- 10 Nisan 2014
- 43.446
- 115.764
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
Teşekkür ederim eski üyeyim evet. Şu an en sohbet etmek istediğim yer burasıSelam ,eskiden hatırlıyorum galiba seni hoş geldinpandemi zamanı yine eğitim muhabbetleri galiba
Sanki bizler de sınava giriyoruz. Çok haklısın . Valla bazı sorular o kadar zor ki öğretmenlerimiz çelişkiye düşüyor. Çocuklar napsın?Nasılsın gidiyor ?Oyle zor ki insan ancak burda rahatlıyor, daha once bu yolları geçenler ,bizimle birlikte geçenler ,bura olmasa ben de böyle uzun uzun kimseyle konuşamıyorum bu sinav telaşlarini.Nasil iyi geliyor insana aynı şeyi yaşayan anneler ve çocuklar
Hosgeldin ceycey. Ben de hatirliyorum seni1Selam herkese 2025 lgs annesi olarak aranıza katılabilir miyim?
Ben de seni hatırladım . İyi borsacısın. Valla denemeler şaşırtıyor . Çok yüksek de geliyor orta da istikrar yokHosgeldin ceycey. Ben de hatirliyorum seni1
Hatta gecen ,eski kapatan uyeler muhabbeti vardi. Benim aklima sen gelmistin
Insallah kolay geciyordur sizin icin surec.
Bizim de oyle ,ama cok iyi olmadigi surece orta diyelim.Ben de seni hatırladım . İyi borsacısın. Valla denemeler şaşırtıyor . Çok yüksek de geliyor orta da istikrar yok
Benim kucuk kizimda var, hep ablama bir sey demiyorsunuz ama diyorÇocuk bağırsa odasını dağıtsa ne yapsa seslenmiyoruz . 2 ayı biraz geçe kaldı. Şafak sayıyoruz asker gibi
1 soru 1 sayfaBizim de oyle ,ama cok iyi olmadigi surece orta diyelim.
Bir bakmisim turkce full, bir den bir mat. Bazen ikisi de oluyor, ama diger ana ders dusuruyor.
Cok merak icindeyim. Gun sayiyorum.
Kizim biraz planli calissa ,hic olmazsa orta iyi bir yere yerlesir. Surekli sıkılıyor
İdare edecek napacak? Minik de haklı bu arada. Bizim sınıfta denemelerde 8 çocuk 500 ya da yakın yapıyor sinirlerim bozuluyorBenim kucuk kizimda var, hep ablama bir sey demiyorsunuz ama diyor
Ne yapacagimizi sasirdik.
Maddi manevi yorucu . Ev dağ gibi test kitabı yığılı . Sınav bitsin mangal yapacağım kitaplarıBizim bazen tamam oldu bu iş diyoruz çok da kalmayalım oluyoruz,bazen nasıl düştü bu kadar nerde eksik kaldı bu çocuk diyoruz ?İki ileri bir geri ,bi aralik tutturdu çok şükür ama hedefleri için yeterli değil, gözü yükseklerde ama çabası yüksek değil. Yaparim ,hallederim modunda hep .Belki de bu rahatlık yarayacak işimize diyorum bazen .
Bugun 70 gün kalmış ne hissediyorsun stres var mı dedim. Yok valla ben seviniyorum bitsin de kurtulayım diyor
Yarin gel gir deseler gule oynaya gideceğiz sınava valla ,yorulduk ailecek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?