2025 LGS Anneleri

Yok canim niye simarik olsun. Bence de gayet kibar oluyorlar. devlette de ozelde de zorbalar var . Aile etkisi ,her yer de onemli olan.

Yok canim niye simarik olsun. Bence de gayet kibar oluyorlar. devlette de ozelde de zorbalar var . Aile etkisi ,her yer de onemli olan.
Özelde zorbalar engelleniyor. Başarıya göre de sınıflar ayrı ayrı. Valla devlet de bir veliyi eleştir dayak bile yersin. Pilot okullar vs heryerde yok. Normal devlet okullarının hali ve merdivenaltı kolejlerin hali, içler acısı

Tanıdık fenomenlerden çoğu bizim burada villadalarbiz normal apartman okul bölgesinde denk geldiklerim oldu
zaten gittikleri okul daha üst seviye portföy okulu onların ki
insan diyor zaten ne kadar zeki olursa olsun saçma sapan onların kazandığıyla yarışamayacak doktor da yapsam mühendis de yapsam çocuğu ama onlar bir olayda tepetaklak olur eğitim kalır

Dr olsa o boş beyinliler 3 günde kazanacak bir aylık kazancını. Bu hale kim getirdi? Onlara bu primleri veren cahil halk

Dr olsa o boş beyinliler 3 günde kazanacak bir aylık kazancını. Bu hale kim getirdi? Onlara bu primleri veren cahil halk
Doktoru işte burada fenomen oldu isim vermeyeceğim siz bilirsiniz belki kadın hemşire adam doktor yuh ya diyorum o kadar eğitimden utanır insan hala da 5/6 milyon takipçi gerçekten anlamıyorum bu halkı yüzde 6 ülkede tiktok kullanmıyormuş çok şükür o 6 da olmakla gurur duyurum çocuklarım içinde

Şu an dershanenin altındaki cafe de 2 saattir çocuğu bekliyorum . Yarım saate alıp eve götüreceğim . Sonra evde test çözecek . İşin sonunda devlete atanırsa müh falan 55 bin alacak . Cidden trajikomik acınası haldeyiz

yurt dışına gitsinler zamanı gelince döner hizmet ederler ülkelerine

aynen cocuklarima hep soyluyorum. Insanlar gorunusuyle karsilanir ama ,bilgisiyle ugurlanir.
Ama maddiyat onemli iste, para her kapiyi aciyor.
Febomenlerin 1 tanesini bile takip etmiyorum . Onume dusuyor tabi.engel var mi engellesek te gormesek
Bu yaris hic bitmeyecek. Lise sonrasi iyi uni. Iyi uni sonrasi , iyi staj yerleri vs.
Muhendis , avukat ,dr ne olursan ol, mezun oldugunda aiyrilmak icin cabalayacaklar.
Ya simdi okudum x te, avukata maas 15.000 teklif etmisler.muhendisler mezun olunca , asgariden biraz fazla aliyor.
Iyi okul okuyan memur zaten olmasin bence kadinsa yesil pasaport icin katlanilabilir

oğlanı dershaneye bıraktım altı çorbacı orada gördüm en ünlülerden birini ilk kez ceycey gibi bekleyeyim çocuğu dershane çıkışı bir çay içeyim dedim yedi yedi kahve reklamı çekiyordu bu ara ağzımdan çıkan önüme düşüyor

Benim oğlum anaokulundan beri aynı kolejde .Tek çocuk olarak planlamistik bari özelde okutalım dedik
İlkokulda devlette de olsa olurdu ekstra bir faydası olmadı dile yatkınlık dışında.
Ama ortaokul için farklı düşünüyorum, yazı notları bir tarafa 4.siniftan beri düzenli deneme oluyorlar .ilkokulda hep ben destekledim ilk çocuk ,anne ogretmen hep sınıftan bir adım önde oldu ,zaten de meraklı bir çocuktu. Devlette de olsa aynı şekilde olurdu bence .
Bizim okul sınava hazırlık odaklı bir okul ,hic takmayanlar var tabii ki ama hep düzenli deneme nin bize çok faydası oldu .
Denemede hangi ders kac puan .Sıklardan soru eleme ,zaman yönetimi hep bu şekilde öğrendi, devlet okulunda olsa başarılı bir çocuk olsa da pratiği az olurdu. Ve bu yıl daha zorlanırdi.
Hele simdi deneme ortalamasına göre ayırdılar sinif bal oldu
Iyi ki orta okulda ozel tercih etmişiz dedim .
Ergenlikte biraz beni takmadı düşüşler oldu ama bu sene topluyor elinden geleni yapıyor.
Ama lisede bizim himayesinde çıkacaklar, o yüzden nitelikli lise nitelikli arkadaş demek ,kaliteli ders demek ,kalani yine çocuğa bağlı.

Hep de yanlış yazmışım
Kucuk oğlum devlette benim okulumda ,okulda hiç karşılaşmiyoruz bile giriş çıkış dışında.
Bu da ozguven açısından iyi oldu ,gecen yilla arasında dağlar kadar fark var canavar gibi oldu .Benim bilmediğim olayları bilip anlatıyor okulda .
Insallah abisi iyi bir devlet okulu kazanırsa bunu da abinin ortaokuluna vereceğim özelde çok ekstra bir durum olmazsa .
Bursluluk sınavına hazırlarım 4 te girip %50 alsa gerisini hallederiz diyorum ama bakalım hayat neler gösterecek.

Hocam özelden bana mesaj okulunuzu yazar mısınız bende tek çocuğ düşersem kızı daha nitelikli özellikle başarı ölçen bir okula denk gelsek diyorum bizimkiler yeni yapacak oda soru çözüm sınıfı koyacaklarmış seviye de değil üç öğretmen ve veli olarak bu kadar uğraşıyoruz az da okul verseydi biraz emek bu sene

Vallahi bende de tek çocuk olmuş olsa lgs nin bu kadar üstüne düşmezdim. Nitelikli okulu arkadaş çevresi için istiyorum bende. Yoksa bende çok memnunum okuldan. Cocukta bu kadar hırpalanmazdı. O kadar küçükler ki çok üzülüyorum.ergenlik bir taraftan.

Bugün oğluma o kadar üzüldüm ki. Arkadaşları halı sahaya gitti. Benimki de gidecekti. Daha önce basketbolda iki sene üst üste kolunu kırınca izin vermedim. Sınavdan sonra git sınav öncesi olmaz dedim. Gitmedi ve evde test çözdü. Arkadaşları çok eğlenmis buruk bir şekilde onu anlattı. Çocukların ve bizlerin ömürlerinden koca bir sene gitti. Umarım çabalarımız boşa çıkmaz. Bizim çabalarımız boşa çıkmasa bile kim bilir kaç çocuğun emeği çöp olacak. Arkadaşımın 490 yapan oğlu geçen sene kazanamadı mesala. Gerçekten yazık.

Birazdan benimki de gidecek hali sahaya ,aynı gelgitleri ben de yaşadım ama mecburen izin verdim .Ders çalışsın onun yerine diye düşünmedim ama düşer bi yerine bir şey olur diye korkuyorum .Allah korusun .
Dershaneden hocası aradi gidelim moral olur diye ,öncesinde 2 sayısal deneme cozduler yanlış analizi yapmışlar az sonra gidecekler .
Biraz kafası dağılır vücudun da ihtiyacı vardır diye düşündüm.
Babasını taktım peşine ben de seyirci olayım dedi
Allah a emanet artık, Allahim bütün yavrulari korusun kazalardan ,belalardan .
Sinav ,ders ,endişe hep aynı şeyleri yaşıyoruz ,Rabbım feraha çıkarsın hepimizi insallah ...

Ya niye kazanamadi, yani 460 470 falan da mi almadi.
Uzulmeyin iyi yapmissiniz, yegenim hali sahada ayagini incitti , tam hatitlamiyorum yani 15 gun alcida kaldi.
Onlem almak iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…