2025 LGS Anneleri

Kizlar 10 mayista dersane kampa basliyormus. Izinler nasil yapiliyor. Okul direkt veriyor mu, rapor mu aliyoruz ? Gidip konusacagim ama once buradan sorayim dedim
Bizim okul okula gelmemezlik yapmasınlar biz burda hep deneme çözüyoruz sınıfları da o yüzden ayırdık dedi .Şimdilik dershanede de kamp falan duyurulmadi, o yüzden bir fikrim yok ,okul ya da dershane bir yol gösterir herhalde

Bizimkiler de mayısta sınıfları ayırıyor kurs gitmeyenlere program yapacağız dedi bizde okul için umutluyuz

Okulla gidip bir konusacagim , devlet okulu ,okulda cok verimli olmaz bizim.
Dersane de tam gun soru cozup deneme yapacagiz derdiler. Bakalim kolaylikla atlatalim su zamanlari da hep beraber

Bursluluk sınavına bakılınca biraz zor olacak gibi bu sene
Genelde o fragman gibi oluyor
kolay olsa yığılma olacak inşallah eleyici olur. Bizde zor olmasını istiyoruz ama zor olmayacak bence. Tabii zordan kastım Türkçe, sözel dersler olursa batarız
bizimde dershane kampı çakışacak ama okul daha iyi sanki bizde. ikisi arasında tercih yapmak çok sıkıntı. okulda haftada 2 deneme olmaya başladık. dershanede 1.dershanede daha konu bitmedi. okulda tekrarlar yapılıyor.
dershane mi okula destek okul mu dershaneye anlamadım. Saçma sapan bir şey oldu

Son düzenleme:
Türkçe çok zor olsa keşke diye bekliyoruz biz de. Sözeli Fullerse mat ve fenden yanlış yapma hakkı olur .

Arkadaşlar selamlar
Şimdiye kadar girdiği deneme yanlışları bir kitapçık olmuş dershane de alsam mı ki şu kursun soru çözümünden sonra bizde gözükür fark oldu sınıfta en azından
Alıp yanlışları öğrenmiş mi diye çözdürsem mi bilemedim ek hizmet

Okulunuza bravo gerçekten

Türkçe çok zor olsa keşke diye bekliyoruz biz de. Sözeli Fullerse mat ve fenden yanlış yapma hakkı olur .
Bence herhangi bir ders diğerlerinden daha zor olmayacak. Derslerin kendi içinde zor ve ayırt edici soruları olacak. Misal 17 soru orta kolay seviyede çalışan çocuğun yapabileceği gibi 3 soru ise farklı bakan çocuğun yapabileceği gibi olacak. Meb sınav ortalamasinin düşmesini istemez. Bir dersi cok zor yapsa o derste ortalamalar düşer.

Ben matematiği çok zorlayacaklarını düşünmüyorum alay konusu ülkenin mat ortalamaları onu yukarı çekmeye çalışıyor üç senedir istatistiklere bakılırsa fen ve sosyal eleyici gibi olacak bursluluk sorularını birlikte çözdük ınkılap ve din sağlam sorulardı Türkçe kolaydı mesela fen mat bugün bakacağız

Nokta atışı bilgi sormuş İnkılapta iki soru çok eleyiciydi mesela Atatürk güney cephesi kapatılınca İstanbul’a gelince arkadaşlarıyla bir konuşması mı ne sorusu vardı basit duruyor ama yorumlamaya çalışan direk elenir Sinan kuzucunun bursluluğu analizlediği videoya denk geldim de sandığınız dan da kaliteli MEB’in soru havuzu diyor çocuklara da MEB kolay geliyor sözde benimkinin demesi denemeler daha zor diyip duruyor kendimizi böyle mi avutuyoruz bilmiyorum bir bakın isterseniz fen için en sevdiği soru diye birkaç görsel göstermişlerdi MEB in

Çözdüklerinden kaç yanlışı çıktı
Oğlum hazırlık okuduğu için 8 çözdü
Mat 1
Fen 1 yanlış
Sosyal 1 yanlış onu da okumamış doğru
Ve türkçe 1 boş
Din full

Bizim de okulda brans denemeleri yapiyor ogretmenler. Soru cozumune izin veriyor ve sorulari cevapliyorlar. Ama dersane de daha bireysel ilgileniyorlar.
Cocugunuz 2 sinide denesin , kendisi tercihini yapsin.
Okulda bu sistem olsa, hic dersane tercih etmezdim

Bizde de veriyorlar bu sekilde , siz de ucretli mi veriliyor. Bence alin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…