- Konu Sahibi GlamourGaze
-
Özdebir bugün bizim okulda.Nartest in diğer sınavları kadar zor değil omega ,orta seviye diyebiliriz .
Bu aralar öğrencideki düşüşler iyiymis hatta iyi yapan öğrenciler hep iyi yapmaya devam ederse bu olumsuz bir duruma sebep verebilirmiş.
Bi arkadaşımla konuştum bugün veli toplantısında oyle söylemiş hocalar .
Arada dipleri goreceklermis ki yeniden cabalasinlarmiş.
Boyle böyle teselli olacağız artik bizde de durum böyleydi gecen hafta sonu .
Cumartesi Özdebir sinavi var bakalim orda ne olacak .
Dünkü dediğim matematik sorusunu meb tekrar koymus çözümünü yine dünkü gibi ,yanlış yok diyor ,çözen hocalar da hep.o doğru gibi çözmüş.
Bi hoca ısrarla oyle değil diyor ama azınlıkta kaldı galiba .
Meb de önce kaldırdı sonra kontrol etti galiba tekrar aynı şekilde koydu doğru diye kabul ediyor ,bilgilendireyim
Selam hastaydı mat hariç iyi geçmiş mat 4 yanlışIyi aksamlar hanımlar. H Heytttt be nasil geçmiş Özdebir .Benim oğlum yarın sabah girecek ,güzel sonuçlar gelir insallah
Çok teşekkür ederim hocam yok söylemem dediğiniz gibi ön yargı olmasın bizim okul toplantısı vardı diğer okulların başta yaptığını bizim ki iki hafta sonra yapacakmış gruplara ayıracaklarmış sınıfları konu eksiği hızlı tekrar soru çözümü kimin neye ihtiyacı varsa kendi kategorilerindeki gruplar da olacaklarmış okyanus Master çözecekler 1 ay ama fayda sağlar inşKutlu olsun yeni yaşı, nice güzel yaşları olsun sağlıcakla, başarılarla inşallah .
Matematik de zormuş ama onu söyleyip on yargı oluşturma benceSözelden inkılap, sayısaldan matematik zor ,Fenden de anlaşılmayan sorular vardı özellikle bi tanesi dedi .
Çok geçmiş olsunSelam hastaydı mat hariç iyi geçmiş mat 4 yanlış
Benim oğlumda bugün girdi Özdebir sınavına. Matematik zordu dedi. 4 boş. İnklap soruları çok uzundu dedi. İnklapta da zorlanmış..Türkçede de bir şık çokmuş..B mi C mi bilmiyorum. Sürekli aynı şıki görünce yanlış yaptığını düşünmüş ve şıkları değiştirmiş. Yani Türkçede iyi değil.Kutlu olsun yeni yaşı, nice güzel yaşları olsun sağlıcakla, başarılarla inşallah .
Matematik de zormuş ama onu söyleyip on yargı oluşturma benceSözelden inkılap, sayısaldan matematik zor ,Fenden de anlaşılmayan sorular vardı özellikle bi tanesi dedi .
Bizimkiler de öyle bakalım bugün özdebir verecekler mi dün girenlere vermediler benimki hala gelmedi nasıl geçti bilmiyorumDün Nartest vardı bugünün denemesini bilmiyorum devlet sırrı gibi okulda dersanede saklıyor yayını anca eve geldiğinde öğreniyoruz
O şıklara takılma yüzünden bir sınavda da benim oğlum battı.Surekli üst üste 3 sık aynı geliyor diye değiştirmiş, hepsi de yanlıştı degistirdiklerinin .Onlara takılmadan gitt isterse hepsi aynı sık olsun yap geç dedim ama yazık panik oluyorlar demek ki aynı şık geldikçe.Benim oğlumda bugün girdi Özdebir sınavına. Matematik zordu dedi. 4 boş. İnklap soruları çok uzundu dedi. İnklapta da zorlanmış..Türkçede de bir şık çokmuş..B mi C mi bilmiyorum. Sürekli aynı şıki görünce yanlış yaptığını düşünmüş ve şıkları değiştirmiş. Yani Türkçede iyi değil.
Ülke genelinde yapılıyor evet ,bazı dershaneler ,deneme klupleri ve okullar yapıyor. Bizimkiler okulda oldu .Diğerlerine göre katılım daha yüksek oluyorÇok geçmiş olsunÖzdebir dediğiniz LGS denemeleri sanırım değil mi. Bu deneme sınavları ülke genelinde ve dershanelerde mi oluyor acaba? Bizim LGS senesi bu sene değil ama sürece vakıf olmaya çalışıyorum . Çok teşekkürler
Maalesef benim oğlumun böyle bir sıkıntısı var. Her sınav hatırlatıyorum şıklara takılma diye ama gene kendi bildiğini yapiyor. Her sınav cevaplari sayıyor. 7 tane A var 5 tane B var hic C yoktu bende C yaptım dediği sınavlar oldu. Kafayı yiyeceğim. Sayma şu şıkları diyorum ama pek dinlemiyor.O şıklara takılma yüzünden bir sınavda da benim oğlum battı.Surekli üst üste 3 sık aynı geliyor diye değiştirmiş, hepsi de yanlıştı degistirdiklerinin .Onlara takılmadan gitt isterse hepsi aynı sık olsun yap geç dedim ama yazık panik oluyorlar demek ki aynı şık geldikçe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?