2025 LGS Anneleri

Anladım. Bizim için pek ümit yok gibi o zaman. Bizim özdebir sonucu kötü gelecek. Matematikte batmış. Puanı çok düşük olacak.
Bizim çocuklar, en yüksek puanı gercek lgs de yapacaklar hiç umutsuz olma ,biz o durumu aldık kabul ettik ve öyle de olacak inşallah. Gelip buraya yazacağız en yüksek denemelerinden biriydi sinav diye insallah

Özdebir mat bizimkine de çok zor gelmiş 3/4 boş bırakmış sosyal çok sıkıcı ve uzundu dikkatim çok dağıldı ama nefes taktikleri denedim dedi bakalım gerçekten merak ettim ilk kez çünkü nefes taktiği vs hiç umursamazdı

D Damdakiperi çocuğunuzu çok erken başlatmayın ben o hatayı yaptım yaz kursuna gönderdim inanın öyle artık yoruldu ki çocuğum keşke tatil yapsaydı yazın
Biraz zaman olsaydı biz 7.sınıfta yine deneme kliplerine yazdırmıştık giriyordu denemelere paragraf ve mat çözmek yazın yeterli mat da eksik yoksa sadece bol kitap okutun paragraf çözdürün ağustos sonu başlarsınız çalışmalara

Evet olmaz olur mu
Bazen çok yüksek bazen de düşüyordu

Gerçekten denemelere yakın sonuçlar oluyor

Denemelerin karneleri oluyor ya onlara bakıp bir ortalama çıkarabilirsiniz
Ama tabi sınavda ki stresi göz ardı etmemek lazım

2024 e benzer sorarsa iyi netleri olacaktır inşallah çocuklarınızın

Bizim çocuklar, en yüksek puanı gercek lgs de yapacaklar hiç umutsuz olma ,biz o durumu aldık kabul ettik ve öyle de olacak inşallah. Gelip buraya yazacağız en yüksek denemelerinden biriydi sinav diye insallah
İnşallah. Benim oğlum matematikye hep dikkatsiz davranıyor. Ozdebirde sırf bu yüzden 3 soru kaçırmış, artı bir iki yanlış daha yapmış
4 de boş var. Fen iyi 19 inklapta 1 yanlış korktuğu gibi değil. Ama matematik geriye çekiyor. Tek umudum gerçek sınavda matematiğin kolay olması.

Matematikte çok kolay sorular da oluyor gercek sınavda, ozdebirde nasil sordular bilmiyorum bizim kitapçıkları okulda ama zordu dedi benim oğlum ,genelde matematiği iyi yapar ,bugun batmış hızda ama onu saymıyoruz
Bizim de Fen zorluyor genelde ,araya her dersten yanlışlar da atıyor, çok merak ediyorum hangi denemelere benzeyecek lgs

Iste o karnelere bakıp çıkardığımız son 10 denemenin 35 puan altında bugünkü puani ,hayırlısi artık.
Bu hafta da yoğun çok cuma dan başlıyor denemeler
1 cuma ,2 cumartesi ,1 de pazar denemesi var
3 güne 4 deneme denk geliyor .
Ve hepsi mecbur girilecek .Sadece pazar gününe isterse ona gitmeyebilir o da Sinan Kuzucu gideceğim diyor .
Yine biz sınavlara üzülüyoruz da ,Allah çocuklarımıza sağlık, güç, kuvvet versin .
Bugun kötü yapınca bi şey olmaz di mi anne diyor ,oyle üzüldüm ki .Ben stres yapmiyor diyordum ama belli ki yapıyor.
Hala üzülüyorum, bi şey olmaz önüne bakacaksın dedik ,gerçeği de öyle qma o anki çaresizliği beni mahvetti.

Çok teşekkür ederim

Canım benim, inşallah istediği sonuca ulaşır

Bazen gereksiz zor soruyorlar . Nazende çocuk o anda sınava adapte olamıyor. Sizin oğlunuzun durumu iyi. Bu geçici bir düşüştür. Arada olur. Nazar boncuğu olsun diyelim.

Gerçekten öyle
Biz de çok zor zamanlar geçirdik

Hem ben hem oğlum çok yıprandık
Dershaneye giderken dinlediğimiz müzikleri bilr açtırmıyor direk o zamanları hatırlıyorum diyor
Öyle bir stres yaşamış çocuğum

Keşkr böyle olmasa
Keşke her çocuk aynı eğitime ulaşabilse

Bir şey olmaz gerçekten olmaz ah bir bilselerinşallah emeklerinin karşılığını alırlar bu günleri gülerek hatırlarlar

Merhaba bayanlar
mozaik klon branş denemelerini alan oldu mu? Bizimki mozaik hiç sevmiyor alsam çözmez diye korkuyorum. Hele yanlış soru varsa birde

Bi soruda benden optik yayınlarını biliyormusunuz bu gün denemesine girdi berbat bi sonuçla geldi çok üzgün üzgünüm

Mozaik klon u duydum ikiz sorular gibidir diye almadık, zaten çözecek bi ton kaynak kaldı almadık bir fikrim yok .
Optik yayınlarını da hiç duymadım ilk defa duyuyorum .
Bu hafta berbat sonuçlar haftası galiba Son olsun ,bunları unutturacak sonuclar görelim insallah

özdebirin sınavlarına giren çocuklar iyi değildi diyor. hatalı soru vardı diyorlar öğretmenleri de eleştirmiş ama iptal edilen soru yoktu.
soru bankalarından artan çok kaldı ama branş denemesi tam olarak almadık. bittikçe almak istiyorum. soru bankaları bitsin diye de uğraşmayacağım o yüzden

bize de inkılap için hoca alın demiş. Almışken diğerlerini de alsam diye düşündüm. Teşekkürler
Ya bize verilen bir liste var mecburi aldım ama okul da mayısta full denemeye geçecek kurs ile paralel çözdürürüz dediler isterseniz paylaşırım birazdan çocukları aldıktan sonra her hoca farklı istedi bizde branş denemeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…