- 19 Şubat 2021
- 6.584
- 18.804
- 198
- 39
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
Benim oğlum bunu lgs de bile yapmıştıMaalesef benim oğlumun böyle bir sıkıntısı var. Her sınav hatırlatıyorum şıklara takılma diye ama gene kendi bildiğini yapiyor. Her sınav cevaplari sayıyor. 7 tane A var 5 tane B var hic C yoktu bende C yaptım dediği sınavlar oldu. Kafayı yiyeceğim. Sayma şu şıkları diyorum ama pek dinlemiyor.
Bu bilgiyi kaydettim bilmiyordumBenim oğlum bunu lgs de bile yapmıştı
4 fen yanlışını 2 ye düşürmüştü sayarak
Lgs için deniyor ya şık sayısı eşit olur emin olmadığınız sorularda iki şık arasında kalırsanız az olan şıkkı işaretleyin diye
Deneme sınavların da işe yaramıyor maalesef ama lgs de yaradı oğluma
Youtube da detaylı anlatımı varBu bilgiyi kaydettim bilmiyordum
ama sonuç olarak hepsinin yaptığı aynı sınav değil mi. Sorular aynıdır herhaldeÜlke genelinde yapılıyor evet ,bazı dershaneler ,deneme klupleri ve okullar yapıyor. Bizimkiler okulda oldu .Diğerlerine göre katılım daha yüksek oluyor
Evet ,bütün sonuçlar bir havuzda toplanıp yayınlanıyor sonuclari .ilçe,il ,Türkiye geneli siralamalarini ogrenebiliyorsunuz .7.Siniflara da yapılıyor deneme kluplerinde .Merhaba
ama sonuç olarak hepsinin yaptığı aynı sınav değil mi. Sorular aynıdır herhalde
Deneme klüpleri için dershaneye mi yazılmalı (gidip eğitim görmeyi kastediyorum) yoksa dershanelerin sadece denemelerine katılabilir miyiz. Yanıtlarınız için cokk teşekkür ediyorum, yoruyorum siziEvet ,bütün sonuçlar bir havuzda toplanıp yayınlanıyor sonuclari .ilçe,il ,Türkiye geneli siralamalarini ogrenebiliyorsunuz .7.Siniflara da yapılıyor deneme kluplerinde .
7.sinif matematiği ve paragrafı oturtursa seneye işi kolaylaşır, çık da erken başlamaya gerek yok bence .Bizim dershanele ağustosta başladı yeterli geldi .7. sınıfta aksiyon alan var mı, çok sıkı olmasa da önden biraz başlasak diye düşünüyorum
Sadece deneme kulübüne kayıt da yapılıyor, bize yakın bir deneme kulübü o hafta yapılacak denemeleri ilan ediyor biz ,okulda olmayan ya da girmek istediği, vakti uyanları seçiyoruz. Oyle yerler de var tek tek sinav alabileceginiz.Deneme klüpleri için dershaneye mi yazılmalı (gidip eğitim görmeyi kastediyorum) yoksa dershanelerin sadece denemelerine katılabilir miyiz. Yanıtlarınız için cokk teşekkür ediyorum, yoruyorum sizi
Oğlunuzun özdebir sonucuyla lgs sonucu paralel miydi? Kimi ozdebirde ne alırsa aşağı yukarı aynısını Lgs de alır diyor.Benim oğlum bunu lgs de bile yapmıştı
4 fen yanlışını 2 ye düşürmüştü sayarak
Lgs için deniyor ya şık sayısı eşit olur emin olmadığınız sorularda iki şık arasında kalırsanız az olan şıkkı işaretleyin diye
Deneme sınavların da işe yaramıyor maalesef ama lgs de yaradı oğluma
İlk özdebirden 85-5 dedi ve evet aynıOğlunuzun özdebir sonucuyla lgs sonucu paralel miydi? Kimi ozdebirde ne alırsa aşağı yukarı aynısını Lgs de alır diyor.
Anladım. Bizim için pek ümit yok gibi o zaman. Bizim özdebir sonucu kötü gelecek. Matematikte batmış. Puanı çok düşük olacak.İlk özdebirden 85-5 dedi ve evet aynı
Son sınavda 78 diye hatırlıyorum çok zor gelmişti dedi
İlk töder sonucumda galiba 85-5 dedi
En yakın sınava sinan kuzucu oluyor çünkü aynı soruları değiştirip soruyor dedi
Hiç umutsuz olmayınAnladım. Bizim için pek ümit yok gibi o zaman. Bizim özdebir sonucu kötü gelecek. Matematikte batmış. Puanı çok düşük olacak.
Hiz 6 denemesine girdi bu sabah oğlum ,delirmiş vaziyette cikti ,aldığı en düşük puan her dersten yanlışları var ,girdiğim en zor sınavdı dedi ,Sinan kuzucudan bile zordu dedi ve kontrol ettik gerçekten batmış, giren herkes aynı şeyi söylüyor dedi .
Arada olur öyle diye teselli etmeye çalıştım ama çok çok üzüldü.
Giren oldu mu sizlerden ?
Ozdebir de yarın öbür gün netleşir, kolaylıklar olsun hepsine insallah
Hafta içi girdi oğlum. Netleri yükseldi diye çok sevinmişti. Ama dediğiniz gibi özellikle matematikte boş ve yanlış yapmış. Genelde herkese zor gelmiş .Hiz 6 denemesine girdi bu sabah oğlum ,delirmiş vaziyette cikti ,aldığı en düşük puan her dersten yanlışları var ,girdiğim en zor sınavdı dedi ,Sinan kuzucudan bile zordu dedi ve kontrol ettik gerçekten batmış, giren herkes aynı şeyi söylüyor dedi .
Arada olur öyle diye teselli etmeye çalıştım ama çok çok üzüldü.
Giren oldu mu sizlerden ?
Ozdebir de yarın öbür gün netleşir, kolaylıklar olsun hepsine insallah
Genelde ozdebir ortalaması gibi gelir diyorlar olağandışı bir durum olmazsa ben de merak ediyorum çok.İlk özdebirden 85-5 dedi ve evet aynı
Son sınavda 78 diye hatırlıyorum çok zor gelmişti dedi
İlk töder sonucumda galiba 85-5 dedi
En yakın sınava sinan kuzucu oluyor çünkü aynı soruları değiştirip soruyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?