- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.161
Sinan kuzucu da bulunuyor mudur bilemedim ki valla son yayınlarından biriydi üç dört kez o soru yazıldı çok şaşırmıştım hepsinde dedi 3/4 yine girmiştir Sinan kuzucu denemeye o dönem içinCevap anahtarını bulmuştur diye düşünürdüm1 2 soru neysede 400 altı ve full çok uç noktalar
Çok ilginç bi zekası var demek çocuğunSinan kuzucu da bulunuyor mudur bilemedim ki valla son yayınlarından biriydi üç dört kez o soru yazıldı çok şaşırmıştım hepsinde dedi 3/4 yine girmiştir Sinan kuzucu denemeye o dönem için
Ya evet onu duymuştum. Çok üzücüBizde görmedim ama bazı kurslar veriyor mudur ortalama yükseltmek için ay herşeyi bekliyorum istanbulda bu ortak sınav sorularını sızdırdılar hatırlarsınız belki o kadar da kolaydı MEB in ortak sorular hatta özellere çamur artılar çok parlak liselerden müdür yardımcıları denildi kapatıldı sonra iptal edilmişti bir iki ortak sınav geçen sene yeniden girildi falan şaşırmam da hiçbirşeye yeter ki genel sınavlar sızdırılmasın el kadar çocuklarımız nasıl stres vs yaşıyorUmutyeniden in dediği gibi inş en iyi denemeleri lgs olur
Gönlünüzce olsun sene başında özdebire girildi güzeldi sonucu ama sonrasında hiç olmadıOzdebir benzeri sinav sonucu kabulum benim ,insallah oyle olur ,gerçi son ozdebir olmadi daha ama olsun
Öyle fark olmaz. Soruları ele geçirmiştir aynı fikirdeyim.Cevap anahtarını bulmuştur diye düşünürdüm1 2 soru neysede 400 altı ve full çok uç noktalar
Oğlum 6. Sınıfta kazandı. Maddi olarak her yıl bi miktar söyleniyor o miktarı yıllık gelirin aşmıyorsa sınava giriyor çocuk. o yıl ki başarı sırasına göre burs veriliyor çok yüksek değil çocuk okuyamaz o bursla ama hem bi başarı hemde ufak defek ihtiyacını karşılıyor.Bursluluk sınavı soruları çok kolay gelmiş bugün. Maddiyatı kötü olanlara mı bu sınav hiç fikrim yok. Okul kendi sınavı yetişmediği için bugün boş geçmesin diye yaptırmış
Özdebirin sorularını nasıl buluyor peki çocuklarınız? Kalite açısından?Arkadaşımın bilsem Li oğlu var onlara özel liseye yerleşti en son lgs de istedikleri olmayınca ona sordum lgs ye en yakın deneme hangisi diye son özdebir dedi 444 özdebir 440 lgs olmuş bizi örnek almayın oğlum çalışmadı dedi ama en yakın deneme amaçlı öğrenmek istemiştim son prova özdebir olmuş
Kalite demez benim ki de fen Türkçe onda daha iyi yapıyor matematik de Türkçe fen gibi yapsa yeter bizeÖzdebirin sorularını nasıl buluyor peki çocuklarınız? Kalite açısından?
Benimki seviyor ,daha önce ozdebir de ne alırsan lgs oyle geliyor diye duymuş, o yüzden heralde dikkatini de veriyor diye düşünüyorum. O yüzden de sonuç iyi geliyorÖzdebirin sorularını nasıl buluyor peki çocuklarınız? Kalite açısından?
Olsun hakkıyla kazandığı bir para. Gurur verir çocuğunuza.Oğlum 6. Sınıfta kazandı. Maddi olarak her yıl bi miktar söyleniyor o miktarı yıllık gelirin aşmıyorsa sınava giriyor çocuk. o yıl ki başarı sırasına göre burs veriliyor çok yüksek değil çocuk okuyamaz o bursla ama hem bi başarı hemde ufak defek ihtiyacını karşılıyor.
Başka biri de çocuğunun ozdebirde 380 i geçemediği ancak lgs de 480 aldığını söyledi. Bence şu deneme bu deneme demek pek doğru değil. Çocuğun o anki durumuna göre sınav puanı değişir. Odaklanan rahat olan kazanacak.Arkadaşımın bilsem Li oğlu var onlara özel liseye yerleşti en son lgs de istedikleri olmayınca ona sordum lgs ye en yakın deneme hangisi diye son özdebir dedi 444 özdebir 440 lgs olmuş bizi örnek almayın oğlum çalışmadı dedi ama en yakın deneme amaçlı öğrenmek istemiştim son prova özdebir olmuş
Bu algı önemli. Benim oğlumda kuzucu zor diye akşamdan yarın kuzucu var ne yapacağım diye sınava giriyor. Sonuç 400 puan. Sınavdan önce kuzucunun kitaplarını çözdü ve neredeyse fen her denemede full matematik te öyle. Bak kitapları gibi denemeleri yaparsın dedim yok yapamam denemeleri kitaplarından zor oluyor diye sınava girdi.Benimki seviyor ,daha önce ozdebir de ne alırsan lgs oyle geliyor diye duymuş, o yüzden heralde dikkatini de veriyor diye düşünüyorum. O yüzden de sonuç iyi geliyor
İnşallah 500 yapanda 470 aldı lgs bambaşka bişi umarım güleriz bu günlerimizeBaşka biri de çocuğunun ozdebirde 380 i geçemediği ancak lgs de 480 aldığını söyledi. Bence şu deneme bu deneme demek pek doğru değil. Çocuğun o anki durumuna göre sınav puanı değişir. Odaklanan rahat olan kazanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?