2025 LGS Anneleri

Özdebirib çözüm videosu eklenmiş

Tam toparlıyor oluyor derken saçma bi deneme alt üst etti okadar fark attı ki sonuçlara inanamadım

Bize brans denemesine ağırlık verin ordan çıkan yanlışlar için de soru bankalarına dönün, bitmeyen zorlamayın dediler .
Bizim branş denemeler de en başta aldırdı okul .Şuan onlar ve ikiz sorularla ilerliyor araya örnek sorular atıyoruz.
En son mayis ortası da Sinan Kuzucu genel denemesi varmış 12 li .Onu alalım dedik ama bakalım duruma ,yetisebilek mi ?

Önemseme annesi bosver ,bizim hız denemesine gibi olmuş yok say ,onumuzdekilere odaklanalim
Mantıklı. hiç yaşanmadı sayıcam önümüzde kuzucu var umarım o da bizi sarsmaz. S.kuzucu denemeleri diğerleri gibi olmuyor netleri farklı çıkıyor o yüzden kuzucuları birbirleriyle kıyaslıyorum mantıklımı bilemedim

Sinan Kuzucu bu denemesi 2021benzeri olacakmış, kolay olmaz ilk denemesine girdi mi bilmiyorum ama o da 2021 benzeriydi.
O yüzden sadece ilk Kuzucuyla karsilastirabiliriz.
Son iki denemesi ise genel 2024 ayarında olacakmış, o aşağı yukarı fikir verir .

Evet 3. Denemenin dışında hepsine girdi umarım çok iyi geçerde çocukların soru çözme heyecanını arttırır

Artik yanlış bakmaya ağırlık vermeleri lazım, hangi denemede ne yanlış varsa o tarz sorular çözülmeli,,ama ben dinletemiyorum ha anladım anladım diyor üstlemiyor, o konuyu biliyorum gözden kaçmış diyor .
Bir de paragrafı hic bırakmamak lazım uzun uzun konu çalışma yi biz bıraktık sayılır, bol deneme genel branş neyse .Ve yanlışlarla ilgili soru çözme burda eksiğiz.
Ufak ufak ara dersler tekrarı, çıkmış, örnek sorular .
Mayis kapida Allah hepsine güç kuvvet versin ,bizlere de ,hayallerden bile güzel olsun sonic insallah

Sıkıntılar hep ortak bizde de aynı tamam biliyordum ben bunu diyor sen yinede öğretmenine göster diyorum ben anladım tamam diyip kesip atıyor.
Amin amin amin çok şükür sevinçleri yaşayalım inşallah

teşekkürler şimdi inceleyip aldık. Benimki bakmadan almıyorum artık.

12 li denemeyi çözdük. Türkçede sözcükte anlam soruları yetersiz geldi. Hayal kırıklığı. Şimdi son tekrar kitabı çıkacak mayıs ortaları gibi sanırım.
Bizde ara ara soru bankalarından çözüyoruz ama ilk konular hep bitti. zamanda yetmiyor okul ve dershane birbirine girdi. Ödev yetiştirme derdindeyiz sürekli.
ama bizimde en büyük sıkıntımız yanlışlar. anladım deyip geçiyor. o konuda konu tekrarı yapıp soru çözeyim istemiyor. İşine geldiği gibi işte.

İstanbul Anadolu yakası
Biz sonuç 12 ye gönderdik vip
yaz kursuna da gitti çok sıkıldı kurstan sonuca göre bakalımiyi yada kötü diyemem Anadolu yakasındayız sınav ve final ile görüşüp en iyisi eve yakın olan mantığıyla burayı seçmiştik öğretmenler takibi yapıyor ama hırslı çocuk olması lazım başta oğlum birebir etüd merkezi kabul etmedi ama gördüğüm birebir mat dersi aldırınca daha arttı netleri fen mat özel ders aldırır geçerdim kendi çocuğum için söylüyorum başa dönseydim

1.donenemin 12 li genel denemesi mi bahsettiğiniz?
Yoksa Eylül Haziran kazanımlarını kapsayan mi ?
Daha son tekrarı da almam sanırım
1.dozlari yaptı, simdi 2.doz yapıyor 12 li genel deneme yapsin tamam diyordum ben de .
Ben de sıkıldım ne alayım ne yapsın telaşında.
Okulun mayis deneme programı daha açıklanmadı muhtemelen gün aşırı deneme olacak .Valla şaşırdım zaman daraldikca evdeki yarım kaynaklar bize bakıyor, kimden ne duysam acaba mi diyorum .
Panikle çok dağılmasın diyorum ama şimdi kafam yine karıştı

Dershaneye göndermeden sadece özel ders aldırırdım demek istediniz sanırım değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…