- 7 Nisan 2016
- 1.455
- 2.717
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.061
Bunun olmasını o kadar istiyorum kiBen de inaniyorum yukseltir. Dersanedeki hocalari ,lgs icin denemelerin uzerine 10 15 puan ekliyor tahmini. Bakalim ne olacak cok heyecanli
sonuçlar belli oldu mu? bugün cevap anahtarı yayınlanmıştı.Sinan Kuzucu cevap anahtarı yayimlanmıs zor değil diyordu ama puani ozdebirden de dershane denemesinden de düşük
Bursluluk sorularını perşembeye planlanmıştık.
Ama deneme çözmek için çağırdılar dershaneden belki bugün çözer.
Bir de kızlar klon fen denemesine baktım bugün ikiz sorular gibi ,lgs orijinal sorusu üstte benzer 2 3 soru altta almadım ben de .
Neye yetişecegimi şaşırdım valla 20 yıllık ogretmenlik hayatımın en yoğun senesi .Hayırlısıyla çıkalım insallah başarıyla, kolaylıkla.
Telefonumda bir ton vatsap grubu ,ogretmen mesajı, sinav tarihi ,önerilen kitap ...
Heralde en zor zamanlardayız. Allah yardimcimiz olsun hepimizin
O kadar iyi anlıyorum kiSinan Kuzucu cevap anahtarı yayimlanmıs zor değil diyordu ama puani ozdebirden de dershane denemesinden de düşük
Bursluluk sorularını perşembeye planlanmıştık.
Ama deneme çözmek için çağırdılar dershaneden belki bugün çözer.
Bir de kızlar klon fen denemesine baktım bugün ikiz sorular gibi ,lgs orijinal sorusu üstte benzer 2 3 soru altta almadım ben de .
Neye yetişecegimi şaşırdım valla 20 yıllık ogretmenlik hayatımın en yoğun senesi .Hayırlısıyla çıkalım insallah başarıyla, kolaylıkla.
Telefonumda bir ton vatsap grubu ,ogretmen mesajı, sinav tarihi ,önerilen kitap ...
Heralde en zor zamanlardayız. Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Gecen yıl sizin de Sinan Kuzucu sinav sonuçları Lgs ile yakın miydi ?O kadar iyi anlıyorum ki
Geçen sene her deneme de grup kurulurdu
Amcamlar bir grup kurmuşlar anneme dedim vallahi gruptan kusacam ben girmiyorum
Bu sene bitsin sonraa bakarım canım isterse girerim gruba demiştim
Arayanlar lgs puanına göre burs verdiklerini söylemişlerdiokullar lgs dışında kendi sınavını da yapıyor. Ama liste fiyatından düşüyor üçkağıtçılar. Vermiş gibi de olmuyor ne yazık ki
Bursluluk soruları kolay oluyor genelde. Ama yorumlarda matematik dersinde bir önceki yıla göre daha zorlayıcı soruların olduğu.
fende çok deneyli soru konmuş.Dinde bilgi. Bize kolay geldi.
Tam hatırlamıyorum ama hatırladığım denemelerin ortalamasıGecen yıl sizin de Sinan Kuzucu sinav sonuçları Lgs ile yakın miydi ?
İlk Sinan Kuzucu yüksekti sadece ,digerleri daha kolay denmesine rağmen deneme ortalamasının altında kaldı hep .
Ozdebir e yakın olmasını diliyorum
Acaba diğer çocukların daha yüksek almasının sebebi ne? Başarılı çocukların üzerindeki sen yaparsın baskısı mı, diğerleri daha mıTam hatırlamıyorum ama hatırladığım denemelerin ortalaması
Yani zaten 480 lerde oluyordu puanı ve öyle aldı
Bir yanlışı olan arkadaşı dershanede o da hep yükseklerde oluyordu
Okuldan ve dershaneden oğlumdan altta yapan çocuklar sınavda yüksek yaptılar
İki öğrenci vardı yani şaşırtan
Sınav heyecanını kontrol edebilen
Evet bunu biz de düşünüyoruzAcaba diğer çocukların daha yüksek almasının sebebi ne? Başarılı çocukların üzerindeki sen yaparsın baskısı mı, diğerleri daha mı
rahat girdi sınava. Sınav psikolojisi de çok önemli. Biz ne dersek diyelim şöyle yapar diyemiyoruz.
Bende çözüm yolu arıyorumEvet bunu biz de düşünüyoruz
Rahat olmaları belki de
Baskı da olabilir
Çok zor soruları gören çocuklar kolay sorular da bocalayabiliyorlar bu da olabilir
Benim oğlum aynen böyle ,zor denilen sınavlarda gayet iyi sıralaması da puani da .Evet bunu biz de düşünüyoruz
Rahat olmaları belki de
Baskı da olabilir
Çok zor soruları gören çocuklar kolay sorularda bocalayabiliyorlar bu da olabilir
Yok yani soyle diyor burdaki denemelerin 10 15 puan ustunde alir diye yorumluyor.genelde cocuklar oyle oluyor saniyorumcanı gönülden inşallah
Her denemeye mi ekliyorlar
Ben de oyle umuyorum.Bunun olmasını o kadar istiyorum ki
Ama aksi örneklerini gördüm korkuyorum .
Ama bizimkiler en yüksek denemesini lgs de yapacak diye umuyorum
Kendince o da haklı olabilir ama oğlumdan duyduğum yok ya bu kadar basit olamaz diye üzerine çok düşündüğü hatta bazen boş bıraktığı oluyormuşBenim oğlum aynen böyle ,zor denilen sınavlarda gayet iyi sıralaması da puani da .
Ama kolaydı yaa denem denemelerde bi tik geriye düşüyor.
Zor sınav diye daha çok odaklanabildigini düşünüyorum, bunu nasıl olsa yaparım diye girdiği sinavi hafife alıp odaklanamıyor diye yorumluyorum.
O kabul etmese de ben öyle düşünüyorum.
O da ben aslında hepsini aynı şekilde yapıyorum ama kolay sinavi benim gibi yapabilen çok oluyor ondan da sıralamam düşüyor bi tık diyor .
Zor sinavi yapabilen az oluyor ondan önde görünüyorum ben hep aynı yerdeyim diyor
Yemeği 100 yaptı bizim okul. Oralardan çıkarıyorOnu alınca gerek kalmıyoren azından seçeceği fen liseleri var inş alırlar da dediğiniz gibi 75 burs alırsa anlamlı ama kitap kıyafwt onu zaten çıkarıyorlar hiç o seçeneğe gerek kalmaz inş
Yok belli olmadi ben sonuçlara göre hesaplayicilardan hesaplattimsonuçlar belli oldu mu? bugün cevap anahtarı yayınlanmıştı.
Bizde kitaplar yüzde 300 yapmıştıYemeği 100 yaptı bizim okul. Oralardan çıkarıyor
Bizim özdebir birincileri vardı okulda dediğiniz gibi basit soruları kaçırmışlar birisi Haydarpaşa Anadolu’ya gitti zorlara öyle hazırlamışli çocuk kendiniRahat olmaları belki de
Baskı da olabilir
Çok zor soruları gören çocuklar kolay sorularda bocalayabiliyorlar bu da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?