- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.561
Dene şifa olur umarım avuçla şu mavi ilaçtan mide delen içiyordum tutunca acilde yada iğne bana da dr demişti intörndü hatta sağolsun soğuk yada sıcak boyuna yapın stres uykusuzluk tetikliyor demişti regl dönemleri şimdi geliyor sadece o ağrı atağı inanırmısın bilmem birde dolunaylar beni yokluyorPoğaça filan yapınca benim eşim de götürür
Çok rahat çok iyi oluyor onlar için ama hergün hergün gerçekten zorlayıcı
Düşünüyorum diyorum ki hergün yemek kahvaltı hazırlıyorsun bir öğün fazla yapmak neden zorluyor
Sonra diyorum işte bu sebepten zorluyor bu kadar yemek yapmasan seveceksin
Soğuk koyabilirim aslında bir deneyeyim
İlaçlardan midem çok kötü oldu yemek de yiyemiyorum doğru düzgün
59 kiloydum sabah 54,6 çıktım
Sadece soğuk su ve biraz yoğurt iyi geliyor
Kısır bir döngüye girdim başım belki açlıktan ağrıyor ama yiyemiyorum ki
Uyku düzenim de bozulunca baş ağrısı oluyor
Benim ikinci çocuk yapmamamın en büyük sebebi de bu uykusuzluk baş ağrısı migren filan
Hayırlısı ile okul bitsin kış uykusuna yatacağım
Gecmis olsun canım. Bir se bu halde cocuga beslenme hazırlığı yapıyorsun. Cennet anaların ayakları altındadır diye boşa dememişler.Poğaça filan yapınca benim eşim de götürür
Çok rahat çok iyi oluyor onlar için ama hergün hergün gerçekten zorlayıcı
Düşünüyorum diyorum ki hergün yemek kahvaltı hazırlıyorsun bir öğün fazla yapmak neden zorluyor
Sonra diyorum işte bu sebepten zorluyor bu kadar yemek yapmasan seveceksin
Soğuk koyabilirim aslında bir deneyeyim
İlaçlardan midem çok kötü oldu yemek de yiyemiyorum doğru düzgün
59 kiloydum sabah 54,6 çıktım
Sadece soğuk su ve biraz yoğurt iyi geliyor
Kısır bir döngüye girdim başım belki açlıktan ağrıyor ama yiyemiyorum ki
Uyku düzenim de bozulunca baş ağrısı oluyor
Benim ikinci çocuk yapmamamın en büyük sebebi de bu uykusuzluk baş ağrısı migren filan
Hayırlısı ile okul bitsin kış uykusuna yatacağım
Çok ağır ilaçları mide koruyucu ile içiyorum ama nasılsa bunlar çok ağır değil diye önemsemedim açıkçasıGecmis olsun canım. Bir se bu halde cocuga beslenme hazırlığı yapıyorsun. Cennet anaların ayakları altındadır diye boşa dememişler.
Dikkat et midene , mide koruyucu kullanmıyorsun kullan mutlaka
Bir ara ben de o döngü oluyordu. Baş ağrısından yemek yiyememek ,yemek yemeyince mide bulantısı. Bir de ben ilaç çok fazla kullanamıyorum.
Iyi gelir mi bilmem ama akşam loş ışık, (senin normaline gore) erken yatağa geç. Ve ışığı kısık güzel bir dizi film dinle
İzleme.
Kafan dagilirsa ağrılar falan unutuluyor biraz
Hasta olunca böyle yapıyorum genelde.bir de bana göz bandi çok iyi geliyor
Goz bandı benim uyku arkadasim gibiÇok ağır ilaçları mide koruyucu ile içiyorum ama nasılsa bunlar çok ağır değil diye önemsemedim açıkçası
Benim hatam oldu birazda
Regl zamanı da migrenim tetikleniyor
Düzensiz uyku hastalığı yeni atlatma regl hepsi üst üste geldi ama toparlayacağım inşallah
Şuan biraz daha iyiyim
Işık zaten migrenin en büyük düşmanı
Güneş bile çok acayip rahatsız ediyordu beni
Bugün bulutlu çok şükür
Göz bandını deneyeyim uyuyamam öyle diye düşündüm ama neden denemeyeyim belki çok güzel uyurum
Teşekkür ederim hepinize tavsiye ve geçmiş olsun dilekleriniz için
A Alyasena Y yamezeFistiklicikileta
Ben de zor uyuyordum 6 da kalkınca akşam erkenden seriliyorum artık. Akşam yemeğinden sonra kahve içerdim onu da okul dönüşüne çektim.ilaç dışında önerilere açığım papatya çayı mı almadım anasonlu çay melatonin 2 den önce uyuyamıyorum ikinci çocuk da çıktı kronik oldu bu uyku bozukluğu bende sanırım kızım hala aynı bıraksak sabahlarben çekiyorım
Teşekkür ederim önerilerini muhakkak deneyeceğimBen de zor uyuyordum 6 da kalkınca akşam erkenden seriliyorum artık. Akşam yemeğinden sonra kahve içerdim onu da okul dönüşüne çektim.
Okul yeni açıldı bünye alışana kadar okulda da yoruluyorum ,akşamları da yarım saat 40 dk okuma yapınca erken uyuyorum .Hem de öyle derin uyumuş oluyorum ki dinç kalkıyorum.
Kahveyi azalt ya da geç saate bırakma, yatmadan kitap oku ama gerçek kitap telefon değil ve gün içinde uyumayı birak uzanma bile diyebilirim ben böyle hallettim gibi ,yani inşallah halletmisimdir
Gunaydin canim aynen beterin beteri var.Günaydın ay buraya bile olsa şikayet etmeyeceğimkonum güncellenmedi diye servisi kaçırdık biz bıraktık sabah sabah beterin beteri varmış . Erken kalkıyorum diye söylenmek yok
Yok canım yaptırmadımGecmis olsun Sarah, mide için endoskopi falan yapıldı mı, yazdın mı hatırlamıyorum ama ben de bekarken bi oyle olmuştum, çalıştığım yerde endoskopi falan da yoktu ,ilaçla da çözüm bulamayıp, 51 kiloya düşmüştüm hayatımda ilk defa ,korkunçtu .Sonra geçti kendi kendine .Başka bir şehre tayini çıkınca endoskopi yaptırdım, geçirilmiş ülser demişti doktor başka da şikayetim olmadı çok şükür.
Çabucak geçer seninki de insallah
Yaz çok uzak yaaGunaydin canim aynen beterin beteri var.
Biz de telefonla arıyorlardı gitmeyince. Lise de böyle bir şey yok heralde.
Ben de 6.30 ta kalkıyorum. Zor geliyor ama sağlık olsunakışa bırakmak lazım
Yaza gün satıyorum şimdiden, sayılı gün çabuk gecer
Günaydın ay buraya bile olsa şikayet etmeyeceğimkonum güncellenmedi diye servisi kaçırdık biz bıraktık sabah sabah beterin beteri varmış . Erken kalkıyorum diye söylenmek yok
vallahi bende bilmiyorum. Çocuk hasta olursa müdür yardımcısını okuldan arayacakmışız. Çocuklar gruptan yazıyorlar sabah biraz geç geleceğim beni yok yazmasın öğretmen diyeGunaydin canim aynen beterin beteri var.
Biz de telefonla arıyorlardı gitmeyince. Lise de böyle bir şey yok heralde.
Ben de 6.30 ta kalkıyorum. Zor geliyor ama sağlık olsunakışa bırakmak lazım
Yaza gün satıyorum şimdiden, sayılı gün çabuk gecer
Ne yazık ki ister istemez insan kafasına takıyor. Düşünmek istemesen de olaylara şahit olduğunda gece uykularına da giriyor. Anlatılanları da dinlememek gerekiyor. Ne kadar az şey bilirsen kafana o kadar az takılıyor.Yok canım yaptırmadım
İlaçlardan sebep olduğunu düşünüyorum
Çok sık başım ağrıyor ilaç içiyorum onlar da mideme zarar veriyor
Gece yine uyuyamadım sabah uyudum biraz
Şimdi yine baş ağrısı oldu
Ben yazın da akrabalarla ilgili kötü şeyler yaşadım hala dedikodularını duyuyorum
Onlar artık beni çok etkiliyor
Babamla konuşup hepsini hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum
Eğer babam da tercihlerini onlardan yana kullanırsa anneme boşanmasını söyleyeceğim
Çünkü o da yoruldu sürekli şikayet ediyor arkasında destek yok diye katlandı bunca sene
Ben artık katlansın istemiyorum babam üç kuruş emekli maaşını alıp isterse kardeşleri ile yaşayabilir ya da onlara artık kesin sesinizi diye huzurla annemle yaşayacak
Çok düşündüm başka çıkış yolu yok
Bunlar hasta ediyor kızlar beni
Ne kafamı toplayabilirim ne evime eşime çocuğuma odaklanabiliyorum
Gece kalktım alt kata indim eşim yanında göremeyince geldi soruyor neyin var diye
Söyledıklerini yaptıklarını eşime anlatıyorum o kadar utanç verici ki
Babamın hatrı için her yaptıklarına söylediklerine hem annem hem kardeşlerim ve ben sustuk artık gerçekten yorulduk
Çokca yazdım kızlar kusura bakmayın öyle işte sebep bu aslında
Evet ama annen olunca sesinden bile anlıyorsunsöylenmek yok o zaman
vallahi bende bilmiyorum. Çocuk hasta olursa müdür yardımcısını okuldan arayacakmışız. Çocuklar gruptan yazıyorlar sabah biraz geç geleceğim beni yok yazmasın öğretmen diye
Buna da alışırız inşallah.
Ne yazık ki ister istemez insan kafasına takıyor. Düşünmek istemesen de olaylara şahit olduğunda gece uykularına da giriyor. Anlatılanları da dinlememek gerekiyor. Ne kadar az şey bilirsen kafana o kadar az takılıyor.
Ooy ben de öyle çok kafama takardım. Kafamda döner dururdu ,söylenip dururdum. Geceleri uykum kaçardı.Yok canım yaptırmadım
İlaçlardan sebep olduğunu düşünüyorum
Çok sık başım ağrıyor ilaç içiyorum onlar da mideme zarar veriyor
Gece yine uyuyamadım sabah uyudum biraz
Şimdi yine baş ağrısı oldu
Ben yazın da akrabalarla ilgili kötü şeyler yaşadım hala dedikodularını duyuyorum
Onlar artık beni çok etkiliyor
Babamla konuşup hepsini hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum
Eğer babam da tercihlerini onlardan yana kullanırsa anneme boşanmasını söyleyeceğim
Çünkü o da yoruldu sürekli şikayet ediyor arkasında destek yok diye katlandı bunca sene
Ben artık katlansın istemiyorum babam üç kuruş emekli maaşını alıp isterse kardeşleri ile yaşayabilir ya da onlara artık kesin sesinizi diye huzurla annemle yaşayacak
Çok düşündüm başka çıkış yolu yok
Bunlar hasta ediyor kızlar beni
Ne kafamı toplayabilirim ne evime eşime çocuğuma odaklanabiliyorum
Gece kalktım alt kata indim eşim yanında göremeyince geldi soruyor neyin var diye
Söyledıklerini yaptıklarını eşime anlatıyorum o kadar utanç verici ki
Babamın hatrı için her yaptıklarına söylediklerine hem annem hem kardeşlerim ve ben sustuk artık gerçekten yorulduk
Çokca yazdım kızlar kusura bakmayın öyle işte sebep bu aslında
Havanın güneşli ve sıcak olması gerekiyorYaz çok uzak yaa
Önce yakın zamanı gözleyelim
Ara tatil 15 tatil bayram zamanları filan
Aa devamsızlık için bilmiyordum. Biz de henüz bir şey söylenmedi. Ama okuldan siz olmadan yollanıyor dediler. İzin verdikleri olmuyor. Bizim de kartla giriş, gitmezse mesaj geliyor.söylenmek yok o zaman
vallahi bende bilmiyorum. Çocuk hasta olursa müdür yardımcısını okuldan arayacakmışız. Çocuklar gruptan yazıyorlar sabah biraz geç geleceğim beni yok yazmasın öğretmen diye
Buna da alışırız inşallah.
Ne yazık ki ister istemez insan kafasına takıyor. Düşünmek istemesen de olaylara şahit olduğunda gece uykularına da giriyor. Anlatılanları da dinlememek gerekiyor. Ne kadar az şey bilirsen kafana o kadar az takılıyor.
Ay evet ben de sana anlatmasın diyecektim ama annen de mecbur sana anlatıyor, paylaşıyorEvet ama annen olunca sesinden bile anlıyorsun
Uzaktayım görüşmüyorum konuşmuyorum
Yazın anneme gidince utanmadan çıkıp geliyorlar
Yok olup gitsinler gerçekten bunu diliyorum artık
Çoğu şeyi anlatmıyor aslındaAy evet ben de sana anlatmasın diyecektim ama annen de mecbur sana anlatıyor, paylaşıyor
Cogu akraba böyle malesef. Eşime diyorum ki ,ona sinir ol buna sinir ol ,etrafta kimse kalmayacakama gerçekten ayıp ediyorlar.Su an gerçekten çoğunu takmiyorum.
Yasak elma dizisi vardı. Çoğu diziler de böyle ya. Arkadan yalan dolan her şey, yüzüne gulya dedim böyle olmak gerekiyor heralde.
Midene dikkat et, hiçbir şey senden önemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?