2025 LGS Anneleri

Benim oğlum bunu lgs de bile yapmıştı

4 fen yanlışını 2 ye düşürmüştü sayarak
Lgs için deniyor ya şık sayısı eşit olur emin olmadığınız sorularda iki şık arasında kalırsanız az olan şıkkı işaretleyin diye

Deneme sınavların da işe yaramıyor maalesef ama lgs de yaradı oğluma

Bu bilgiyi kaydettim bilmiyordum

Evet ,bütün sonuçlar bir havuzda toplanıp yayınlanıyor sonuclari .ilçe,il ,Türkiye geneli siralamalarini ogrenebiliyorsunuz .7.Siniflara da yapılıyor deneme kluplerinde .
Deneme klüpleri için dershaneye mi yazılmalı (gidip eğitim görmeyi kastediyorum) yoksa dershanelerin sadece denemelerine katılabilir miyiz. Yanıtlarınız için cokk teşekkür ediyorum, yoruyorum sizi

7. sınıfta aksiyon alan var mı, çok sıkı olmasa da önden biraz başlasak diye düşünüyorum
7.sinif matematiği ve paragrafı oturtursa seneye işi kolaylaşır, çık da erken başlamaya gerek yok bence .Bizim dershanele ağustosta başladı yeterli geldi .
Ama fen in ilk konuları hep ezber onun oturması çok zaman aldı, acaba daha erken başlamış olsa daha mı iyi olurdu diyorum bazen .Ama oğlum olmazdı diyor
Eger başarılı bir öğrenciyse 7.sinifta ,yazin bol bol paragraf hatta bu 8.sinif paragraf kitabi olabilir ve 7.sinif matematik denemeleri diyorum ben yasadiklarimizdan.

Deneme klüpleri için dershaneye mi yazılmalı (gidip eğitim görmeyi kastediyorum) yoksa dershanelerin sadece denemelerine katılabilir miyiz. Yanıtlarınız için cokk teşekkür ediyorum, yoruyorum sizi
Sadece deneme kulübüne kayıt da yapılıyor, bize yakın bir deneme kulübü o hafta yapılacak denemeleri ilan ediyor biz ,okulda olmayan ya da girmek istediği, vakti uyanları seçiyoruz. Oyle yerler de var tek tek sinav alabileceginiz.
Rica ederim ne demek ,şimdiden çok sıkmadan paragraf ve matematik hallolursa, temeli de iyiyse ,düzenli çalışmak kalır geriye ,kolaylıklar diliyorum şimdiden. Yazin bol bol da dinlensin çünkü gerçekten çok yorucu ,yıpratıcı bir süreç.

Oğlunuzun özdebir sonucuyla lgs sonucu paralel miydi? Kimi ozdebirde ne alırsa aşağı yukarı aynısını Lgs de alır diyor.

Oğlunuzun özdebir sonucuyla lgs sonucu paralel miydi? Kimi ozdebirde ne alırsa aşağı yukarı aynısını Lgs de alır diyor.
İlk özdebirden 85-5 dedi ve evet aynı
Son sınavda 78 diye hatırlıyorum çok zor gelmişti dedi
İlk töder sonucumda galiba 85-5 dedi
En yakın sınava sinan kuzucu oluyor çünkü aynı soruları değiştirip soruyor dedi

Dershane de doğru düzgün adını duymadığımız kız oğlum ve sürekli yüksek yapan arkadaşını salladı geçti

O an sınav stresi de çok etkiliyor
Ama ilk 3 de deneme sınavında olanlar yine ilk 3-4 de yer aldılar
Deneme de ne oluyorsa benzer olabiliyor

Anladım. Bizim için pek ümit yok gibi o zaman. Bizim özdebir sonucu kötü gelecek. Matematikte batmış. Puanı çok düşük olacak.

Hafta içi girdi oğlum. Netleri yükseldi diye çok sevinmişti. Ama dediğiniz gibi özellikle matematikte boş ve yanlış yapmış. Genelde herkese zor gelmiş .

Genelde ozdebir ortalaması gibi gelir diyorlar olağandışı bir durum olmazsa ben de merak ediyorum çok.
Özdebir ,Töder ler fena değil bizim de Sinan Kuzucu inişli çıkışlı, bir ortalaması yok.
Bugun hız denemesinden en düşük sonucunu aldı, böyle arada oluyor muydu sizin de ?
Ortalamasından 35 -40 puan fark var ,yanlışlar da her dersten hic yapmadığı kadar .
Olur bazen takma dedim ama,bilemedim .
Cumartesi ozdebir de zor ama çok kötü gelmez diyordu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…