2025 LGS Anneleri

Kuzucu 450 Li birşey aldı. Çünkü gözetmen son 15 dakika kaldı vs dememiş bu sefer. Zaman var sanmış. Saat de yokmuş sınıfta.yapabileceği 4 soru yetişmemiş o yüzden. Yani denemeler pek de gerçek olmuyor. Regl ağrısı ağır oluyor mesela. O güne denk gelen denemelerde düşük aldı hep

Erkek cocuklarinin avantaji.
Insallah sinsvda stresten regli gecikmesi vs yasayip,o gune denk gelmez

Merhaba hanımlar, mutlu ,başarılı, kolay gecen bir hafta olsun inşallah .Bu gece hidrellez Evrene dileklerinizi göndermeyi unutmayın
Hafta ici okulda dershanede hafta sonu da töder olmak üzere 5 denemeye giriyor bu hafta bizimkiler .Sizlerin de sıklaştı mı öyle?
Bu 5 denemenin 3 ü okul ,1 dershane ,1 de deneme kulübü.Ustelik 2 tanesi aynı gün .
Hepimize kolaylıklar

İnşallah. Bizim göbek bağı hala evde. İyi bir fen lisesinin bahçesine mi gömsem sınavdan önce?

İnşallah. Bizim göbek bağı hala evde. İyi bir fen lisesinin bahçesine mi gömsem sınavdan önce?
Bizim de iki oğlanın da göbekleri evde ,İstanbul Erkek Lisesine geziye gittiler .Götür de göm bahçesine dedim .Anne şaka mısın ya batıl batıl şeyler diyorsun dedi reddetti.
Sonra bahçeden bir ağaç dalında almis gelmiş totem olsun diye

Benim gittiğim turda rehber anlatmıştı arkadaşı öyle gömmek için yurtdışına bir üniversitenin bahçesine gitmiş
Güvenlik yakalamış polis çağırmış

Anlatıyormuş polise tabi onlarda öyle bir şey yok şaşırıyormuş polisler
Saçmalamayın filan demişler
Derdini anlatıp çıkması çok zor olmuş

Ben oğlumun ki çok ünlü bir tıp fakültesine gömmüştüm
Sağolsun hastalıktan hastaneden çıkamadık

Hiç doktor olma hevesi de yok
Ay doktorluk cok zor ya, eger kendi ilgisi yoksa .hic olmasini istemem. Bir tanidigin,oglu anne baba dr , muhendislik secti.

Haziran da viyanaya gidicez. Tam kucuk kizimin kini oraya mi gotursem diyordum

Ay doktorluk cok zor ya, eger kendi ilgisi yoksa .hic olmasini istemem. Bir tanidigin,oglu anne baba dr , muhendislik secti.

Haziran da viyanaya gidicez. Tam kucuk kizimin kini oraya mi gotursem diyordum
Ya benim oğlum da viyana istiyor okumak için
Yakalanmam dersen götür

Haberlerde izlemeyelim sonra
Viyana üniversitesinin bahçesini kazan türk anne

Bizim de bu hafta üç tane deneme üçe çıktı şükür pazartesi 15 kişi ayırmışlar soru çözüm sınıfı yapıyorlar orada günlük çözecekler branş ve genel deneme okulda akşam üzerinde gitmeyin diye aradı rehberlik haftaya için
Şu tüm denemeler de yaptığı yanlış kitapçığı geldi bu hafta ona bakar sanırım tekrar çözüyor eylülden bu yana yanlışları hepsi bu ay çok güzel ataklar yapsın inş.
Bizim göbek bağı Çankaya köşkünde ama köşk boşalınca bağ kaldı ortada o zamanlar saray yoktu

Eğitimci arkadaşlar bu sınav kaygısı çalışması sınava yakın mı yapılır rehberliğin faydalı bişey mi sırf yapmak için mi biz iş yapıyoruz diye çıkardı diye düşünmeden edemiyorum son ayda biraz veliler bizim okulda ayaklanmış göstermelik yaptıkları şeyler zaten de üç haftalık sınıf açmaları vs

eşim de gazeteci grubuyla gitmişti gömerken polisler gelmişler tabi ki anlatana kadar ter boşaldı demişti bizimki anlatana onlar anlayana kadar Abdullah Gül bile duymuş arkasından çöpe atmamışlardır umarım evde saklasam daha iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…