- Konu Sahibi GlamourGaze
-
Sinan kuzucu yarın bizim de.Sinan kuzucu diye yolladım
Ankara güçlendirene girmiş yarına kaldı Sinan kuzucu girenler yorumları paylaşabilirse Ankara matematikte şimdiye kadar girdiklerimin en zoru Türkçe yorum fen bilgi diyor matelamatik muhtemelenuzun sorulardı çok vaktimi aldı dedi sonuç açıklanınca belli olur yeni sorularla karşılaşınca öyle tepki veriyor bizim ki
Her dershanenin kendine göre bir deneme programı var ,başta bize deneme tarihlerini verdiler fakat hangi denemeleri olacaklarını söylemediler.Her dershane ayrı deneme mi yapıyor? Bir de birşey danışmak istiyorum. Dershane ile görüşmeye gittiğimde ne sormalıyız? Dershane tercihinde neleri gözetmeliyim. Dershaneleri en sağlıklı nerden inceleyebilirim ve LGS başarılarina sağlıkli bir yerden ulaşabilir miyiz? Tecrübeli annelerimizden bilgi rica ediyorum
Çok teşekkürlerHer dershanenin kendine göre bir deneme programı var ,başta bize deneme tarihlerini verdiler fakat hangi denemeleri olacaklarını söylemediler.
Ayrıca dershanenin deneme kulübü var onda da başta yayinlari söylediler ama hangi deneme hangi hafta olacak bilgisi yok .
Biz dershane seçerken daha ince tecrübe etmiş öğrencilerine sorduk açıkçası vok da araştırmadık. Sınıflarının az kişi olmasına dikkat ettik diyebilirim .
Sadece dershaneye yazdırdık deneme kulübü istemedik çünkü bazı denemeleri okulda da olacaktı kendimiz deneme sececegimiz bir yer olsun istedik .
Deneme kulübü var bi tane vatsaptan ilan ediyor her hafta deneme takvimini uygun saati ve günü seçip kendimiz alıyoruz.
Toplu almak daha ekonomik ama iste çakışan denemeler saatler olur hastalık olur tatil.olur diye biz bu seçeneği tercih ettik .
Okulun ayrı bir deneme takvimi var ,dershanenin ayrı.
Çakismadigi durumlarda deneme kulübünden denemeye giriyor ,genelde pazar 9.30 seçiyoruz ki gerçek sinav saatine alışsın.
Tek tek deneme alınan yerler bulmaya çalışın, deneme kulübü genelde ogleden sonraya geliyor ve hafta ici bizim civarda .
Bir de kendi arkadaslari arasında değil de tanımadığı insanlarla giriyor böylece sinav günü panik olmaz dedik ama bakalım inşallah umduğumuz gibi olur .
Henüz gelmedi eve. Fikrim yokMerhaba girildi mi s. Kuzucuya bizimki daha gelmedi nasıl geçti bilmiyorum.
Bu aralar söz dinlemiyor kafasına göre çalışıyor yeterli sayıda çözmüyor ay ağlamakla sinir krizi geçirmek arasındayım hiç böyle bi çocuk değildi
Ünlüler karmasıMerhaba Bizim depremden dolayi iptal oldu denemeler. Teslim edilememis.
Evde cozdukleri denemelerden tavsiye eder misiniz kizlar. Ogretmenine sordurmadan almak istiyor bizimki
Bizim ki sabah girdi tek en zor dediği inkılap ne kadar zorlamış olabilirler ki çok merak ettim soruları tüm sınıf inkılap ne kadar kazıktı afedersiniz böyle yazmışlar grubaMerhaba girildi mi s. Kuzucuya bizimki daha gelmedi nasıl geçti bilmiyorum.
Bu aralar söz dinlemiyor kafasına göre çalışıyor yeterli sayıda çözmüyor ay ağlamakla sinir krizi geçirmek arasındayım hiç böyle bi çocuk değildi
Bize branş denemesi olarak hep aldırdılar canımMerhaba Bizim depremden dolayi iptal oldu denemeler. Teslim edilememis.
Evde cozdukleri denemelerden tavsiye eder misiniz kizlar. Ogretmenine sordurmadan almak istiyor bizimki
Hİç yorum yapmadı sınava. Bizimde koç var kursumuzun bireysel koçları var onada öyle sert konuşmuş umarım bu şekilde kalmazlar normale dönerlerBizim ki sabah girdi tek en zor dediği inkılap ne kadar zorlamış olabilirler ki çok merak ettim soruları tüm sınıf inkılap ne kadar kazıktı afedersiniz böyle yazmışlar grubamatematik zorlayıcı birkaç soru vardı çok uğraştırdı ama bir boş bıraktım dedi diğerleri genelde iyiymiş
Üzülmeyin onlarda farkettirmese de gerilmiş olabilir biz üç aydır koç desteği alıyorduk muhabbeti bıraksanız da programamı geçseniz demiş hocaya nasılsın diye sorulduğunda çalışmak istemiyorum dedi hoca oğlumla bende saygı duydum
normalde öyle değil çocuk ama bu ara aşırı garip kendim branş denemeleri ile devam edeceğim diyor kurs da olmasa ne yapacak bilmiyorum bence demeseler de içlerin de var bir stres
Biz bıraktık koçu zaten hoca enerjimiz bitti devam edemem dedi aslında oğlan öyle rahatladı ki soru çözüyor ama neye göre çözüyor süre azaldıkça hepimizin sinirler bozuluyor Allah hepimizin yardımcısı olsunHİç yorum yapmadı sınava. Bizimde koç var kursumuzun bireysel koçları var onada öyle sert konuşmuş umarım bu şekilde kalmazlar normale dönerler
Fen zormuş.Normalde 20-25;dakikada fen biterdi. 35 dakika harcamış. Hatta bir soru hatalı bence dedi. O soruda çok oyalanmış. Diğerleri iyiydi dedi. Yalnızca Türkçede çok C yapmış. Bu kadar C olmaz ama hatalı soruları da bulamadım. Bence hepsi doğruydu dedi. Çok C bulunca canı sıkılmış. Her zamanki gibi sık saymış gene.Merhaba girildi mi s. Kuzucuya bizimki daha gelmedi nasıl geçti bilmiyorum.
Çok zor zamanlardayiz. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Benimki çalışmam demiyor ama haftasonu her akşam bilgisayar açıp oynuyor. Valla bende şaşırdım. İzin vermezsem bunaldım sıkıldım diyor. İzin versem ayrı bir dert. Hergun pazarlık yapıyoruz. Şu kadar çalış şunlari çöz ondan sonra bilgisayarı aç diye. Bilgisayarın kapanması gereken zamanlara girdik ama bizimki oyun derdinde.Bi agresiflik benim oğlumda da var hemen bi celalleniyor,sıkıldım yoruldum diyemiyor davranışlarına yansıtıyor diye düşündüm. Allah yardımcımız olsun hem onlara nasıl zor hem bize
oğlumda dedi 1 soru hatalıydı diye ben kendi çözemediği için hata diyor olabilir diye düşünmüştüm.Fen zormuş.Normalde 20-25;dakikada fen biterdi. 35 dakika harcamış. Hatta bir soru hatalı bence dedi. O soruda çok oyalanmış. Diğerleri iyiydi dedi. Yalnızca Türkçede çok C yapmış. Bu kadar C olmaz ama hatalı soruları da bulamadım. Bence hepsi doğruydu dedi. Çok C bulunca canı sıkılmış. Her zamanki gibi sık saymış gene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?