- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.081
Kesinlikle en tepede olan okullar olmadıktan sonraGerçekten yetişebilecek gibi değil. Bizim okul gecen yıl lgs sonuçlarına göre de burs verdi ama yine yüksek puan istiyordu%1 %2 lik dilimde yüksek burs var ,onu alabilecek cocuk da zaten nitelikli bir liseye yerleşir özele gerek yok .
Ben de çok istiyorum kurtulmayı, umduğumuz gibi olsun inşallah
Kolejler duymasın bu dileklerimiziGerçekten yetişebilecek gibi değil. Bizim okul gecen yıl lgs sonuçlarına göre de burs verdi ama yine yüksek puan istiyordu%1 %2 lik dilimde yüksek burs var ,onu alabilecek cocuk da zaten nitelikli bir liseye yerleşir özele gerek yok .
Ben de çok istiyorum kurtulmayı, umduğumuz gibi olsun inşallah
Duysunlar ya ben bizimkilerin yüzüne dedim güvenlik dışında hiçbir beklentim kalmadı diyeKolejler duymasın bu dileklerimizi
Eger sürekli olmuyorsa 1 2 olabilir diyorum artık ben .Gecen olduğu hiz da öyleydi bizim .Bizim özdebir birincileri vardı okulda dediğiniz gibi basit soruları kaçırmışlar birisi Haydarpaşa Anadolu’ya gitti zorlara öyle hazırlamışli çocuk kendini
Ben rahatlıkla girdiği sonuçlarda da onu gözlemledim okulda olmuşlar aylık sınav bana söylemedi bile Özdebir ile arada 100 puan fark olabilir mi ya gerçektenne düşüneceğimi bilmiyorum maşallah dediğim üç gün yaşamıyor derler ya 375 almış okuldan birinde 19 yaptığı Türkçeyi gitmiş okulda 8 yapmış okulda çok rahat girerdi ama bu kadar kötü sonuç ilk kez aldı
Sizi şaşırtır umarımBursluluk sorularını çıkardım çözüyor simdi kesin bu kolaydır yeeeaaaa diyerek dizer yanlışları
Sinan kuzucudan en iyi dersi fenden 4 yanlış yapmış . Yapacak birşey yokBursluluk sorularını çıkardım çözüyor simdi kesin bu kolaydır yeeeaaaa diyerek dizer yanlışları
Ben dershaneye kayda gittiğimde hoca dedi ki özeller çocuğu çok şişiriyor ailenin beklentileri yükseliyor sonra görüyor ki çocuk boşDuysunlar ya ben bizimkilerin yüzüne dedim güvenlik dışında hiçbir beklentim kalmadı diyeilki pilot ilkokulda makale yazıyordu neredeyse kız hala okuduğunu anlıyor mu diye şüpheleniyoruz eşimle çocuğu doktora mı götürsek diye
Bizim kolejde bomboş çocuklar da var derece öğrencileri de var. İş en çok ailede ve çocuk da bitiyor. İçinde olmayan çocuğa ilgilenmeyen aileye , devlet okulunun da kolejin de hiçbir faydası olmuyor.Ben dershaneye kayda gittiğimde hoca dedi ki özeller çocuğu çok şişiriyor ailenin beklentileri yükseliyor sonra görüyor ki çocuk boş
Bende de hep acaba oldu her şeyi ile ilgilendiğim halde
Kimi işte çocuğu özel ilkokuldan alıp devlete verince okuma bile bilmediği ortaya çıkmış gibi de şeyler söyledi
Güvenlik ve sınıfların azlığı Belki de biraz İngilizce ve ikinci yabancı dil
Hoş benim oğluma sorsan İngilizce yi YouTube dan öğrenmiş
Benim cevremden gordugum ,derste basari icin, ,cocukta yatkinlik olacak. Yani her cocuk matematik yapamiyor vs.Ben dershaneye kayda gittiğimde hoca dedi ki özeller çocuğu çok şişiriyor ailenin beklentileri yükseliyor sonra görüyor ki çocuk boş
AdChoicesBende de hep acaba oldu her şeyi ile ilgilendiğim halde
ADVERTISING
Kimi işte çocuğu özel ilkokuldan alıp devlete verince okuma bile bilmediği ortaya çıkmış gibi de şeyler söyledi
Arkadasimin cocugu ozel okul, dersane ve ozel dersle 400 un altinda puan aldi.Bizim kolejde bomboş çocuklar da var derece öğrencileri de var. İş en çok ailede ve çocuk da bitiyor. İçinde olmayan çocuğa ilgilenmeyen aileye , devlet okulunun da kolejin de hiçbir faydası olmuyor.
İyi devlet okulunun semtinde oturmuyorsak özel okul ortaokulda gerekiyor maalesef. Devlet de iki çift laf edebilecek arkadaşı yoktu. Kitap okuyan yoktu. 3 yıldır çok kaliteli arkadaşları oldu ama. Güvenlik vs değil kolejler sadece. Kafa yapısına uygun çevre de önemliArkadasimin cocugu ozel okul, dersane ve ozel dersle 400 un altinda puan aldi.
Gecen dinledigim videoda da diyordu. Yollacaksa cocuk, lise ve uni de ozele yollanmali.
zengin bir ailenin cocugu degilse, ozelde oku oku, git sonra dusuk maasla ise basla diyor. O paraya ,cocuga yatirim yap.
Enistem diyor ki , cocugun okuluna verdigim parayla bina dikerdim
Benim oğlumun şimdiki okulu da devlet okulu olduğu halde çok zor girmekBenim cevremden gordugum ,derste basari icin, ,cocukta yatkinlik olacak. Yani her cocuk matematik yapamiyor vs.
2. Anne nin eli uzerinde olacak ve disiplin saglayacak.
Ozelin amaci , guvenlikte degil bana gore, temizlik ozel ilgi. Devlette de guvenlik var. Valla anasi olarak, kizimin okuluna zor giriyorum.
Kendi yegenim cocuk zeki ama cok calismiyordu ,test itaplari boshep ozel de okudu. Suan ozel de dis hekimligi okuyor calissa daha iyisini yapardi.
Bunu ozel de ogretmenlik yapan cogu insan soyluyor. Yani notlari biraz sisiriyorlar. O yuzden genel deneme sonuclari belirleyici.
Gecen bir video dinledim. Okullar ogretmene o kadar baski yapiuor ki iyi ogretmenler barinamiyor diyorlardi,sartlarindan dolayi.
Aa evet haklisin onu unutmusum. Ben de bulundugum yerde yollamiyorum kizimi okula. Arkadas ortamida onemliİyi devlet okulunun semtinde oturmuyorsak özel okul ortaokulda gerekiyor maalesef. Devlet de iki çift laf edebilecek arkadaşı yoktu. Kitap okuyan yoktu. 3 yıldır çok kaliteli arkadaşları oldu ama. Güvenlik vs değil kolejler sadece. Kafa yapısına uygun çevre de önemli
Doğru diyor oğlunuzBen dershaneye kayda gittiğimde hoca dedi ki özeller çocuğu çok şişiriyor ailenin beklentileri yükseliyor sonra görüyor ki çocuk boş
Bende de hep acaba oldu her şeyi ile ilgilendiğim halde
Vizyonlu , gerçek dost kolejde daha fazla gördük. Hani oradakiler şımarık vs diyorlar ya 5 yıl da devlet de okudu. Vallahi asıl zorbalar , kıskançlar , kötü olsan sevinenler hep devletteydi . Bizim okuldan da kaynaklıydı belki deAa evet haklisin onu unutmusum. Ben de bulundugum yerde yollamiyorum kizimi okula. Arkadas ortamida onemlihatta 1. Siraya onu aliyorum. Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim
Yani soyleki imkan varken zaten versin veren. Ben orta halli olup verenler icin soyluyorumBenim oğlumun şimdiki okulu da devlet okulu olduğu halde çok zor girmek
Güvenlikten kastım öğrenci profili filan
Bulunduğumuz yer çok sıkıntılı idi
Devlet okulları açısından
Evet öğretmen üzerinde çok baskı oluyor
Çoğu da hakkını alamıyor
Çevremizde de hep özelde okuyan çocuklar var
Hayatları daha kolay geçiyor gibi
Ama pilot bir tanıdığımız var yanına gelen pilotların özelde mi devlette mi okuduğunu hemen anlıyorum dedi
Her şey çocukta gerçekten bazı çocukların potansiyeli harcanıp gidiyor
Karagül Hülya Mizgin vs rastlayınca vay benim kızın emekleri vay diyorumYani soyleki imkan varken zaten versin veren. Ben orta halli olup verenler icin soyluyorum
Bir arkadasimin kardesi pilot oldu. Aynen ozel okullu degilo arkadasim da cocugunu sirf ileride ki portfolyesi icin vermek istedigini soylemisti
Ileride ne olursa olsun, paran varsa her kapi aciliyor bence. Yuzde 90, pay birakayim.
Unlulerden pay bicin, egitimsiz o kadar insan var. Ya da influencerlar, paran olsun yeter ki
Keşke tüm okullarımız eğitim açısından aynı olsa devlette ama çevreden kaçıyoruz zaten çoğumuz pilot devlet okullarında veliler herşeyi yapıyordu parke döşetmekten akıllı tahta alana kadar okulda ona göre gerçekten eğitim de üst düzeyde idi semt olayı çok farkediyor buradaBenim oğlumun şimdiki okulu da devlet okulu olduğu halde çok zor girmek
Güvenlikten kastım öğrenci profili filan
Bulunduğumuz yer çok sıkıntılı idi
Devlet okulları açısından
Evet öğretmen üzerinde çok baskı oluyor
Çoğu da hakkını alamıyor
Çevremizde de hep özelde okuyan çocuklar var
Hayatları daha kolay geçiyor gibi
Ama pilot bir tanıdığımız var yanına gelen pilotların özelde mi devlette mi okuduğunu hemen anlıyorum dedi
Her şey çocukta gerçekten bazı çocukların potansiyeli harcanıp gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?