- Konu Sahibi GlamourGaze
-
Ya gelen bir soru vardı çok güldüm oğlu okul denemelerin de 400 yapıyormuş Sinan kuzucu da full Neslihan hoca da bir kaldıNeslihan hocanın yayınının sonunda yetiştim, tam vedalasiyordu .
Bakayim kaydetmiş mi ?
Aslında dediği doğru, benim oğlum Ozdebir de toder de daha iyi yapıyor diğerlerine göre .
Ben onlar büyük sinav diye daha dikkatli oluyor odaklanıyor diye yorumlamistim.
Ama soruların daha açık, anlaşılır olmasının da payı vardır tabii ki .
Herkesin gerçek sinav ,Ozdebir töder sonuçlarına yakın oluyor demesi de bundan olabilir .
Hepsi iyi tamam da Sinan Kuzucu yu napacagiz
Meb e en yakın sinav diyorlar ama sonuçlar kötü diğerlerine göre .
Az kaldı inşallah, hepimiz 3 ay sonra rahata ermiş, bu defa yuzdelik tahmin etmeye uğraşacağız.
Kolaylıkla insallah
Kafamız karışıyor işte dün bir hocayı dinledim geçen sene çocukların en büyük handikapı derece beklenen en kolay sorularda takılıp kalmaları dedi işte o ayarı tutturma farklı kalıpları görsün dedikçe böyleBen de acaba zor kaynaktan sürekli soru çözmek yanlış mı diye düşünüyorum.
Fenomen B leri beğeniyorum ,oğlum da Sinan Kuzuculari seviyor .
İsem in kitapları da güzel bana göre.
Hafta sonu girdiği fenomen deneme sınavında, örnek sorulara benzer sorular vardı ben beğendim.
Oglum Fen i zordu dedi ama bence tam ayarindaydı.
Fen hocası hep zor kaynaktan çözme demis oğluma.
Paraf mor da zor bence .Ben en çok fenomenleri seviyorum
Hiz bizde de var Türkçe paragraf ve matematik .
Paragrafı hic sevmedi çözmem dedi bıraktı.
Matematik ve Türkçe yi yine arada ekliyorum aralara .
Benim oğluma da hocaları kolay denemelerde yapamıyorsun kazanim sorusu coz bolca demis özellikle Fen de .Ama o yapamadığı sorunun ya çok zor olduğunu iddia ediyor ya da aaaaa tamam tamam anladım deyip yüzüne bakmıyor
Ankara nin paragrafı bitti ,matematiği yok ,feni de bitmek üzere sanırım.
Onu seviyor
Genelde dedikleri çıkıyor
Genel bir analiz yapmış bu hoca Türkiye ortalamasından çıkarak fen ve Türkçe belirleyici diyor yeni konular geldikçe bizim fen düştü 20 yapardı şimdi 15 yapıyor/17 yapıyor yine sever umarımsizin için de meb kazanımlar fayda sağlayabilir belki bizim üçünde de aynı ortalamaya getirdiği için birine daha fazla bakalım şansı kalmadı
matematik daha insani seviyeler de sorulmaya başlandı diyor okulların zaten lgs ortalaması belliyken çocuklarımız yine iyi emek veriyor
Oğlum da sevemedi onuKafamız karışıyor işte dün bir hocayı dinledim geçen sene çocukların en büyük handikapı derece beklenen en kolay sorularda takılıp kalmaları dedi işte o ayarı tutturma farklı kalıpları görsün dedikçe böyleAnkara güçlendiren Türkçe fen de iyi hızın da tüm serisi var bizde bilfen protesti sevemedik Türkçe bir çözmeye kalktı midem bulanıyor dedi tamam kalsın dedim
Okuyunca eski anılarım canlandıLgs kılavuzu yayimlanmis.
2 11 Nisan başvuru
4 haziran sinav giriş belgeleri verilecekmiş
15 haziran sinav
11 Temmuz puan belli olacakmış
Sonra tercih v.s derken 4 Ağustos galiba yerleştirme sonuçları
Hepimize hayırlı olsun ,kolaylıkla gönüllerimizin gecen olsun inşallah
Maşallah çok iyiBenim oğlum bazen 150 ,bazen 100,çok nadir 200 çözüyor. Fazlasına da zaman kalmıyor zaten .
Bu 300 400 soru çozenler gibi değil.
Ama sürekli aynı kaynaktan çözmüyor degisik kaynaklar ayarlıyorum.
Eger zor kaynaktan verirsem soruları ina göre sayıyı azaltıyorum.
Cuma günü hiç çözmüyor okul sonrası dershanesi var gelince de akşam oluyor .
Hafta sonu da deneme varsa başka çözmüyor dershanede olduğu kadar .
Yeterli aslında ah bi yanlış sorularına donse .
Denemeleri de fena değil kendi hedeflediği okul gibi 490 larda değil ortalaması.
460 470 480 lerde oluyor ortalaması 476 falandı sanırım son 10 sinav .
Son 2 3 ay bi patlama yapmaz sınavda da ekstra bi heyecan stres olmazsa bu civarda gelir diye düşünüyorum. Hayirlisi bakalim ,Allah hepsinin emeklerinin karşılığını almak nasip etsin inşallah
Amin inşallahOyle gerçekten çok emek veriliyor ,bi de anlık bir heyecan,stres ,panik durumunda her şey yerle bir olabilir durumu var .Allah yardımcımız olsun .
Sen elinden geleni yapıyorsun olmazsa da olan okullara bakariz en kötü not ortalamasıyla girersin bi okula ,elinden geleninyap yeter diyorum stres yapıp baskı hissetmesin diye ama ne kadar etkili bilmiyorum .
Sinav sonuc açıklanacağı belli oldu hemen temmuz başı bi tatil yapalım yer bulalım dedim.bugun .
Aciklanmayi beklesek ya ya iyi olmazsa dedi .
Elinden geleni yapıyorsun ya sonuc önemsiz o tarihten sonra dedim ,bi gülümsedi.
Cok üzüldüm nasil baskı hissettiyse tatile bile sevinemedi önce.
Ama kararlıyım sinav sonrası sonuc ne olursa olsun ,süreçte elinden geleni yaptığını söyleyip tatile odaklanacagim. Zaten o ana odaklanmasak da elimizden bir şey gelmeyecek .
Bu sürecin sonunda yüzü gulenlerden olalım inşallah.
Sizi takipteydim okulunda umarım oğlunuz çok mutludurGenelde dedikleri çıkıyor
Oğlumum yanlışarı da fen ve Türkçeden
Matematik eski sınavlara göre daha kolay
Bu sene de 2024 benzeri olma ihtimali var
150/200 çözüyor bizim ki Neslihan Çopur Mayısta istemeseler de 300/400 bandında olacaklar denemeler vs kurs okullarda artacak zaten o sayılar mayıs da başlar demişti sayıdan ziyade sindirerek çözmesi her çocuğun ayrı kapasitesi deMerhaba hanımlar, birşey soracağım lgs kazanmış hatta 500 tam puan almış çocukların videolarını izliyorum ...
Günlük en fazla 100 soru çözdüklerini söylüyorlar hatta 50 ,80 soru çözen çocuk var..... elbette önemli olan anlayarak çözmeleri ama lgs öğrencisi için günlük 100 soru az değil mi ? Sizin çocuklar ortalama kaç soru çözüyorlar? Çok kaynaktan çok soru görmek iyidir.
Amin aminOyle gerçekten çok emek veriliyor ,bi de anlık bir heyecan,stres ,panik durumunda her şey yerle bir olabilir durumu var .Allah yardımcımız olsun .
Sen elinden geleni yapıyorsun olmazsa da olan okullara bakariz en kötü not ortalamasıyla girersin bi okula ,elinden geleninyap yeter diyorum stres yapıp baskı hissetmesin diye ama ne kadar etkili bilmiyorum .
Sinav sonuc açıklanacağı belli oldu hemen temmuz başı bi tatil yapalım yer bulalım dedim.bugun .
Aciklanmayi beklesek ya ya iyi olmazsa dedi .
Elinden geleni yapıyorsun ya sonuc önemsiz o tarihten sonra dedim ,bi gülümsedi.
Cok üzüldüm nasil baskı hissettiyse tatile bile sevinemedi önce.
Ama kararlıyım sinav sonrası sonuc ne olursa olsun ,süreçte elinden geleni yaptığını söyleyip tatile odaklanacagim. Zaten o ana odaklanmasak da elimizden bir şey gelmeyecek .
Bu sürecin sonunda yüzü gulenlerden olalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?