- 7 Nisan 2016
- 1.184
- 2.073
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
Bizim çocuklar, en yüksek puanı gercek lgs de yapacaklar hiç umutsuz olma ,biz o durumu aldık kabul ettik ve öyle de olacak inşallah. Gelip buraya yazacağız en yüksek denemelerinden biriydi sinav diye insallahAnladım. Bizim için pek ümit yok gibi o zaman. Bizim özdebir sonucu kötü gelecek. Matematikte batmış. Puanı çok düşük olacak.
Evet olmaz olur muGenelde ozdebir ortalaması gibi gelir diyorlar olağandışı bir durum olmazsa ben de merak ediyorum çok.
Özdebir ,Töder ler fena değil bizim de Sinan Kuzucu inişli çıkışlı, bir ortalaması yok.
Bugun hız denemesinden en düşük sonucunu aldı, böyle arada oluyor muydu sizin de ?
Ortalamasından 35 -40 puan fark var ,yanlışlar da her dersten hic yapmadığı kadar .
Olur bazen takma dedim ama,bilemedim .
Cumartesi ozdebir de zor ama çok kötü gelmez diyordu .
İnşallah. Benim oğlum matematikye hep dikkatsiz davranıyor. Ozdebirde sırf bu yüzden 3 soru kaçırmış, artı bir iki yanlış daha yapmışBizim çocuklar, en yüksek puanı gercek lgs de yapacaklar hiç umutsuz olma ,biz o durumu aldık kabul ettik ve öyle de olacak inşallah. Gelip buraya yazacağız en yüksek denemelerinden biriydi sinav diye insallah
Iste o karnelere bakıp çıkardığımız son 10 denemenin 35 puan altında bugünkü puani ,hayırlısi artık.Evet olmaz olur mu
Bazen çok yüksek bazen de düşüyordu
Gerçekten denemelere yakın sonuçlar oluyor
Denemelerin karneleri oluyor ya onlara bakıp bir ortalama çıkarabilirsiniz
Ama tabi sınavda ki stresi göz ardı etmemek lazım
2024 e benzer sorarsa iyi netleri olacaktır inşallah çocuklarınızın
Çok teşekkür ederimSadece deneme kulübüne kayıt da yapılıyor, bize yakın bir deneme kulübü o hafta yapılacak denemeleri ilan ediyor biz ,okulda olmayan ya da girmek istediği, vakti uyanları seçiyoruz. Oyle yerler de var tek tek sinav alabileceginiz.
Rica ederim ne demek ,şimdiden çok sıkmadan paragraf ve matematik hallolursa, temeli de iyiyse ,düzenli çalışmak kalır geriye ,kolaylıklar diliyorum şimdiden. Yazin bol bol da dinlensin çünkü gerçekten çok yorucu ,yıpratıcı bir süreç.
Canım benim, inşallah istediği sonuca ulaşırIste o karnelere bakıp çıkardığımız son 10 denemenin 35 puan altında bugünkü puani ,hayırlısi artık.
Bu hafta da yoğun çok cuma dan başlıyor denemeler
1 cuma ,2 cumartesi ,1 de pazar denemesi var
3 güne 4 deneme denk geliyor .
Ve hepsi mecbur girilecek .Sadece pazar gününe isterse ona gitmeyebilir o da Sinan Kuzucu gideceğim diyor .
Yine biz sınavlara üzülüyoruz da ,Allah çocuklarımıza sağlık, güç, kuvvet versin .
Bugun kötü yapınca bi şey olmaz di mi anne diyor ,oyle üzüldüm ki .Ben stres yapmiyor diyordum ama belli ki yapıyor.
Hala üzülüyorum, bi şey olmaz önüne bakacaksın dedik ,gerçeği de öyle qma o anki çaresizliği beni mahvetti.
Bazen gereksiz zor soruyorlar . Nazende çocuk o anda sınava adapte olamıyor. Sizin oğlunuzun durumu iyi. Bu geçici bir düşüştür. Arada olur. Nazar boncuğu olsun diyelim.Iste o karnelere bakıp çıkardığımız son 10 denemenin 35 puan altında bugünkü puani ,hayırlısi artık.
Ve hepsi mecbur girilecek .Sadece pazar gününe isterse ona gitmeyebilir o da Sinan Kuzucu gideceğim diyor .
Yine biz sınavlara üzülüyoruz da ,Allah çocuklarımıza sağlık, güç, kuvvet versin .
Bugun kötü yapınca bi şey olmaz di mi anne diyor ,oyle üzüldüm ki .Ben stres yapmiyor diyordum ama belli ki yapıyor.
Hala üzülüyorum, bi şey olmaz önüne bakacaksın dedik ,gerçeği de öyle qma o anki çaresizliği beni mahvetti.
Gerçekten öyleIste o karnelere bakıp çıkardığımız son 10 denemenin 35 puan altında bugünkü puani ,hayırlısi artık.
hangi şehirdesin?Önerdiğiniz /memnun olduğunuz dershaneler var mı arkadaşlar. teşekkürler
Fen için aldık ama kurs aldırdı daha başlamadı çözmeyeMerhaba bayanlar
mozaik klon branş denemelerini alan oldu mu? Bizimki mozaik hiç sevmiyor alsam çözmez diye korkuyorum. Hele yanlış soru varsa birde
bize de inkılap için hoca alın demiş. Almışken diğerlerini de alsam diye düşündüm. TeşekkürlerFen için aldık ama kurs aldırdı daha başlamadı çözmeye
özdebirin sınavlarına giren çocuklar iyi değildi diyor. hatalı soru vardı diyorlar öğretmenleri de eleştirmiş ama iptal edilen soru yoktu.Mozaik klon u duydum ikiz sorular gibidir diye almadık, zaten çözecek bi ton kaynak kaldı almadık bir fikrim yok .
Optik yayınlarını da hiç duymadım ilk defa duyuyorum .
Bu hafta berbat sonuçlar haftası galibaSon olsun ,bunları unutturacak sonuclar görelim insallah
Ya bize verilen bir liste var mecburi aldım ama okul da mayısta full denemeye geçecek kurs ile paralel çözdürürüz dediler isterseniz paylaşırım birazdan çocukları aldıktan sonra her hoca farklı istedi bizde branş denemeleribize de inkılap için hoca alın demiş. Almışken diğerlerini de alsam diye düşündüm. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?