2025 LGS Anneleri

Dershane vs gidiyorlar mı? Bizim okul dershaneye karşı çıktı netleri düşer yorulur diye. Dinlemedim yazdırdım . Doğru karar mı değil mi emin değilim

Fenomen iyi yayın. Biz cuma bir deneme pazar da bir deneme olmak üzere haftada 2 denemeye giriyoruz. Başka dershaneler vs girmiyoruz . Zaman yok

Gidiyor benim oğlum, sadece okulla yapamazdı, ozel ders aldırıp deneme kulübüyle hallederiz diyordum ama geçen yıl salinca dershaneye gönderdik.
Yorucu oldu ama iyi geldi benim oğluma, dershanede iyi yapınca inandı kendine .
Okul da yarından itibaren seviye sınıfı gibi bisey yapti ,deneme ve soru ağırlıklı gidecekler .
Deneme kulübü, arada ozel ders ,dershane ,okul ,dualar ,tefriciyeler ,her tuşa basıyoruz bakalim

Çok iyi. Biz de seviye sınıfı sene başından beri var okul da . Mat a önyargısı var . Onu da özel dersle bayağı çözdük. Konuları biliyor soru çözme de yapamıyordu 13 net i çıkamıyordu

Türkiye birincileri olacaklarla aynı sınıftayım ben niye hepsini yapamıyorum diye depresyona giriyor , çıkarıyorum, haftaya ki denemede gene aynı döngü. Dershane de ilk 3 de ama okulda durum vahim

Benim oğlan süper matematik netleriyle başladı, Türkçe yerlerdeydi, herkesi zor dediği sınavlarda matematiği fulluyor Türkçeden dokuluyordu.
Dedik kesin sayısal kafa bu çocuk Türkçe kolay hallolur
Türkçeyi toparladı bu defa fen battı ,Türkçeler fullendi, matematik stabil fen döküldü resmen ozel ders falan aldı.
Türkçe matematik iyi olsun da fen kolay toplanır dedik bu defa ama çok zor oldu .
Bu ara feni toparladı matematik hic olmadığı kadar düştü, ara dersler battı
Lunaparklarda bi oyuncak var ya canavar gibi bisey çıkıyor takmakla vurup içeri sokuyoruz .Tam girince başka bir yerden çıkıyor aynen ona döndük.
Boyle olunca da bi aralik tutturdu ama çok da artışlar olmadı, bakalim sınavda nasıl olacak ?

Öyle ya . Aynı durumlar. Türkçe dehasıydı hep full . Mat kötü. Son denemede mat bir boş 19 doğru Türkçe 3 yanlış oldu bu seferde. Feni de iyidir 6 yanlış yaptığını da gördük

Ama şöyle birşey var . Türkiye geneli denemeleri bazı çocuklar 1 gün önceden öğreniyor cevapları . Yani sonuçlar o kadar da objektif değil

Benimki hic depresyona falan girmiyor ,yaparim ya havasında kac alırsa alsın.
Arada sinirlenip bağırıyor yanlış çok olunca ve Fenerbahce yenilince maganda gibi .Heralde böyle atıyor stresini .
Bir kaygı, olur mu yetişir mi ,ya yapamazsam telaşı yok hic .
Hani çalışmadığın gün vicdan azabı çekiyorum musun diyorum yooo diyor .
Peki iyi çalıştığın gün kendinle gurur duyuyor musun ,rahat rahat yatıyor musun o gün diyorum .yooo oh be bitti diye seviniyorum diyor
Iyi mi kötü mü bilemedim .Insallah bu rahatlık sinav günü de devam eder de stresten yanlışlar yapmaz diyorum .

Umarım . Valla biz 450 ila 500 arası bekliyoruz. O kadar açık bir sıkala. Her şey olabilir o gün

Türkiye geneli sınavlarını da hangi dersten kac yanlış var diye yorumluyoruz artık .Yine sıralama merak ediyoruz ama dediğin gibi önce olan var ,kitapçığı sinavdan sonra veren kurumlar var .
Genelde iyi cocuklar giriyor sıralama o yüzden gerçek sinavdan daha geride olabilir diye söylüyorum.
Hangi dersten neyi yanlış yaptığına bak diyorum,yine heyecanlı oluyor sonuc beklemek büyük sınavlarda
Ozdebir de bizim okul kitapçığı internette soru çözüm yayınlanınca veriyor ,tam bir heyecan kac doğru kac yanlisi var onu bile bilmiyoruz .Çözüme de bakmıyor hatırlamıyorum, bakmayacağım diye .3 4 gün heyecanla bekliyoruz .

Doğru yapıyorsun. Kaç soru yapmış diye bakın diyor bizim de öğretmenlerimiz. Başka okullardan dershanelerden vs o soruları buluyorlar çünkü .

Puan da çok belirleyici olmuyor ki çok iyi çocuklar var .Yani o gün sadece kendinin ne yaptığı değil, diğerlerinin de ne yaptığı önemli oluyor .%1 e girseler kafamız rahat tatili geçirsek okul gezsek
Umarım sinav sonrası iyi haberler alıp veririz ,yarin okul var ben çıkmalıyım. Alt üst oldu tatilde uyku düzenim, yarin is basi .
Son çeyrek hepimize hayırlı olsun ,yorulmadan ,kırılmadan, kazançla geçirelim insallah ...

İnşallah. Aranıza katıldığıma sevindim. İyi geceler

1 soru 1 sayfa her ders iyi olmalı iyi lise için. Valla günde 300 400 soru çözen tanıdıklarım var . Biz 100 150 sorudayız hala
Kizim da oyle. . Ah bir planli calis, dersanenin soyledigi plana uy, gerisi hic onemli degil dedim

Millet telini birakiyor, bizim ki iyice sarildi.

Yok gercekten cocugun icinde olacak.

Yakin akrabalarim var, bazilari dersaneye gitmeden cok çalışıp kazaniyor
Digeri kitaplar bos, yine kazaniyor ama gercekten calissa neler yapacak demek ki.

Cocuklar da hakli gercekten zor ya. Egitim sistemi degisse , cok zor degil

Fanus a elimden gelse
Sabah onume dusen haberler. Biz cocuklarimizi nasil koruyacagiz
elimden gelse fanusa koymak isterdim ben liseden çok korkuyorum hep evimize yakındı okulları yada biz taşındık okullar bölgesine şimdi hem kazansın istiyorum hem de dış dünyaya açılacak yoluydu ortamıydı Rabbim tüm çocuklarımızı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…