2025 LGS Anneleri

Cevap anahtarını bulmuştur diye düşünürdüm 1 2 soru neysede 400 altı ve full çok uç noktalar
Sinan kuzucu da bulunuyor mudur bilemedim ki valla son yayınlarından biriydi üç dört kez o soru yazıldı çok şaşırmıştım hepsinde dedi 3/4 yine girmiştir Sinan kuzucu denemeye o dönem için

Sinan kuzucu da bulunuyor mudur bilemedim ki valla son yayınlarından biriydi üç dört kez o soru yazıldı çok şaşırmıştım hepsinde dedi 3/4 yine girmiştir Sinan kuzucu denemeye o dönem için
Çok ilginç bi zekası var demek çocuğun

Bizde görmedim ama bazı kurslar veriyor mudur ortalama yükseltmek için ay herşeyi bekliyorum istanbulda bu ortak sınav sorularını sızdırdılar hatırlarsınız belki o kadar da kolaydı MEB in ortak sorular hatta özellere çamur artılar çok parlak liselerden müdür yardımcıları denildi kapatıldı sonra iptal edilmişti bir iki ortak sınav geçen sene yeniden girildi falan şaşırmam da hiçbirşeye yeter ki genel sınavlar sızdırılmasın el kadar çocuklarımız nasıl stres vs yaşıyor Umutyeniden in dediği gibi inş en iyi denemeleri lgs olur

Ya evet onu duymuştum. Çok üzücü

Bir kurumun soru vermesi de çok saçma ama ya .
Ama bizim deneme kulübü kitapçıkları verdi aslında vermemesi gerekiyordu .Ertesi gün okula gitti geldi matematik 2 yanlış dedi ,konuşmuşlar okulda .
Okul bütün kurallara uyuyor ozdebir yapıyor asla video yayınlanmadan kitapçık vermiyor .
Oglum istese sonraki girenlere soruları verirdi .Depremden dolayı hafta ici yapılan yerler var ya onlar soruları duymuslardir belki .
Gerçi kitapçık benim elimdeydi Türkçe den yanlışını 50 kere okuyup oyle buldum ,diğer sorulara bile bakamadim ama bakıp çözülebilecek gibi değildi.

Sorular sizmistir diye de rehavete kapılmayalım, ne kötü diye de karalar bağlamayalim. Önümüze bakalım en iyisi .Yarin benim oğlan vitamin denemesine girecek iyi gelse de şu Sinan Kuzucuyu unutsak
Allahtan artık denemeler sıklaştı da tek bi denemeye üzülmeye vakit olmaz elbet birinde iyi sonuçlar gelir

Bursluluk sınavı soruları çok kolay gelmiş bugün. Maddiyatı kötü olanlara mı bu sınav hiç fikrim yok. Okul kendi sınavı yetişmediği için bugün boş geçmesin diye yaptırmış

Bursluluk sınavı soruları çok kolay gelmiş bugün. Maddiyatı kötü olanlara mı bu sınav hiç fikrim yok. Okul kendi sınavı yetişmediği için bugün boş geçmesin diye yaptırmış
Oğlum 6. Sınıfta kazandı. Maddi olarak her yıl bi miktar söyleniyor o miktarı yıllık gelirin aşmıyorsa sınava giriyor çocuk. o yıl ki başarı sırasına göre burs veriliyor çok yüksek değil çocuk okuyamaz o bursla ama hem bi başarı hemde ufak defek ihtiyacını karşılıyor.

Özdebirin sorularını nasıl buluyor peki çocuklarınız? Kalite açısından?

Olsun hakkıyla kazandığı bir para. Gurur verir çocuğunuza.

Başka biri de çocuğunun ozdebirde 380 i geçemediği ancak lgs de 480 aldığını söyledi. Bence şu deneme bu deneme demek pek doğru değil. Çocuğun o anki durumuna göre sınav puanı değişir. Odaklanan rahat olan kazanacak.

Benimki seviyor ,daha önce ozdebir de ne alırsan lgs oyle geliyor diye duymuş, o yüzden heralde dikkatini de veriyor diye düşünüyorum. O yüzden de sonuç iyi geliyor
Bu algı önemli. Benim oğlumda kuzucu zor diye akşamdan yarın kuzucu var ne yapacağım diye sınava giriyor. Sonuç 400 puan. Sınavdan önce kuzucunun kitaplarını çözdü ve neredeyse fen her denemede full matematik te öyle. Bak kitapları gibi denemeleri yaparsın dedim yok yapamam denemeleri kitaplarından zor oluyor diye sınava girdi.

İnşallah 500 yapanda 470 aldı lgs bambaşka bişi umarım güleriz bu günlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…