- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.181
İnşallah 45 gün sonra hep beraber güleriz. 470 ile 500 arası 3_4 soru. O nedenle 450 alan 500 alabilir, 500 yapanda 450. Soru sayısı o kadar az ki LGS de. Hata yapmak boş bırakmak lüks .İnşallah 500 yapanda 470 aldı lgs bambaşka bişi umarım güleriz bu günlerimize
Kuzucu 450 Li birşey aldı. Çünkü gözetmen son 15 dakika kaldı vs dememiş bu sefer. Zaman var sanmış. Saat de yokmuş sınıfta.yapabileceği 4 soru yetişmemiş o yüzden. Yani denemeler pek de gerçek olmuyor. Regl ağrısı ağır oluyor mesela. O güne denk gelen denemelerde düşük aldı hepBu algı önemli. Benim oğlumda kuzucu zor diye akşamdan yarın kuzucu var ne yapacağım diye sınava giriyor. Sonuç 400 puan. Sınavdan önce kuzucunun kitaplarını çözdü ve neredeyse fen her denemede full matematik te öyle. Bak kitapları gibi denemeleri yaparsın dedim yok yapamam denemeleri kitaplarından zor oluyor diye sınava girdi.
Erkek cocuklarinin avantajiKuzucu 450 Li birşey aldı. Çünkü gözetmen son 15 dakika kaldı vs dememiş bu sefer. Zaman var sanmış. Saat de yokmuş sınıfta.yapabileceği 4 soru yetişmemiş o yüzden. Yani denemeler pek de gerçek olmuyor. Regl ağrısı ağır oluyor mesela. O güne denk gelen denemelerde düşük aldı hep
İnşallah. Bizim göbek bağı hala evde. İyi bir fen lisesinin bahçesine mi gömsem sınavdan önce?Merhaba hanımlar, mutlu ,başarılı, kolay gecen bir hafta olsun inşallah .Bu gece hidrellezEvrene dileklerinizi göndermeyi unutmayın
Hafta ici okulda dershanede hafta sonu da töder olmak üzere 5 denemeye giriyor bu hafta bizimkiler .Sizlerin de sıklaştı mı öyle?
Bu 5 denemenin 3 ü okul ,1 dershane ,1 de deneme kulübü.Ustelik 2 tanesi aynı gün .
Hepimize kolaylıklar
Ben oğlumun ki çok ünlü bir tıp fakültesine gömmüştümİnşallah. Bizim göbek bağı hala evde. İyi bir fen lisesinin bahçesine mi gömsem sınavdan önce?
Bizim de iki oğlanın da göbekleri evde ,İstanbul Erkek Lisesine geziye gittiler .Götür de göm bahçesine dedim .Anne şaka mısın ya batıl batıl şeyler diyorsun dedi reddetti.İnşallah. Bizim göbek bağı hala evde. İyi bir fen lisesinin bahçesine mi gömsem sınavdan önce?
Bi de ogretmen falan olur koymaİnşallah. Bizim göbek bağı hala evde. İyi bir fen lisesinin bahçesine mi gömsem sınavdan önce?
Benim gittiğim turda rehber anlatmıştı arkadaşı öyle gömmek için yurtdışına bir üniversitenin bahçesine gitmişBizim de iki oğlanın da göbekleri evde ,İstanbul Erkek Lisesine geziye gittiler .Götür de göm bahçesine dedim .Anne şaka mısın ya batıl batıl şeyler diyorsun dedi reddetti.
Sonra bahçeden bir ağaç dalında almis gelmiş totem olsun diye
Sen dene kucuk kizimin ki ev de ben ona gore gomerimİnşallah. Bizim göbek bağı hala evde. İyi bir fen lisesinin bahçesine mi gömsem sınavdan önce?
Ay doktorluk cok zor ya, eger kendi ilgisi yoksa .hic olmasini istemem. Bir tanidigin,oglu anne baba dr , muhendislik secti.Ben oğlumun ki çok ünlü bir tıp fakültesine gömmüştüm
Sağolsun hastalıktan hastaneden çıkamadık
Hiç doktor olma hevesi de yok
Benim gittiğim turda rehber anlatmıştı arkadaşı öyle gömmek için yurtdışına bir üniversitenin bahçesine gitmiş
Güvenlik yakalamış polis çağırmış
Anlatıyormuş polise tabi onlarda öyle bir şey yok şaşırıyormuş polisler
Saçmalamayın filan demişler
Derdini anlatıp çıkması çok zor olmuş
Ya benim oğlum da viyana istiyor okumak içinAy doktorluk cok zor ya, eger kendi ilgisi yoksa .hic olmasini istemem. Bir tanidigin,oglu anne baba dr , muhendislik secti.
Haziran da viyanaya gidicez. Tam kucuk kizimin kini oraya mi gotursem diyordum
Gotureyim de , olmadi bir yerine gomerim , viyana da yasarYa benim oğlum da viyana istiyor okumak için
Yakalanmam dersen götür
Haberlerde izlemeyelim sonra
Viyana üniversitesinin bahçesini kazan türk anne
Insallah gonlune gore olsun, neden olmasinYa benim oğlum da viyana istiyor okumak için
Yakalanmam dersen götür
Haberlerde izlemeyelim sonra
Viyana üniversitesinin bahçesini kazan türk anne
Amin hepisinin gönlüne göre olsun inşallahInsallah gonlune gore olsun, neden olmasin
eşim de gazeteci grubuyla gitmişti gömerken polisler gelmişler tabi ki anlatana kadar ter boşaldı demişti bizimki anlatana onlar anlayana kadar Abdullah Gül bile duymuşBenim gittiğim turda rehber anlatmıştı arkadaşı öyle gömmek için yurtdışına bir üniversitenin bahçesine gitmiş
Güvenlik yakalamış polis çağırmış
Anlatıyormuş polise tabi onlarda öyle bir şey yok şaşırıyormuş polisler
Saçmalamayın filan demişler
Derdini anlatıp çıkması çok zor olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?