2025 LGS Anneleri

Öncesinde deneme takvimini verirler
Töder Sinan kuzucu ekstra ücret ödeyerek biz giriyoruz diğerlerinin nasıl bilmiyorım prosedürü bizde okul da yapıyor cumartesi orada ücretsiz Sinan kuzucu ama okul sonradan yapmaya başlayınca ödeme yapmış bulunduk

Sinan kuzucu diye yolladım
Ankara güçlendirene girmiş yarına kaldı Sinan kuzucu girenler yorumları paylaşabilirse Ankara matematikte şimdiye kadar girdiklerimin en zoru Türkçe yorum fen bilgi diyor matelamatik muhtemelen uzun sorulardı çok vaktimi aldı dedi sonuç açıklanınca belli olur yeni sorularla karşılaşınca öyle tepki veriyor bizim ki

Sinan kuzucu yarın bizim de.

Ankara denemesine girmedi oğlum. Bugun sabah okul kendi denemesini yapacakti ama depremden dolayı yapmadi hafta ici yapar muhtemelen .
Simdi dershane denemesinde ama hangi yayını yapacaklar girince görüyorlar sır gibi saklıyor dershane .
Yarin sabah da Sinan Kuzucu ya girecek .

Her dershanenin kendine göre bir deneme programı var ,başta bize deneme tarihlerini verdiler fakat hangi denemeleri olacaklarını söylemediler.
Ayrıca dershanenin deneme kulübü var onda da başta yayinlari söylediler ama hangi deneme hangi hafta olacak bilgisi yok .
Biz dershane seçerken daha ince tecrübe etmiş öğrencilerine sorduk açıkçası vok da araştırmadık. Sınıflarının az kişi olmasına dikkat ettik diyebilirim .
Sadece dershaneye yazdırdık deneme kulübü istemedik çünkü bazı denemeleri okulda da olacaktı kendimiz deneme sececegimiz bir yer olsun istedik .
Deneme kulübü var bi tane vatsaptan ilan ediyor her hafta deneme takvimini uygun saati ve günü seçip kendimiz alıyoruz.
Toplu almak daha ekonomik ama iste çakışan denemeler saatler olur hastalık olur tatil.olur diye biz bu seçeneği tercih ettik .
Okulun ayrı bir deneme takvimi var ,dershanenin ayrı.
Çakismadigi durumlarda deneme kulübünden denemeye giriyor ,genelde pazar 9.30 seçiyoruz ki gerçek sinav saatine alışsın.
Tek tek deneme alınan yerler bulmaya çalışın, deneme kulübü genelde ogleden sonraya geliyor ve hafta ici bizim civarda .
Bir de kendi arkadaslari arasında değil de tanımadığı insanlarla giriyor böylece sinav günü panik olmaz dedik ama bakalım inşallah umduğumuz gibi olur .

Çok teşekkürler

Merhaba girildi mi s. Kuzucuya bizimki daha gelmedi nasıl geçti bilmiyorum.
Bu aralar söz dinlemiyor kafasına göre çalışıyor yeterli sayıda çözmüyor ay ağlamakla sinir krizi geçirmek arasındayım hiç böyle bi çocuk değildi

Merhaba Bizim depremden dolayi iptal oldu denemeler. Teslim edilememis.
Evde cozdukleri denemelerden tavsiye eder misiniz kizlar. Ogretmenine sordurmadan almak istiyor bizimki

Henüz gelmedi eve. Fikrim yok

Bizim ki sabah girdi tek en zor dediği inkılap ne kadar zorlamış olabilirler ki çok merak ettim soruları tüm sınıf inkılap ne kadar kazıktı afedersiniz böyle yazmışlar gruba matematik zorlayıcı birkaç soru vardı çok uğraştırdı ama bir boş bıraktım dedi diğerleri genelde iyiymiş

Üzülmeyin onlarda farkettirmese de gerilmiş olabilir biz üç aydır koç desteği alıyorduk muhabbeti bıraksanız da programamı geçseniz demiş hocaya nasılsın diye sorulduğunda çalışmak istemiyorum dedi hoca oğlumla bende saygı duydum

normalde öyle değil çocuk ama bu ara aşırı garip kendim branş denemeleri ile devam edeceğim diyor kurs da olmasa ne yapacak bilmiyorum bence demeseler de içlerin de var bir stres

Bizimki girdi Sinan Kuzucuya aslında çok zor değildi ama emin olmadiklarim çok dedi ,Fen zordu ,bi kac Türkçe de takıldım dedi .Matematik zor değildi ama çıkınca konusulanlardan anladım yanlışlarım var dedi .Ara dersler iyiydi dedi ama neye göre dedi bilemedim .

Hİç yorum yapmadı sınava. Bizimde koç var kursumuzun bireysel koçları var onada öyle sert konuşmuş umarım bu şekilde kalmazlar normale dönerler

Dun de dershanede oldular deneme ondan da ses yok ,kitapçığı bile vermemişler. Evde bir gerginlik hakim hangi aralıkta gelir puanın diyorum 400 500 arşı diyor
Bu hafta ici okulda ertelenen 2 deneme ve cumartesi sabahı da 1 deneme olacaklar ,denemelerin sıklaştığı, çocukların bunalıp bırakmaya yeltendikleri dönemlere geldik sanırım. Şu 1,5 ay çabucak kolaylıkla geçse de bitse artık.

Hİç yorum yapmadı sınava. Bizimde koç var kursumuzun bireysel koçları var onada öyle sert konuşmuş umarım bu şekilde kalmazlar normale dönerler
Biz bıraktık koçu zaten hoca enerjimiz bitti devam edemem dedi aslında oğlan öyle rahatladı ki soru çözüyor ama neye göre çözüyor süre azaldıkça hepimizin sinirler bozuluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Fen zormuş.Normalde 20-25;dakikada fen biterdi. 35 dakika harcamış. Hatta bir soru hatalı bence dedi. O soruda çok oyalanmış. Diğerleri iyiydi dedi. Yalnızca Türkçede çok C yapmış. Bu kadar C olmaz ama hatalı soruları da bulamadım. Bence hepsi doğruydu dedi. Çok C bulunca canı sıkılmış. Her zamanki gibi sık saymış gene.

Bi agresiflik benim oğlumda da var hemen bi celalleniyor,sıkıldım yoruldum diyemiyor davranışlarına yansıtıyor diye düşündüm. Allah yardımcımız olsun hem onlara nasıl zor hem bize
Çok zor zamanlardayiz. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Benimki çalışmam demiyor ama haftasonu her akşam bilgisayar açıp oynuyor. Valla bende şaşırdım. İzin vermezsem bunaldım sıkıldım diyor. İzin versem ayrı bir dert. Hergun pazarlık yapıyoruz. Şu kadar çalış şunlari çöz ondan sonra bilgisayarı aç diye. Bilgisayarın kapanması gereken zamanlara girdik ama bizimki oyun derdinde.

oğlumda dedi 1 soru hatalıydı diye ben kendi çözemediği için hata diyor olabilir diye düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…