- Konu Sahibi GlamourGaze
-
En uyduruk okullar 400/500 çekiyor gerçekten orayı düşünemiyorumOğlumun bir arkadaşının puanı yetiyordu oraya
Ama o kadar yüksek bir fiyat istemişler ki vazgeçmişlerdi
Ankara Fen bedavaPuanın yanın da bide ödemesi mi var ay hiç bilmiyordum
Beşiktaş Anadolu uzak mıEn uyduruk okullar 400/500 çekiyor gerçekten orayı düşünemiyorum
Kaç puan tabanı?Beşiktaş Anadolu uzak mı
Hiç baktınız mı
Çok güzel yeri
Çekmeköydeyiz biz bulunduğumuz yerde bir 450 lik proje okul vardı tavanı o olan onu da listeden çıkarmış MEB bu seneBeşiktaş Anadolu uzak mı
Hiç baktınız mı
Çok güzel yeri
İstanbul’u pek bilmiyorum. Umarım istediği yer gelirÇekmeköydeyiz biz bulunduğumuz yerde bir 450 lik proje okul vardı tavanı o olan onu da listeden çıkarmış MEB bu sene
Kadıköy Üsküdar Ataşehir üçgeninde baktık tabi Bizim bakmamız istememizle olmuyor
şu iki aylık süreçte hızlandırma açtılar gönderin orada daha disiplin sağlarım dedi onda da gaza gelmezse bilemiyorumtek emin olduğumuz bu okulun lisesine gitmeyeceğim emeklerinize yazık dedi kayıt görüşmesine bile gitmedik
Uzaklığı çok dert etmeyinÇekmeköydeyiz biz bulunduğumuz yerde bir 450 lik proje okul vardı tavanı o olan onu da listeden çıkarmış MEB bu sene
Kadıköy Üsküdar Ataşehir üçgeninde baktık tabi Bizim bakmamız istememizle olmuyor
şu iki aylık süreçte hızlandırma açtılar gönderin orada daha disiplin sağlarım dedi onda da gaza gelmezse bilemiyorumtek emin olduğumuz bu okulun lisesine gitmeyeceğim emeklerinize yazık dedi kayıt görüşmesine bile gitmedik
Uzaklık fazla olursa ben taşınmayı planladım . Oturacağım semt bile belli değil . KaosUzaklığı çok dert etmeyin
Oğlumun okuluna istanbulun her ilçesinden gelen var
Zor oluyor illaki ama güzel bir okul olursa uzak diye vazgeçmeyin
İnşallah gönlünüze göre olur
Ben de taşınırız diye düşünmüştümUzaklık fazla olursa ben taşınmayı planladım . Oturacağım semt bile belli değil . Kaos
Şu anki okulu eve 13 km. Bundan daha uzak mesafe pek düşünmüyorum ama olabilir de. KısmetBen de taşınırız diye düşünmüştüm
Taşındık ama okula daha uzak bir yere
Direk otobüsle gidihor ama uzun sürüyor
Neyse bu seneyi bitti kabul ediyorum
Kaldı 4 sene
Oğlumun okulunda bingöl den filan gelenler var onlar yurtta kalıyorUzaklık fazla olursa ben taşınmayı planladım . Oturacağım semt bile belli değil . Kaos
Ben hiç yazmayayım o zaman mesafeyiŞu anki okulu eve 13 km. Bundan daha uzak mesafe pek düşünmüyorum ama olabilir de. Kısmet
İşte korkum o ya. Ankara İstanbul favori şehirler. Tüm ülke yazıyor . Küçük iller şanslı bir nebzeOğlumun okulunda bingöl den filan gelenler var onlar yurtta kalıyor
Anlattıklarına göre çok memnunlar
Okul istanbul gezileri de düzenliyor
Hep gezmedeler hafta sonu
İstanbulda yaşayan bizden daha çok yer gördüler
Evet ama yine de içini ferah tutİşte korkum o ya. Ankara İstanbul favori şehirler. Tüm ülke yazıyor . Küçük iller şanslı bir nebze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?