- 10 Nisan 2014
- 43.446
- 115.764
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
Asıl bu yüzden iyi lise peşindeyiz ya. Okumak da gözü olan çocuklarda şiddet daha az çünkü. Hergün evde bekleyemeyiz endişeyle. Bugün çocuklar eve sorunsuz dönecek mi diye?Fanus a elimden gelse
elimden gelse fanusa koymak isterdim ben liseden çok korkuyorum hep evimize yakındı okulları yada biz taşındık okullar bölgesine şimdi hem kazansın istiyorum hem de dış dünyaya açılacak yoluydu ortamıydı Rabbim tüm çocuklarımızı korusun
Kesinlikle öyle kursu özel dersi koçu herşeyi yaptık hala da devam sırf sorunsuz bir ortam olsun diye ama geçen gün izlediğim program beni mahvetti Oğuzhan uğur Ahmet minguzzi okul ortamıyla bitmiyor maalesef büyük şehirlerde işte benim ki de normal değil farkındayımAsıl bu yüzden iyi lise peşindeyiz ya. Okumak da gözü olan çocuklarda şiddet daha az çünkü. Hergün evde bekleyemeyiz endişeyle. Bugün çocuklar eve sorunsuz dönecek mi diye?
Haklısınız keşke sadece okulla bitseKesinlikle öyle kursu özel dersi koçu herşeyi yaptık hala da devam sırf sorunsuz bir ortam olsun diye ama geçen gün izlediğim program beni mahvetti Oğuzhan uğur Ahmet minguzzi okul ortamıyla bitmiyor maalesef büyük şehirlerde işte benim ki de normal değil farkındayımama umarım toplum da düzelir diye umut dua
Süre azaldıkça şu sınava çocuk rahatlıyor ben strese giriyorum resmendoktoruna sordum dikkat eksikliği için bazen basit soruları dikkatten kaçırıyor birkaç vitamin desteği yazdı faydasını görür müyüz bilmiyorım
Valla o kadar ince dusundugumde kafayi yiyorum. Toplum olarak ,daha kotu mu olduk, yoksa hep vardi da gormuyor muyduk?Kesinlikle öyle kursu özel dersi koçu herşeyi yaptık hala da devam sırf sorunsuz bir ortam olsun diye ama geçen gün izlediğim program beni mahvetti Oğuzhan uğur Ahmet minguzzi okul ortamıyla bitmiyor maalesef büyük şehirlerde işte benim ki de normal değil farkındayımama umarım toplum da düzelir diye umut dua
Süre azaldıkça şu sınava çocuk rahatlıyor ben strese giriyorum resmendoktoruna sordum dikkat eksikliği için bazen basit soruları dikkatten kaçırıyor birkaç vitamin desteği yazdı faydasını görür müyüz bilmiyorım
Kesinlikle öyle kursu özel dersi koçu herşeyi yaptık hala da devam sırf sorunsuz bir ortam olsun diye ama geçen gün izlediğim program beni mahvetti Oğuzhan uğur Ahmet minguzzi okul ortamıyla bitmiyor maalesef büyük şehirlerde işte benim ki de normal değil farkındayımAsıl bu yüzden iyi lise peşindeyiz ya. Okumak da gözü olan çocuklarda şiddet daha az çünkü. Hergün evde bekleyemeyiz endişeyle. Bugün çocuklar eve sorunsuz dönecek mi diye?
İşte sıkışık hissediyorum değeri beş para etmeyecek okullara bazen sırf ortam güvenli diye gönderiyoruz yeri geliyor burada okudum seviye sınıfı yapmış bazı okullar ne güzel çok şubeli bir okul bizim ki biz lgs okulu değiliz liselerimize kim gelecek mantığı 4 işlem yapamayan çocuklar var bizde oğlum onların yanında gereksiz bir özgüvene sahip oluyorValla o kadar ince dusundugumde kafayi yiyorum. Toplum olarak ,daha kotu mu olduk, yoksa hep vardi da gormuyor muyduk?
Her anne evde cocugunu guzel yetistirecek ama burda bir derdim var da konulari goruyorum. Yetistirecek ortam yok.
Bari okulda olsun diyoruz ki, bence cok etkili olur.
Ama herm esitlik yok, hem de caba yok.
Toplantiya gidiyorum, ogretmenler diyor cocuklar cok konusuyor. Ders sinifta ogrenilir aslinda ama cok caba lazim.
Yoruldum bu ulkenin sorunlarindan .
Ceycey benim oğlan arada çıktığında çocukların hepsi çok kolay diyorduYüksek puan alacak rakiplere o gün müshilli şeker falan dağıtalım. Cırcır olurlarsa rakip eleriz
Bizim en iyi okul Ankara fen . Tüm Türkiye’den yazacaklarmış pansiyonlu diye. Nedemmm bennnn nedemmm benCeycey benim oğlan arada çıktığında çocukların hepsi çok kolay diyordu
O an ben de düşündüm
Baya yüksek puanı oranın biliyorumBizim en iyi okul Ankara fen . Tüm Türkiye’den yazacaklarmış pansiyonlu diye. Nedemmm bennnn nedemmm ben
Pek mümkün görünmüyor şu an. Bir altlara bakınıyoruzBaya yüksen puanı oranın biliyorum
İnşallah olur
Biz elendikAnkara cıs kavga gürültü eylem var. Yazmayın kendi şehrinizde kalınnn
Hedef yüksek olsun daPek mümkün görünmüyor şu an. Bir altlara bakınıyoruz
Robert falan mı düşünüyor. İyi ki burada yokkkkk . ÖdeyemezdikBiz elendikistanbuldayız ama Anadolu yakasında seçeceğimiz iki üç tane okul rakip sonsuz gibi Japonya diye ergenler de takıntı var diyorum 490 üzerü al ancak götürürüm o diyor rezervasyon yap artık üç sene kredi kartı öderim ikimiz de yaş tahtaya basmıyoruz hayır dese tamam başarıcam demiyor eşek gazla da olmuyor bizde
Ay yok ya onlar bizim ucundan geçmiyor o puanı alamam diye kafasında canım alamasa da alacağım diye hedeflese Kadıköy Anadolu Atatürk fen en düşük de validebağ fen baktık geçen yaz gs lisesine götürdüm bu ne be bu kadar yol mu çekilir insanın hayatı biter yollarda diyor işte çocuğun hedefi olmalı bizde yokRobert falan mı düşünüyor. İyi ki burada yokkkkk . Ödeyemezdik
Oğlumun bir arkadaşının puanı yetiyordu orayaRobert falan mı düşünüyor. İyi ki burada yokkkkk . Ödeyemezdik
Böbreklerimiz kalsın .Oğlumun bir arkadaşının puanı yetiyordu oraya
Ama o kadar yüksek bir fiyat istemişler ki vazgeçmişlerdi
Puanın yanın da bide ödemesi mi var ay hiç bilmiyordumOğlumun bir arkadaşının puanı yetiyordu oraya
Ama o kadar yüksek bir fiyat istemişler ki vazgeçmişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?