- 7 Nisan 2016
- 1.455
- 2.717
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #4.661
Meb kitabından yapılıp yapılmadığını anlamak için sorabilirler açık vermemek lazım evet işliyorlar derim ben olsam ki gecen sene işledi benim oğlumun okulu .Kızlar benim küçük özel okulda. iki haftadır müfettiş var okulda.Yarın benimle görüşecekmiş. Rastgele bir veli seçmiş. Ne soruyorlar bilgisi olan var mı acaba
Okulda deneme sınavları oluyor. Olmuyor diyemem ki. Bana okulla ilgili soru mu sorar acaba
yardımcı kaynakta aldırıyorlar.
Bilmiyorum maalesef ,sistem değişir gecen yıl 9 olanlarda müfredat da değişti. Ama klasik olmaz ,olamaz okunması, adil.puanlanmasi mümkün değil.BelkiUmutyeniden biliyordur
Test şeklinde olmayacak mı dedi yani
Açık uçlu soru daha önce denendi mi
Bu kadar mı aynı olurBenim oğlum çok boşladı sanki ,okulu çok sevdi benimsedi ama bir yatış hakim .
Arada minicik matematik ödevi oluyor ,hazırlık sınıfı için bir kaynak da yok öylece kalıyor.
Bugun biraz kelime çalıştı ingilizce ben hallediyorum diyor .Arada quiz oluyorlamis ama sonuç belli olmadı dedi .Paragraf kitabi almıştım onu denedi günlük o da zor geldi çok yanlış çıkardı ben de baktım gerçekten zor ,biraz seviyesi ileri olmuş galiba
Bırak onu başka bir kitap sorup alalim dedim öyle kaldı.
Günlük kitap okuyor sadece o düzenli gidiyor diyebilirim .
Hafta sonu okul ,ingilizce ,almanca ve akıl zeka oyunu dersi olan bir kurs açtı ona başlayacak cumartesi günleri. Gönlü yoktu ama razı ettik .
Almanca zor pek sevmedim ,edebiyat iğrenç bir ders diyor
Bu hafta beni zorladı biraz ,ben de hangisi doğru bilemedim serbest bırakıp tokezlemesini bekleyeceğim galiba .
Diğer türlü ben yoruluyorum .
Hasta oldum bu hafta soğuk algınlığı üstüne boynum tutuldu .
Küçüğe günlük odev ,test veriyorum büyüğe ısrar edemiyorum çünkü ne yapılması gerektiğini de tam bilmiyorum .
Arada kelime çalış, cumartesi kurs ,kitap oku şimdilik bu kadar ama yetersiz gibi hissediyorum .
Bilgim yok maalesef. Eski velilerden tanıdığınız varsa onlara sorabilirsiniz belki.Arkadaşlar merhaba
Okulumuzun 2024 ve 2025 yılı LGS başarısini öğrenebileceğmiz bir yer var mı? İlce milli eğitim müdürlüğüne mail göndersem bilgi verirler mi acaba. Teşekkürler
Kendi başlarına öğreniyorlarsa güzel. Bizde 5.sınıfta Almanca çalışıyordukSalut (selü)biraz havalı giriş yapayım Fransızca selam vereyim
Biz de Fransızca var. Almancaya bile biraz aşılayıp ama Fransızca hiç aklımızda yoktu.
Benzer kelimeler de cok varmış sanırım ama dün kelimeleri deftere yazayim ordan sen tekrar et dedim. Yazılısı zor, okunuşu zor .
Kurs falan da yok okulda. Kizim youtube ,podcast,dualingo destekle diyorum ama henüz bir şey yapmıyor.
Yapsın diye ben de Fransızca öğrenilemeyen sanirim
Ay ceyceyin sesi çıkmıyor merak ettim
Yok ingilizce hazirlik yanında ek dil Fransızca. Suan da sırf derste gördükleri ve ödevler. Disaridan destek şart. Ama kendi çabasıyla bir şeyler olur gibi .Kendi başlarına öğreniyorlarsa güzel. Bizde 5.sınıfta Almanca çalışıyorduk
İngilizce,almanca, fransızca mı var? 3 dil
evet sabah bende yazacaktım H Heytttt be hiç sesi çıkmıyor. Okuyorsan gel ceycey daha senle konuşacaklarımız yarım kaldı
Çok doğru kendileri istedikten sonra her şeyi başarabilirlerYok ingilizce hazirlik yanında ek dil Fransızca. Suan da sırf derste gördükleri ve ödevler. Disaridan destek şart. Ama kendi çabasıyla bir şeyler olur gibi .
Biz de bir ara Almancaya bakmistik. Yegenimin arkadaşı bil. Mühendisliği bitirdi ama kendi kendine Korece öğrenip, o dil üzerinden suan mesleğini sürdürüyor.
İsterse her seyi yapabilir her insan bence
Calışmasını etkileyen şeyler de bana göre ogretmeni sevecek,(bazı öğretmenler dersten soğutuyor malesef)
Arkadaşları da ilgiliye, cocuk ben de yaparım diyor.
Çok geçmiş olsun genel itibariyle gözlemlediğim hazırlıkta hocalar da rahat çocuklar da öyle bizim de yarım sayfa mat ödevi şaka gibi ama kitap listesi verildiyse edebiyatçı üç liste yapmış bunu tuttum açıkçası herkesin zevki başka ama size uyanı alın bol bol bu sene kitap okuyacağız demiş seneye bu günleri çok arar bizimkiler temel atma senesi 9 da asılBenim oğlum çok boşladı sanki ,okulu çok sevdi benimsedi ama bir yatış hakim .
Arada minicik matematik ödevi oluyor ,hazırlık sınıfı için bir kaynak da yok öylece kalıyor.
Bugun biraz kelime çalıştı ingilizce ben hallediyorum diyor .Arada quiz oluyorlamis ama sonuç belli olmadı dedi .Paragraf kitabi almıştım onu denedi günlük o da zor geldi çok yanlış çıkardı ben de baktım gerçekten zor ,biraz seviyesi ileri olmuş galiba
Bırak onu başka bir kitap sorup alalim dedim öyle kaldı.
Günlük kitap okuyor sadece o düzenli gidiyor diyebilirim .
Hafta sonu okul ,ingilizce ,almanca ve akıl zeka oyunu dersi olan bir kurs açtı ona başlayacak cumartesi günleri. Gönlü yoktu ama razı ettik .
Almanca zor pek sevmedim ,edebiyat iğrenç bir ders diyor
Bu hafta beni zorladı biraz ,ben de hangisi doğru bilemedim serbest bırakıp tokezlemesini bekleyeceğim galiba .
Diğer türlü ben yoruluyorum .
Hasta oldum bu hafta soğuk algınlığı üstüne boynum tutuldu .
Küçüğe günlük odev ,test veriyorum büyüğe ısrar edemiyorum çünkü ne yapılması gerektiğini de tam bilmiyorum .
Arada kelime çalış, cumartesi kurs ,kitap oku şimdilik bu kadar ama yetersiz gibi hissediyorum .
MEBİ için kayıtta para almışlardı bizden 5 sene MEBİ üyeliği diye açıp bakamadım daha inceleyeyim
Kizlar söyle bir sey gördüm. Lise için uygun mu bilmiyorum ama bir bakalım küçük çocuklarımız için de
Aa ben yeni gördüm. Kizima da yolladım şimdi, ogretmen söyledi indirdim dedi.MEBİ için kayıtta para almışlardı bizden 5 sene MEBİ üyeliği diye açıp bakamadım daha inceleyeyim
Dualingonun max diye aile paketi var 5/6 kullanıcıya kadar ben bile Almanca ikinci aşamaya geçtim amaSalut (selü)biraz havalı giriş yapayım Fransızca selam vereyim
Biz de Fransızca var. Almancaya bile biraz aşılayıp ama Fransızca hiç aklımızda yoktu.
Benzer kelimeler de cok varmış sanırım ama dün kelimeleri deftere yazayim ordan sen tekrar et dedim. Yazılısı zor, okunuşu zor .
Kurs falan da yok okulda. Kizim youtube ,podcast,dualingo destekle diyorum ama henüz bir şey yapmıyor.
Yapsın diye ben de Fransızca öğrenilemeyen sanirim
Ay ceyceyin sesi çıkmıyor merak ettim
Maalesef eski veli tanımıyorum. İlçe MEB'e mail gönderdim bakalım ne yanıt gelecek..Bilgim yok maalesef. Eski velilerden tanıdığınız varsa onlara sorabilirsiniz belki.
okulunu mu değiştirmek istiyorsunuz? Memnun değil misiniz okuldan? Kaçıncı sınıf?Maalesef eski veli tanımıyorum. İlçe MEB'e mail gönderdim bakalım ne yanıt gelecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?