2025 LGS Anneleri

Çok iyi yaa

İnsallah atmamışlardır

Çok iyi yaa

İnsallah atmamışlardır
Çıkarmışlar zaten bahçe de böceğin ne işi var lohusaydım gömmeden eve gelme beni 40 çıkmadan yalnız bıraktın dedim nasıl korkuysa yaşamış o rezilliği kızınki torpido da geziyor hala gömecek yer bulamadım 8 senedir oda ayrı bir olay

Çok iyi yaa

İnsallah atmamışlardır
Çıkarmışlar zaten bahçe de böceğin ne işi var sonra geri gömmüşler lohusaydım gömmeden eve gelme beni 40 çıkmadan yalnız bıraktın dedim nasıl korkuysa yaşamış o rezilliği kızınki torpido da geziyor hala gömecek yer bulamadım 8 senedir oda ayrı bir olay

Anneler intro yayınları nasıl ?akşam onun denemesine girdi yemeğe oturdu sonuçlar açıklanmış ağlaya ağlaya yedi yemeği ay kendimi zor tuttum okadar kötü geçmişki normaldeki denemesiyle 70 80 fark atmış yavrum ya boğazına dizildi lokmaları

Ay kıyamam yayını bilmiyorum ama bazıları aşırı zorluyor kolaysa bile yayınevinin çözmediği deneme de benim ki çok zorlanıyor garip gelmiştir soru tarzı belki

Nartest güçlendiren Ankara muba hatta okyanus Master piyasa da çok zor biliniyor bizim daha iyiydi isem de döküldü

Eğer mozaik intro ise biz bir kez girmişiz intro açılımına mozaik yazmışlar kurs bir daha sokmadı tüm dershane dökülmüştü Ekim başında belki aynı yayındır ortalamanın üzerinde olduğu halde puanı 400 altıydı mat fen ortalamaları 6/7 idi
moral bozmasın teselli edin o bitti önümüze bakalım diyin sözde özdebir bile geçtiğimiz seneler mayısta moral açısından daha kolay sormuş son sınavda

Benim göbek bağım ilkokul bahçesine atılmış, sinif öğretmeni oldum Ama çocukların göbeğini bir yer beğenip koyamadım .İnsan hep daha iyisini arıyor kaldılar evde
Ben çocuklarımın göbek bağını kitaplığa koydum. Kızım kitap okumayı çok sever ama akademik olarak orta bir cocuk. Oğlum ise kitap okumayı sevmiyor. Yani pek işe yaramadi. Keşke bankaya gömseymişim. Belki zengin olurlardı.

Valla hic bilmiyorum kaygi yok gibi görünüyor ama patlamaya hazır bomba sanki .Havalar da düzeldi günlük yürüyüş e başladık bugun ,yatmadan hemen önce .
Bi de kaygı var mı, kaygilanirsan şunu yap soyle et demek nasıl olur bilemedim .Kendi haline bıraktım ben .
Hadi az kaldı falan da demiyorum ,yorgun musun ?Yürüyelim mi ?Okuldan erken alayım mı seni diyorum sadece ,ben de hiç bilemedim ne yapmak nasil davranmak lazım.
Sinav stresi gitsin diye de radikal değişiklikler yapmak istemiyorum ama yapılacak bi şey var mı diye de meraktayım

Mozaik sanırım, sayısal için zordu geçenlerde girdi oğlum özellikle fen zordu .Ama intro değildi sadece mozaikti.
Artik moral bozacak denemelere sokmamak lazım, hafta sonu hiz 7 varmış Girer misin dedim asla dedi
Genel ortalamalara bakin çok da takmayın arada öyle oluyor .Biz hızın şokunu anca atlattık.
Bizimkilerin en iyi denemesi Lgs olacak moral bozmak yok ,hele böyle enerjisi yüksek bir günde...

Bende kaygılı olduğunu sanmıyorum isteksizlik sıkılma başladı ama rehber hocanın araması ben öyle sonuç çıkardım diyor birde 5 hafta çalışma diyor dedim dönerim size zaten bu son haftalar da yapılır dedi şimdiye kadar neden yapmadınız diyince

Mozaik değil sadece intro bizimde öyle oluyor bilindik yayınların çok daha rahat yapıyor ne zaman adı duyulmamış bi yayın olsun çöküyor

Önceden bilsek kesinlikle bilinmeyen yayınlara girdirmicem ama malesef bilmiyoruz

Önceden bilsek kesinlikle bilinmeyen yayınlara girdirmicem ama malesef bilmiyoruz
Liste verilmedi mi size okul denemelerini bende bilmiyorım sadece yazmışlar programa deneme diye ama kurs sayfasında yayınladı bizim kursta genel denemelerden çalışkan yayınları özdebir kuzucu kaldı geriye 5 tane günlük kendi yayınlarını yaptıracaklar özdebir den Sonra

Bu mesaja çok üzüldüm yaa
Direk oğlumun bir sabah kalkıp çok yoruldum diye ağladığı geldi

Kıyamam vallahi gözlerim doldu yazarken
Geçecek hepsi çok üzgünüm bunları yaşadıkları için bu yaşta

bazen düşünüyorum teselli olarak şu evreye geçersen rahat edeceksin demeyi ama yok gibi. hep bi koşturma en güzel çağları, bu kadar stres yükü

S sarahconnor nihayet Ib programını sordum .
Cok yoğunlarmış ve cok aktiflermis buradaki universite sinavi için calisamiyorlarmis. Ama zaten 10.sinifta dedi arkadaşım, seneye de Ib bitiyormuş üniversite sınavına yönelik calisacakmis .Ama hayali yurt disiÿmis .
Sakip Sabanci Anadolu lisesi 10.sinif velisinin yorumu .Umarım fikir verebilmisimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…