tatil bayram zamanları filan

Günaydın ay buraya bile olsa şikayet etmeyeceğim konum güncellenmedi diye servisi kaçırdık biz bıraktık sabah sabah beterin beteri varmış . Erken kalkıyorum diye söylenmek yok
söylenmek yok o zaman
vallahi bende bilmiyorum. Çocuk hasta olursa müdür yardımcısını okuldan arayacakmışız. Çocuklar gruptan yazıyorlar sabah biraz geç geleceğim beni yok yazmasın öğretmen diye
Buna da alışırız inşallah.
Ne yazık ki ister istemez insan kafasına takıyor. Düşünmek istemesen de olaylara şahit olduğunda gece uykularına da giriyor. Anlatılanları da dinlememek gerekiyor. Ne kadar az şey bilirsen kafana o kadar az takılıyor.

Evet ama annen olunca sesinden bile anlıyorsun
Uzaktayım görüşmüyorum konuşmuyorum
Yazın anneme gidince utanmadan çıkıp geliyorlar
Yok olup gitsinler gerçekten bunu diliyorum artık

Ooy ben de öyle çok kafama takardım. Kafamda döner dururdu ,söylenip dururdum. Geceleri uykum kaçardı.
Yakin zamanda artik kimseyi kafama takmiyorum
Yani cok takmiyorum. Evim de mutluysam annem kardeşlerimle sorun yoksa gerisi önemli değil.

isteyen istedigini konuşsun. Mumkun mertebe gorusmuyorum. Kafami susturmak icin o yuzden o ornegi vermistim, dizi izlerim. Ozellikle komik olursa harika. Kitapta olur ama sikintiliyken okuyamıyorum pek

Sevdiklerimle kahve içerim,sevdigim şeyleri yaparim .Ay da yılda bir gördüğüm insanlar için sıkılmıyorum artık.

Hayatından cikarabiliyorsan sen görüşme..Senden değerli degil

Yaz çok uzak yaa
Önce yakın zamanı gözleyelim
Ara tatil 15 tatil bayram zamanları filan
Havanın güneşli ve sıcak olması gerekiyor

Aa devamsızlık için bilmiyordum. Biz de henüz bir şey söylenmedi. Ama okuldan siz olmadan yollanıyor dediler. İzin verdikleri olmuyor. Bizim de kartla giriş, gitmezse mesaj geliyor.
Ahh eskiden okuldan kaçardik. Bunlar kacamayacak

Evet ama annen olunca sesinden bile anlıyorsun
Uzaktayım görüşmüyorum konuşmuyorum
Yazın anneme gidince utanmadan çıkıp geliyorlar
Yok olup gitsinler gerçekten bunu diliyorum artık
Ay evet ben de sana anlatmasın diyecektim ama annen de mecbur sana anlatıyor, paylaşıyor

Cogu akraba böyle malesef. Eşime diyorum ki ,ona sinir ol buna sinir ol ,etrafta kimse kalmayacak ama gerçekten ayıp ediyorlar.Su an gerçekten çoğunu takmiyorum.

Yasak elma dizisi vardı. Çoğu diziler de böyle ya. Arkadan yalan dolan her şey, yüzüne gul ya dedim böyle olmak gerekiyor heralde.

Midene dikkat et, hiçbir şey senden önemli degil

Çoğu şeyi anlatmıyor aslında
Düşün attıkları bir iftirayı 40 yıl sonra duydum
İşi çok başka boyutlara taşıdılar
Sebep de borç istediler yok dedik diye

Sürekli sürekli borç istiyorlar öyle ufak paralar da değil
30 bin euro gibi rakamlardan bahsediyoruz

Kafayı yemişler anlayacağınız
Daha fazla yazıp mod düşürmeyeyim
Toparlayacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…