2025 LGS Anneleri

Ara dersleri hic demiyorum hele ingilizceler bomboş gerek yok vakit kaybı diyor ama arada ara derslerden de yanlış çıkarıyor.
Bayram tatilinde sadece Bayram boyu dershane yok ,evde olduğu günler yarım kitapları vereceğim coz diye bakalim iyice delirmezsek evde
Gün geçtikçe benim de gücüm tükeniyor Allah yardımcımız olsun .
Ne dua okuması varsa ona sardım bu ara Salati Tefriciye falan bitirdim .
Haziran 15 i iple çekiyorum

Allah güç kuvvet versin
bende tefriciye hatmi yapıcam adak da adadık Allahım ne biçim psikoloji böyle bu sene biterse 6 sene kapanacak bizde lgs defteri

Gözünüz aydın darısı bize olsun artık çalışmalar sonuç versin inşallah.
Bizimde hep yarım yeni kaynak istiyor ama elinde yığınla kaynak var bende size sorayım fenomen ikiz soruları nasıl bilirsiniz tabi bana kalsa sinan kuzucu meb setini alalım diyorum ikiside olsun diyor ama bitiremicek biliyorum

İkiz soruları almadık biz ama fenomen ben çok beğeniyorum. Meb sorularını almadık Sinan Kuzucunun .
Yine fenomen ornek soruları fasikül fasikül çıkarmış onu alıp azar azar cozdurmek niyetim yanlışına hemen dönüp öğrenir diyorum .Ama son 1 ay falan .

Fenomenin fen kitabı var onu seviyor ikiz sorularıda istiyor ama elindeki kaynakları eritmesini istiyorum sürekli yeni kaynak alıp çözmek istiyor ama ilerletmiyor sanırım en büyük sorunumuz bu

Neslihan Çopur hoca paylaşmış bugün izledim daha öneri olarak çok beğendim ellerine sağlık hocaların demiş
Fenomen ikiz sorular
Günay bumerang
Startfen 32li branş denemeleri

İnstegram da paylaşmış izlemek isterseniz

Bende şimdi çözülecek mor Praf set ileri seviye çözer mi bilmiyorum
Nartest hoca istediği için aldık
Bumerang branş denemeleri hafiften başladı çözmeye

Sinan kurucu aldık dönem başında o branş denemesi gibi düşünün ama ikinci dönemde ikinci doz olacak sanırım almayız biz onu tekrar

Teşekkür ederim bakarım
Sinan kuxucu ilk dozu hevesle aldırdı sonra çözmedi ama çözdürücem tekrar olmuş olur diye düşünüyorum 2. Doz konusunda kararsızım onun yerine meb s. Kuzucu almayı düşünüyorum

Birde şey tavsiye etmek istiyorum başlı kaynaklar ve yeni alacaklarınız da bizde ara dönem sömestr da dershane öncelikli çalışacağı konular işte olan denemelerdeki eksik raporu eşimle oturduk baktık akşam 1.5 aydır her kaynakta o konuları güncel soruları çözdükten sonra eskiye dayalı onları çözüyordur yüzde 20/30/40 olan başarı oranı 70/80 e çıkmış son 5 deneme de ben genel yansımıyor diye kendimi yiyip duruyordum ama böyle analiz hiç yapmamıştık eksikleri yükseltmiş hemde kitapları eritmiş oluyorlar eğer yapmıyorsanız naçizane tavsiyem başlı kaynağınız çoksa

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için güzel bi tevafuk oldu dün dersanedeki koç da eksikleriyle ilgili rapor gönderiyorum onları çalışmasını sağlayın dedi, biran önce yazılıların bitmesini bekliyorum

Biz de fenomen b, super b sanirim ,challenger kitaplari var,cogunluk Sinan kuzuda var Baslarda ankara yayincilik kullandi.

Benim kizim yanlislarina donmuyor.soru cozumune gitmiyor. Bu buyuk eksigimiz.
Dun sikildim deyip , ev de aoru cozmedi. Okulda cozdum anne dedi.

Sınav haftası birde dinlenme iyi gelir belki yanlışlara dönülse zaten bitirirler bu işi ben de kitapçığı isteyip kurstan arkasından koşturuyorum Ankara güçlendiren bizde de var bitmemiş daha fenomen a dan tek ders var hiç bakmadı bile

Rica ederim iyi denk gelmiş o zaman aynıyız çünkü sizle denemelere yansımıyor diye bizim içimiz içimizi yiyordu gece öyle baktık ne yapmış raporu diye sonuçlara bakınca ilerleme yok gibiydi ama o eksik raporda onlarda yol kaydedilmiş
Hemde çok dillendirmiyor ergenuslar ama kitap bitirdim diye de bir havaları oluyor o kadar söylenseler de

Bilfen okuluna tam bursla(dersleri cok iyi yani) giren bir tanidigim var. Fenomenin tum derslerini almislardi ,okulun basinda.
cozmesini saglayin.

Rapordan sonra ne kadar sürede netlerde fark oldu?
Zaten en büyük sıkıntı ergenus halleri ayy elimizde olsa ergenliği lgsden sonraya alsak

Rapordan sonra ne kadar sürede netlerde fark oldu?
Zaten en büyük sıkıntı ergenus halleri ayy elimizde olsa ergenliği lgsden sonraya alsak
22 Ocak da raporu verdiler bize ama 21 Ocak Günay denemesinde bir atak yapmıştı dengesizdi zaten denemeler
diğerlerine göre ama son iki deneme yani 5. Deneme de farkedildi yada biz bakmadık şimdiye kadar bize kasımda da verilmişti o eksik raporu ah ah o zaman kendi haline bıraktım çözüyorum dedi
Planlı geçmemiştik yine yeni kaynaklardan çözecek o 70/80 e yükseldiği konuları tek yerinde Sayan cümle öğeleri kalmış belki yeni soru gelmedi ondan sonraki denemeler de inanın faydasını görürsünüz Prof koçlar da öyle yapıyor deneme analizi dedikleri şey deneme açıp eksik olduğu soru değil de konuya ödevlendirme yapıyorlar zaten sınavları da biterse çocukların önünde son 2 ay kalıyor çok şey başarabilirler de şimdiye kadar ki emeklerini yok ededebilirler
Net bu haftaki denemeler de söylerim isterseniz

toder ve Özdebir e girecek son iki bizim Okyanus yayınları ve Muba şöyle bir gerçekte var bizim ki bunların soru kalıbına alışıkta daha üst versiyonu okyanusun okulda giriyor muba da zaten kursun soru çözüm seti esas bu hafta belli olur

Bize sürekli yapamadığı soruları çözsün denildi ama ondada pek fayda göremedik analiz ilkkez gönderildi bundan çok ümitliyim çok faydalı olacak gibi. Dediğiniz gibi 2 ayda herşey olabilir umarım en güzelleri olur biz annelerde sevinçlerimizi paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…